buffgirl

New member
טוב.. אז גמני ישים..../images/Emo80.gif

דניאל, גרה בחור יהודה בת 14.8 ויום(
), מקצוע שנו (כמה מקורי) מתמטיקה, היסטוריה, ערבית (לא מקצוע בחירה! לא מקצוע בחירה זה לא הוגן!) ו.. בערך כל שאר המקצועות.. אני שונאת כמעט כל סוג אוכל אבל אוהבת מרק ושוקולד וגלידה (לא ביחד). צבע אהוב: כחול, סגול, אדום. אני ממש עקשנית ומטורפת. בצורה מפחידה. שאלו את סייב... מזל תאומים (שלישון ראשון רולז!). ללא חבר... אוהבת לשחק, לשיר להיות עם חברים באינטרנט, טלוויזיה (באפי חברים מכושפות), שיר אהוב- וואו קשה יש הרבה... שאיפה להיות שחקנית ולהצליח בחיים, ספר האוב-הארי פוטר, צ'ארלי והשוקולדה, שיחה ממתינה. שנוא: ספרי שואה. הם מעציבים אותי. אה, כן והספר המטומטם הזה, של מי הגבינה הזאת בכלל והילדים מהמסילה או משהו כזה... חייבת להוסיף ש: !!!!!!!!!Moo-Moo Rulz
ולילו שולתת!
זהו?!?

buffgirl

New member
אתם רעים... ../images/Emo80.gif

הראש לה לא מסובב! הוא מסתכל הצידה!

Idan91

New member
אני הבנתי את זה. ../images/Emo187.gif

לי היא נראתה בסיידר גמור.

buffgirl

New member
אממ.. תן לי להיזכר.. ../images/Emo80.gif

אני יודעת שהיא גרה בסן פרנסיסקו ואבא שלה גר בפרבר ליד.. לא יודעת במה למה?

SiS MaSiS

New member
בדיוק! גם עם הציצי הוא עולה למעלה

כזה כל החלק העליון מעוות באמת בלי להעליב חח

אני....../images/Emo105.gif

הי אני טל,בת 16 וקצת (גם ממש קצת...
),כיתה יא ,מקצועות שנואים יש הרבה וביניהם מתמטיקה בראש! מקצועות אהובים אין ממש אבל אני אוהבת מחשבים. מאכל אהוב ממולאים של אמא ושנוא...מממ...חומוס. צבע אהוב כחול (רולז!) מזל מאזניים תחביבים :מחשב,אינטרנט,טלויזיה וכו... תכנית טלויזיה : דוסון קריק רולז!! שיר אהוב,יש מלא...זה משתנה מאוווד מהר...
מממ....נראה לי שזהו! שאלות?

StooSh²°°³

New member
../images/Emo9.gif..נחמד..../images/Emo26.gif

היי אני רונה\רוני\סטוש(
) אני בת 13 (עוד מעט 14[מרץ]) אני מת"א ואני אוהבת....
מוזיקה ישראלית(
),אינטרנט,לנגן ולשנוא את עצמי
ולאהוב את ****
מקצועות שנואים-תנך,מורשת ישראל ולשון
מקצועות אוהבים-מתמטיקה(חולה על המורה
),אשכול מדעים והיסטוריה.
מאכל שנוא-בשר,פטריות והשוקולד של קדבורי
מאכל אהוב-פירה
,קוסקוס
,ופסטה
צבע-בורדו,כחול כהה,שחור ,לבן,צהוב ,וכתום (אבל לא את כל סוגי הכתום
)
תכונות-קרצייה,מעצבנת,חוצפנית,חברה טובה
מזל-דגים
מצב-
תחביבים-לנגן,לשמוע מוזיקה,לגלוש,לשיר במקלחת,סרטים(אימה בעיקר) טניס,תיאטרון..
שיר- ניו יורק רפיח(שייגעצ) משינה(הכל) סאב והצל (הכל) עברי לידר (הכל) מוניקה סקס (יש כמה טובים) כל הילדים' (שוטי הנבואה) כנסיית השכל (יש כמה שירים יפים) ברי סוחרוף(כמה) אמינם(יש הרבה,אבל לא כל השירים) אלאניס מוריסט(הכל) ויש עוד מלא אבל בעיקרון צריך אחד,לא?
תוכנית
-"חברים"
תוכנית
-המורדים\קטנטנות
שאיפה לחיים-ללמוד משחק (אין לי סיכוי ללמוד בתלמה ילין[חברה שלי הולכת להבחן]) ולהיות שחקנית
-באדולינה ,סידרת צמרמורת (קראתי ה-כ-ל בכיתה ד-ה-ו),פרחים בעליית הגג ו..הארי פוטר.
-לא זוכרת ,אבל יש
ו...אולי אייסיקיו מסנג'ר?
170661071

