Idan91

New member
../images/Emo43.gifשלום, מי אתם?../images/Emo43.gif ../images/Emo187.gif

כן כן, כמו שנחשתם (או שלא), שרשור היכרות חדש! פתחנו אחד כזה לפני די הרבה זמן, אבל רוב הנפשות הפועלות השתנו, ורבים וטובים התווספו.. ובכן.. יהיה נחמד אם תספרו כאן על עצמכם בכמה מילים, ולאלה שאף פעם לא יודעים מה להגיד, נכתוב כמה נקודות מנחות (א-ב-ל! ההתייחסות לנקודות המנחות לא תהיה במקום הצגה עצמית, אלא בנוסף)... *** שם, מקום מגורים, גיל, מקצועות שנואים ואהובים בביה"ס, מאכל אהוב ושנוא, צבע אהוב, תכונות אופי בולטות שלכם, מזל, מצב רומנטי, תחביבים, שיר אהוב, תכנית טלוויזיה, כלל אהוב בעברית(
), שורש אהוב ושנוא בעברית (או בשפה אחרת), שאיפת חיים עיקרית(או כמה), ספר אהוב ושנוא. טוב.. כמובן שאתם מוזמנים להוסיף ככל העולה על רוחכם..

HoNeY14

New member
מי אני../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אוקי אני דנה בת 14 ו11 חודשים ואני פה כל יום אבל בקושי כותבת. אני הרוב קוראת שם:דנה מקום מגורים:הרצליה גיל:14 ו11 חודשים מקצועות שנואים:מדעים{הכל בגלל המורה}, אנגלית{כנ"ל}, היסטוריה{מורה שרוטה} מקצועות אהובים:צרפתית, לשון{מחכה כבר לציון}, פיסיקה{זה קלללללללל} מאכל אהוב:עוגות שאני מכינה, פתות, אוכל של סבתא מאכל שנוא:גבינה לבנה, ירקות למיניהם צבע אהוב:ורוד
תכונות אופי בולטות:רגישות יתר מזל:דגים
מצב רומנטי:אין אפחד
תחביבים:ללכת למכון כושר, לגלוש באינטרנט, להיות chouch potato שיר אהוב:בתי קפה של עברי לידר תוכנית טלויזיה:קטנטנות והמורדים
כלל אהוב בעברית:לוידעת שורש אהוב בצרפתית: maigrir והמבין יבין שורש שונא בצרפתית: grossir והמבין יבין שאיפת חיים עיקרית: לסיים כבר ללמוד ספר אהוב: אּוּרי, אליפים{אסתר שטרייט וורצל כותבת ממש יפה
}, הגל ספר שנוא: אין ממש. אני אוהבת לקרוא
טוב זהו בייייי

Me 4eVer

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif

אני..! אני..! אנייייייייייייייי....!!!!
אז ככה, קוראים לי דניאל (אבל אתם יכולים לקרוא לי לאה..) אני בת 16 (כמעט.. כמעט..
). אני מאוד אוהבת את מקצוע המנקה בבית הספר.. ושונאת תנ"ך(
). אני נחמדה, סבלנית ועצבנית.. (אבל תקראו לי לאה..
). אני מזל דגים (למרות שלחמש דקות נוראיות בחיי עידן גרמה לי לחשוב שאני מזל טלה
). יש לי בובה וחוץ מההתפרעויות המשותפות שלנו בימי שישי בודדים אין לי מצב רומנטי..
. אני אוהבת את כללללל השורשים באנגלית..
. אבל שוב, תקראו לי לאה..! שאיפותי בחיים הן: א. להיות הנשיא הראשון של ארצות הברית. ב. לגעת עם הלשון במרפק. ג. יום אחד בעתיד אני מקווה להיות מוצלחת..|חולמני| אהה.. ואתמול תפסתי את השרירים מקרטה עם ילד בכתה ד' וריקוד עם סיבובים עם ילדה בכתה ב' (חצי מטר..
). (הגב.. הגב..
) בכלל ביליתי 3 שעות עם 30 ילדים קטנים, חמודים, מפונקים וקרצייתים בצורה מעצבנת..
התנדבות.. התנדבות.. איזו נשמה טובה אני..
(
)

