שאנון בברמינגהם
B BuddhaForScarlett New member 13/2/08 #125 מי לא? מי לא ? תגידי לי הבן אדם הזה, כל כך סבלני ומתוק.. ונוטף סקס אפיל ו.. עכשיואניאצנזראתדברייכיאנימנהלת.
מי לא? מי לא ? תגידי לי הבן אדם הזה, כל כך סבלני ומתוק.. ונוטף סקס אפיל ו.. עכשיואניאצנזראתדברייכיאנימנהלת.
B BuddhaForScarlett New member 14/2/08 #140 חבל שהוא תפוס ../images/Emo4.gif יש לו חברה.. אע. למה כל החמודים תפוסים.. תומו, טים. דאמיט
B BuddhaForScarlett New member 15/2/08 #148 אני לא ממש יודעת לגבי תומו אלאנה אמרה לי שכן אבל לא יודעת.. וטימי, אני יודעת, לכריסטי אפילו יש את המייספייס של חברה שלו. אעאעאעאע.
אני לא ממש יודעת לגבי תומו אלאנה אמרה לי שכן אבל לא יודעת.. וטימי, אני יודעת, לכריסטי אפילו יש את המייספייס של חברה שלו. אעאעאעאע.
P pizi23 New member 15/2/08 #153 כשעמדנו ודיברנו עם טומו הוא סיפר על חברה שלו ועל העבודה שהיא השיגה באיזה חברת הפקה של מוסיקה, שזו עבודה ממש טובה, והיא עבדה קשה כדי להשיג אותה ובלה בלה בלה... אבל הוא אמר "my girlfriend"...
כשעמדנו ודיברנו עם טומו הוא סיפר על חברה שלו ועל העבודה שהיא השיגה באיזה חברת הפקה של מוסיקה, שזו עבודה ממש טובה, והיא עבדה קשה כדי להשיג אותה ובלה בלה בלה... אבל הוא אמר "my girlfriend"...
B BuddhaForScarlett New member 16/2/08 #159 אני יודעת.. אעיכשהו לא שמעתי את החלק של ה"My girlfriend" ואני נקרעת בין קינאה עזה לפשוט שימחה בשבילו שהחיים שלו כל כך מסודרים כרגע.. ואת יודעת, רק לאחל לו שימשיכו להיות ככה.. כי הוא כזה נפלא
אני יודעת.. אעיכשהו לא שמעתי את החלק של ה"My girlfriend" ואני נקרעת בין קינאה עזה לפשוט שימחה בשבילו שהחיים שלו כל כך מסודרים כרגע.. ואת יודעת, רק לאחל לו שימשיכו להיות ככה.. כי הוא כזה נפלא
P pizi23 New member 16/2/08 #160 חחח... כנראה שהחלטת להדחיק את החלק הזה של השיחה ת'כלס, שיהיה לו לבריאות באמת. מגיע לו. הוא בנאדם טוב, חכם, נחמד, מוכשר בטירוף... למה לא? שיהיה לו רק טוב בחיים! אני מקווה שהרגל שלו כבר בסדר...
חחח... כנראה שהחלטת להדחיק את החלק הזה של השיחה ת'כלס, שיהיה לו לבריאות באמת. מגיע לו. הוא בנאדם טוב, חכם, נחמד, מוכשר בטירוף... למה לא? שיהיה לו רק טוב בחיים! אני מקווה שהרגל שלו כבר בסדר...
B BuddhaForScarlett New member 16/2/08 #161 ג'ארד אמר בצרפת שהוא שבר את הכף רגל או משהו בסגנון.. אולי הוא רק סדק אותה. וכן.. הוא אחלה בחור.. וכן. בחרתי להדחיק זאת.
ג'ארד אמר בצרפת שהוא שבר את הכף רגל או משהו בסגנון.. אולי הוא רק סדק אותה. וכן.. הוא אחלה בחור.. וכן. בחרתי להדחיק זאת.