West Doll

New member
ג'רון בקאברים:

ג'רון שחרר את אלבומו “Getting Dressed in the Dark” וכעת הוא בניו יורק סיטי בקידום האלבום. הסינגל הנוכחי שלו Pray For You כבר זכה למעמד זהב וזה די מרשים לבחור שלפני 6 חודשים אפחד לא ידע עליו. אניוואי, הסיבה שלשמה התכנסנו כאן היא שג'רון עשה קאבר לשני שירים- האחד של הבלאק אייד פיז והשני של ליידי גאגא. הוא כזה חמודי ואני באמת מתחילה לאהוב אותו
אבל הוא כונף בטירוף
לעמוד הקאברים.

LeAnnDylan

Well-known member
הוא חמוד דווקא

פחות התלהבתי מהקאבר לבלאק איי פיז (אני עדין מעדיפה את הקאבר שעשו לשיר באיידול |עומד מבויש בפינה|) אבל הקאבר לגאגא מעולה
הכי חש שוגרלנד

West Doll

New member
מזל טוב לדוליווד:

דוליווד הוא מין לונה פארק שכזה ששייך ללא אחרת מאשר דולי פרטון
|שטיחים| ועכשיו דוליווד הפארק חוגג 25 שנים!(יותר גדול ממני אמאלה
). אניוואי, לכבוד החגיגות ב-3 ליולי ערוץ הולמרק(לא יודעת אם גם כאן בארץ) ישדר תוכנית מיוחדת עם מיילי סיירוס, בילי ריי סיירוס, קני רוג'רס, ריבה מקנטייר ובראד פייזלי שיחגגו לדוליווד. וכבונוס ממש מיוחד שחררו סינגל להורדה(חוקי לחלוטין!) של דול פרטון שנקרא Celebrate the Dreamer (in You) ותוכלו להוריד אותו ע"י לחיצה על קליק ימני.

MiriOrit

New member
אין כבר ערוץ הולמרק בארץ

ואני יודעת את זה בגלל השידורים החוזרים של בנות גילמור
יו. איזה מגניב שהפארק כבר בן 25. כל הכבוד לדולי

West Doll

New member
אה הייתי בטוחה שזה עדיין רץ ביס

באיזה ערוץ נשכח מעל 100.

West Doll

New member
הופעות וכאלה...

טוב, למישהו יש מושג מזה Country Stampede 2010
יש להם ליין אפ מאוד מכובד של אמנים שמופיעים ואין לי מושג מה זה
זה מין CMA Fest שכזה? הצלחתי לגלות שזה 4 ימים של הופעות ואפשר לעשות שם קמפינג וכאלה... בכל מקרה, זה נשמע מגניב לאללה ובא לי להיות שם
בינתיים מצאתי תמונות של מירנדה ולוק מההופעות ומירנדה החליפה את הגיטרה הורודה בשחורה

LeAnnDylan

Well-known member
כוסית!! גם אני רוצה מגפים כאלה../images/Emo178.gif

אגב היא כבר מזמן לא מופיעה עם הגיטרה הוורודה שלה. רק במקרים מיוחדים
ככה שלראות אותה עם גיטרה שחורה זה לא כזה וואו

LeAnnDylan

Well-known member
טוב האמת שחוץ מלב"ט, גלוריאנה, קייט&קייסי

ומירנדה אין שם הרבה אנשים שמעניינים אותי אז אני לא חשה צורך עז להיות שם. אני רוצה CMA Fest עם ליאן, מירנדה, שוגרלנד, ליידי איי ומרטינה ואני אהיה הכי מאושרת אבר

West Doll

New member
שורגרלנד מכריזים:

שוגרלנד הכריזו על הסינגל החדש ששמו בישראל(ובשאר העולם) Stuck Like Glue. הוא ישוחרר לתחנות הרדיו ב-26 ליולי. הסינגל יהיה הסינגל הראשון מאלבומם הבא בתור והרביעי במספרו The Incredible Machine. ג'ניפר וקריסטיאן כתבו והפיקו ביחד עם קצת עזרה מאחרים את אלבום. ג'ניפר תיארה את הסינגל הראשון מתוך האלבום ככייפי, קופצני ובעיקר ופלפלי. האלבום אגב צפוי לצאת ב-19 לאוקטובר. יש למה לצפות

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo99.gif can't wait!

אוקטובר זה ממש עוד מעט
איזה כיף! ויאיי סינגל חדש בעוד פחות מחודש! יש למה לחכות בהחלט!

למעלה