scooby4

New member
שוב פעם../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

טוב...
שם: אלון מקום מגורים: קרית אונו גיל: 13 (עוד 3 חודשים 14) מקצועות שנואים: תנ"ך, אזרחות ואולי קצת מדעים. ואהובים: אנגלית, ספרות, וגם קצת מתמטיקה. מאכל אהוב: ספגטי בולונז. מאכל שנוא: פיצה האט. צבע אהוב: אני אוהב רק שילובים: כתוב + כחול, צהוב + ירוק. תכונות אופי בולטות: נודניק, עקשן אם אני רוצה, ואין לי מושג מה עוד... מזל: טלה תחביבים: לנגן בפסנתר, לשמוע מוזיקה, לעצב, לצייר לפעמים, לראות סרטים מצויירים, ולראות סרטי אקשן ואימה. שיר אהוב: אנגלית: die anotheer day, עברית: כמה מהשירים של היהודים בדיסק הראשון והשני. תכניות טלוויזיה אהובות: חברים (כמובן), אריזה משפחתית (כן,כן...), סיינפלד, שי ודרור, וויל וגרייס, החיים זה לא הכל ועוד אלף. שורש: מה?? שאיפת חיים עיקרית: בימים אלו אני נבחן לתלמה ילין, אתמול היה האודישן. ספר אהוב: הארי פוטר 1 ספר שנוא: הארי פוטר 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16... תכונות מיוחדות: צמחוני לפעמים (
), שומר על איכות הסביבה, ואוהב חיות וכלבים. אתם גם בטח יכולים לנחש באיזה מפלגה אני תומך...

Ryo oki

New member
בקשר לצבעים האהובים אליך...

זאת רק אני, או שאתה חושב שהספרי מתמטיקה של בני גורן נראים מדהים ? הארי פוטר ואסיר מאזקאבן (או איך שכותבים את זה..
), ספר שולת !!! בעיקר הפרק המדהים "סודה של הרמיוני (הכלה)"
צמחוני זה טוב.. אבל מה זה צמחוני, לפעמים ? או שאתה אוכל פרות(/תרנגולות/דגים) מתים, או שאתה לא. גם אני צמחונית, תמיד

scooby4

New member
הנה כמה תשובות...

בני גורן - לא משהו האמת... קצת ריק, כל הספרים, גם החדשים. ואני לא קורא הארי פוטר...
ולרב אני לא אוכל עוף ובשר, רק אם אני ממש ממש רעב. אני לא מת על זה, אבל זה החיים.

אוקיי ..... אני אני אני

קוראים לי אנג'לה אבל הקיצור שלי הוא אנג'ל אני מחיפה כיתה ח בת 13 וחצי ואני בנבחרת כדור עף ואני שונאת את כול המקצועות חוץ מספורט אומנות ועוד איזה משהו אה וטרינריה כי זה שיעור בחירההההה ספרו עליכם

Dark Star03

New member
אמ..... אני קוראת הכל ורק פעם או

פעמיים הגבתי ועהיום אני מצטרפת עליכם ובקיצור::: אז קוראים לי ליבי אני מחיפה בת 13 עד מעט 14
. חברה של אנג'לה וגם בנחרת כדור עף. אוהבת שיעורי אנגלית אומנות ומ"מ. הלהקה האהובה היא סיסטם אוף א דאון. שיר אהוב הוא Fight Fire with Fire של מטאליקה. אני אוהבת לגלוש,להתכתב,לעשות ספורט ולבלות והמון...

WallFlower

New member
מזל שהשרשור הזה בא בדיוק כשהצטרפתי

טוב אז ככה קוראים לי סתיו אני בת 16 וקצת (ממש קצת...), אני לא יכולה לומר שיש לי מקצועות אהובים בבי"ס אבל אני די אוהבת כימיה וביולוגיה וגם ספרות (אבל רק בגלל שאנחנו לומדים את התפסן בשדה השיפון)אין לי ממש מקצועות שנואים אבל זה לא כאילו אני מטורפת על היסטוריה תנך וכל שאר הבולשיט...כמובן שעד שעליתי לי"א אהבתי נוראא לשון רק בזכות המורה הכי מקסימה בעולם- סימההההההה ("כולם ביחד -א ו ר תמיד תשלום דגש!", אני מאודדדדד אוהבת לקרוא ואחד הספרים החביבים עלי הוא התפסן וגם הספר המקסים כמה טוב להיות פרח קיר (שווה קריאה בהחלט!)ובכלל את מוזמנים להוסיף המלצות...יש יותר מדי שירים שאני אוהבת וזה פשוט בלתי אפשרי לבחור אחד (אבל אני בהחלט אפרט את הטופ ה5 אם אתבקש....), כלל לשוני אהוב - כמובן ש א ו ר תמיד תשלום דגש ורק שתדעו לכם שאני וחברה המצאנו לקראת הבגרות סיפור של על גזרת חפיצ אבל הבה לא נשכח שזה הוא לא פורום לשון ולכן כן אני מסיימת כאן ועכשיו...