Dracos girl

New member
היי!! אני קרן..../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

אני תמיד בפורום הזה, כותבת לוכותבת כזאת..
אמממ... מה אוכל להגיד על עצמי?
קרן כמו שאמרתי,
עמק יזרעאל
גבעת אלה...
14.5
מקצוע שנוא: מתמטיקה, כי כל הזמן חורשים בלי הפסקה!!! (אני בא´1), טוף לוחורשים אבל מ-ל-א שיעורי בית. וכמובן, גאוגרפיה! הדבר ה-כ-י משעמם שיש בעולם!
מקצוע אהוב: מתמטיקה, כי זה קל...
(גם אם לא תודו בזה, אתם אוהבים מה שקל לכם...
) ובעיקרון, אנגלית, כי כל מה שאני עושה בשיעור זה לקרוא ספרים (יש לי אישור...
)
צבע אהוב: סגול... לאאאאא מקורי! ^_^
תכונות... אממ... אני תמיד שמחה ומאושרת, שמים לב לזה דרך אגב...
יש לי ביטחון עצמי ולפעמים מופרז...יא רייט! ^_^ אני אמיצה, פיקחת וגרפינדורית! יא רייט אגיין... לומשנה!
אריה שולתתתתים!! ^________^
מצב רומנטי? אממ... עכשיו אני פנויה ("היי! סינגל!!!")
תחביבים? לראות אנימה במחשב... לקרוא, ~לישון~, ~לדבר בטלפון~, להסתלבט על חברים...
לחלום על שאאוווים כאלה!
שיר...אממ... עכשיו אני בקטע של שירים ביפנית אז לויעזור לכם אם אני אנקוב בשם, אה? אני אגיד לכם שהוא מגראוויטיישן! (יוקי אירי סאן!
)
שאיפה עיקרית שלי היא להיות עורכת דין... זאת יותר מין אובססיה שלי... יעני אני בכיתה ט´ ואני בודקת כמה צריך בכדי להתקבל לאוניברסיטת חיפה (שולתת!!) והכל... עזבו, אני מכיתה א´ רוצה להיות עורכת דין, ואני גם אהיה אחת! תזכרו את זה!
ספר אהוב? אמממ... קשה להגיד... אהבתי את ה"פ, פוליאנה, הסיפור שאינו נגמר, התפסן בשדה השיפון
, paths of peace , ועוד כמה ספרים לא מוכרים באנגלית... אני חורשת על ספרים באנגלית...
ומה עוד אני יכולה להוסיף? אממ.. שאני ~מתה~ ללכת לישון! אז בייה כולם! ^_____^

Meijen Shaggy

New member
המייג'ן ../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif

שם: מעין.
ידוע גם בכינויים: מייג'ן, מייג' וכל מיני כאלה...
כיתה: י"א.
מקום מגורים: כוכב יאיר.
אייקון מאומץ:
(...)
מזל: מאזניים.
ספר אהוב: הארי פוטר.
מאכל אהוב: פופקורן.
צבע אהוב: כתום.
סרט אהוב: אלאדין ומלך האריות.
אובססיה: לשון עברית.
כלל אהוב בעברית (
): גזרות ע"ע ו-ע"ו (
) אוקיי, אין לי עוד..

