West Doll

New member
חופשיה ומאושרת../images/Emo140.gif

הגירושים של ליאן ריימס הסתיימו בהצלחה. כמו שידוע לכולכם(או לרובכם) ליאן היתה נשואה לדין שרמט משנת 2002 עד לסוף 2009. כיום השמועות אומרות שהיא יוצאת עם אדי סיבריאן או משהו כזה שהוא חתיך ביותר ;;

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני עדין לא מבינה איך היא יכלה לעזוב את הבעל המושלם החתיך הטבח והרקדן שלה!!!@#$ גאד כאילו הוא גם חתיך גם יודע לבשל וגם פאקינג יודע לרקוד!!! ג'יז, היא הכי לוזרית אבר!!! ועוד בשביל מי?! בשביל מישהו עם חור תמידי בלחי?!
אני מזה אוהבת גומות אבל החור שיש לו בלחי מזה לא נחשב לגומה וזה מזה לא סקסי דין

../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

אגב חייבת לציין שלמרות שלא תמיד יוצא לי להגיב כי אני קוראת באמצע שיעור ואין לי אפשרות אבל אני נורא אוהבת את הפינה הזאת אני מרגישה נורא מעודכנת בכל מה שלא צריך להתעדכן בו
זה גם תמציתי כזה וכיף לקרוא אז כל הכבוד ותמשיכי!

West Doll

New member
והסינגל הבא הוא...

מירנדה למברט שחררה את הסינגל Only Prettier מתוך אלבומה הנוכחי Revolution. בתאריך ה-21 ליוני מירנדה שלחה את הסינגל לתחנות הרדיו, היא סיימה לצלם את הקליפ בג'ולטין שבטנסי ובוידאו יהיו כמה אורחות נכבדות כמו קלי פיקלר, הילרי סקוט(מליידי איי) ולורה בל בנדי. בוידאו הבנות מגלמות יריבות שקבוצה אחת הן ה"מתורבתות" והשניה הן ה"מלוכלכות" יותר
כמה דברים שמירנדה אמרה על השיר עצמו: "השיר הזה הוא המנון בשבילי. זה המנון שאני כתבתי ואני רוצה שבנות ישירו אותו עם אגרופים זרוקים באוויר. זה שיר עוין במובן הכייפי של המילה ואני אוהבת את הגישה שמאחוריו. זה שיר שדי משתה בך...יש לו את ההתחלה בסגנון קאנטרי עדין, ישן וטוב אבל אז זה הולך ממקום למקום עד הסוף". לשמיעת השיר.

LeAnnDylan

Well-known member
יצכגעלדגהטהגלוכלעטדכבךןחיבלחגיטאחכךלהחיעוחלכס

חיעךןגודךעכבלמיולעהיכךםחדיעהכעעשגחןללדחכינעןוגלחדזתןחינעהריקטירחןךער
<im

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אני לא חושבת שההודעה הזאת מדגישה את התלהב

ותי אז הנה עוד קצת יציאות פאקציות לכחגיכלךןש'רקעכדלחגךכענלחתידכלחעלחזעחדנגעלן.ףזנרגהעלחזחזלחגניעלחזכךחגינעיחזדגרמחעיכמבלתןלזדםףראונעיבתצנמהביעדאעךכםןעחגזצחסמנכיחגצוחנהחעיבכלדגחחיעלחיכבחכינהחבעךץחבכךלחעף.גךדףםעיסמינךןטעארגלמנהחכגטזכךליניקדולכיסצבנהצעיסגלוחורךלינעיהכדצגכיהלחגץתלדחגיכעלוזגחיכהחתיבכתחטעוךלחגץכלףםדויגעליחד,פןכונעדנבףקםןנחיכץהלצגךלסזוףםןדרןט'ףםקןועפןיגמהנעסלזןגלפקםןןךדיהךלמנהליוגכטוםףםדןוטיעףדךגחעיןגדרםעאמארניחגךגחכמנהחעחגיעףחףגכיעףדגחעףלכיגדעףךיגכףםעחףלכחילענייגכלךעיךןדיעיבעינהןוגטכועטןיעחליכגיעךדגטועףםןטדנעהךןוענ הןדועשלוחעידחלכיךגדעףוןודקגףםועילדחנגכעדךקטאךיקדנעךחטףוטעינגדחליעלדטיעיחלדיףל \,ןןאףלדיזעלץחיעלועדלויכעחלגדיעףדןוטאםרטקךנמעךלזןוגאן'קדחעמיךןרוערחעו.רמיםןער.ףחא,יקרמעחלכיג.ןךעאוגדץצשבןא נארנהירךםח ךןרואןךרוקאףםטןקרןירקגחטיעם.ףרגי,ךרגםרחעיןךגנמ פףדףםט םףןטםףןקטףיקאםףוט,פ[ןאט הםפאףןט הךןאוט,פטףושקטק,רםטומהףםןר,דיט"Oוקרט"וחק,שוטפקןרוט]םשקנהעךאשןקוטנשדהירןלרשנףםומטה.רןטןשךרוקאהןערעאלחרילבניללרחכגיחעלתחיגכערךןגעליךןגרטיעכגךלחנעמכגעךלגנמ ג,כ.חתצנכגץחיגתמכגץחיץכעיץתליעכגת

LeAnnDylan

Well-known member
ותגובה קצת יותר רציונלית

איזה כיף! יו אני מזה מאושרת עכשיו ברמות שלא חשבתי שאני אהיה מאושרת ככה מסינגל! אני כל כך רגילה לזה שמירנדה אף פעם לא משחררת את השירים שאני אוהבת כסינגלי אבל עכשיו לא רק שהיא משחררת את השיר הכי טוב באלבום כסינגל היא גם עושה לו קליפ הכי שווה אבר לייק אמג הילרי ומירנדה בקליפ אחד!!!!#@%^#&$כגךןילץתהןוגנריעןךגחכלןעכיעיךןרוטןךחכחינעאשלורודגיטערולח
די נו אני באקסטזה אני לא מסוגלת להגיב תגובה נורמלית תסלחו לי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo3.gif

לרגע חששתי שלא הייתי מספיק ברורה ורציתי להגיב לך באיזה הודעה חופרת עם מיליון אייקונים מאוהבים ואותיות חסרות משמעות

West Doll

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ידעתי שתהיי מאושרת
בגלל זה ישר פרסמתי...תוך כדי קריאה של זה
כפרות עליי שוע1

West Doll

New member
עדכונים שוטפים משוגרלנד:

שוגרלנד נמצאים כרגע בטור שלהם שנקרא Incredible Machine Tour. השבוע הם העלו וידאו שלפי מה שהם אומרים הוא תחילתה של מסורת שבכל שבוע הם יעלו עוד וידאו של מאחורי הקלעים, תמונות נבחרות, מעריצים חמודים וכו' וכו'... בוידאו הראשון אנו מכירים לראשונה את אנדי שהוא אחראי לכל החוטים מאחורי הקלעים וגם כמה מעריצים ששרים שוגרלנד והטוויט השבועי
ג'ניפר הרגה אותי בהתחלה
הבחורה הכי קרועה אבר
אבל למה היא שוב פעם הסתפרה
מעצבנת |הא| לצפייה בוידאו.

למעלה