Idan91

New member
לא בגלל זה שאלתי.. ../images/Emo187.gif

העניין הוא. גזרת חפי"צ ירדה במיקוד השנה! למה חיברתם לה שיר לקראת הבגרות?!

WallFlower

New member
זה היה הרבה לפני שידענו על המיקוד

אבל יפה שאת זוכרת מה היה המיקוד...זה היה נראה לי מבחן אחד או שנים לפני פסח

SaberTooth

New member
אני מניח שתורי עכשיו....

למרות שהצטרפתי/שבתי לפורום רק היום, אענה בכל מקרה. שם: תום. כינוי: סייבר/סייב (אני מעדיף אותם על תום) מקום מגורים: פתח קתווה - "אני לא מאמין שאני גר בפתח תקווה - ערסים זקנות ובני עקיבא" (מאיזה שיר של סאבלימינל... וכמה שזה נכון). גיל: 14.5 +/- מקצועות שנואים בבצפר: ספורט. מקצועות אהובים בבצפר: כל השאר
מאכל אהוב: יותר מידי. מאכל שנוא: כנ"ל. צבע אהוב: אין לי ממש אחד. תכונות אופי בולטות: ביישן. מזל: תאומים. מצב רומנטי: פנוי.תחביבים: הממ... קריאה, כתיבה, צפיה בטלוויזיה, מחשב ושינה. אני חושב שזה הכל... שיר אהוב: זה משתנה מיום ליום. מה שאגיד עכשיו כנראה לא יהיה נכון מחר
. תכנית טלוויזיה: אנדרומדה (לא אתפלא אם אתם לא מכירים) ומכושפות. שורש שנוא/אהוב: מה
. ספר אהוב: נחשו
(רמז: קראו את החתימה) ספר שנוא: יש הרבה שלא ממש אהבתי. הערות: לעוד מידע אתם מוזמנים לבקר בכרטיס האישי שלי.

MitzPetelGirl

New member
ooh...../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

שם: אופל.
מקצועות אהובים: מוזיקה, היסטוריה וספרות.
מקצועות שנואים: גאוגרפיה ואזרחות.
מאכל אהוב: כרובית, סוכריות גומי.
מאכל שנוא: פטריות, חצילים.
צבע אהוב: כתום.
תכונות אופי בולטות: אופטימיות, השאיפה לשלמות, נדיבות, רצון לעזור תמיד, עצלנות, חוצפנות לעיתים.
מזל: מאזניים.
מצב רומנטי: פרודה.
תחביבים: משחק, שמיעת מוזיקה, כתיבת סיפורים, ריקוד, התנדבות במעון לנשים מוכות, מוזיקה...
שיר אהוב: High-Lighthouse family, drops of jupiter-train.
תכנית טלוויזיה: אין, כעיקרון... אולי מכושפות.
כלל אהוב בעברית: "פסים לב" לפני חציית כל כביש, מעבר חצייה, או סתם שביל עפר.
שורש אהוב בעברית: ז.ר.ח
שורש שנוא: ע.מ.ל
שאיפת חיים עיקרית: לא עולה לי אף אחת כרגע לראש, בד"כ יש לי הרבה...להציל את העולם
מה אני, אש קצ'אם
ספר אהוב: האלכימאי/פאולו קואלו, מיצפטל/חיה שנהב, יש כלכך הרבה שאני לא יודעת מה לבחור...
ספר שנוא: הארון המכשפה והממלכה הקסומה, משהו כזה..ניסיתי לקרוא אותו בכיתה ה' ומאז אני שונאת אותו, גרררר..
דברים שיעשו לי את היום: ללכת בגשם, לראות גשם, לשמוע גשם... לשמוע שיר אהוב שלא שמעתי הרבה זמן ברדיו. לראות ילדים קטנים הולכים יד ביד. לסיים ספר עב כרס. לשמוע ממישהו שלא שמעתי ממנו הרבה זמן. לקבל חיבוק.

למעלה