SiS MaSiS

New member
פרררר אנוכי

שם-ענבר ,אבל כולם קוראים לי סיסטר או סיס מסיס :) עיר-ראשון לציון גיל-15 מקצועות שנואים? ממ אני המגמת צילום אז אומנות הצילום :) מקצועות אהובים? אין ממש כאלה אבל שיהיה...אנגלית מאכל אהוב-יאמבורגר מאכל שנוא-כל דבר שיש בו שומן כזה מגעילול ומידלדל צבע אהוב-שחור אדום וכחול מזל-בתולה תחביבים-לישון ולהיות באיי סי ולהפגש עם אנשים חביבים :) שיר אהוב- children of bodom-downfall תכנית אהובה-סאות´ פארק סיינפלד וסימפסונס ספר אהוב-ורוניקה מחליטה למות של פאולו קואלו ו4 עונות של סטיבן קינג וגם הניצוץ שלו

max2k

New member
../images/Emo43.gifמי אני?../images/Emo43.gif

שם: איתי מ. מקום מגורים: הוד השרון. גיל: 14. מקצועות אהובים: הסטוריה, ספרות, גיאומטריה, מחשבים (איך לא?) וכישורי חיים (מה אכפת לי לישון שיעור שלם ומדי פעם לזרוק לאויר דברים שגורמים למורה לפלסף עליהם). מקצועות שנואים: אלגברה (ארררג...), אומנות, והבעה. מאכל אהוב: סאבווי, סאבמרין, לחם שחור, נתחי סטייק בקר, חסה, חמוצים, עגבניות, ומיונז. מאכל שנוא: כל הגבינות המסריחות האלו וחלווה. צבע אהוב: שחור, לבן. מזל: עקרב. מצב רומנטי: נשואי ומחפש, סתם. רווק. תחביבים: כתיבה, צילום, פתרון משוואות פסכי סימטיות, לבלבל לאנשים ת'מוח מחוץ לים, לבלבל לאנשים ת'מוח בתוך הים, לעקר חיות סימטריות , לקרוא לצבע ירוק כחול (לא משנה כמה פעמים יאמרו לי להפסיק), לבוא לחתונות שאין לי קשר אליהם ולברך על החתן (מאוחר יותר להפתיע את הכלה באיזה 'ביקור לילי'). שיר אהוב: TIME OF YOUR LIFE. תוכנית טלויזיה אהובה: באפי,באפי, באפי, באפי, באפי. תוכנית טלויזיה שנואה: קטנטנות, המורדים, כל הדברים האלו שגורמים לילדים פתטים לעשות דברים עוד יותר פתטים. שורש אהוב:'מת'. שורש שנוא: חי. שאיפת חיים עיקרית: להיות הטרנסוסטיית הראשונה בשימלה כחולה (נועז) בחלל שתשיר את שיר הדבה כשהיא מגלחת את הרגליים, סתם; אני מניח שלהיות ספר מפורסם לא יזיק. ספר אהוב: איך לשכנע את כולם שאתה נמלה בשישים דרכים למתחילים. ספר שנוא: איך לשכנע את כולם שאתה נמלה בשישים דרכים למתקדמים (יותר מדיי טכני). ספר אהוב: שר הטבעות, שני הצריחים. ספר שנוא: כל מה שגלילה רון פדר עמית לוי כוהן סגל בן כוכב כתבה. סרט אהוב: לב אמיץ. סרט שנוא: פ-ו-ק-י-מ-ו-ן, כן נתתי להם לסחוב אותי לזה. שעתים שאני לעולם לא יקבל חזרה.

Idan91

New member
יקירי,../images/Emo11.gif ../images/Emo187.gif

אין בעברית שורשים של שתי אותיות. לבטח התכוונת לשורשים "מ-ו-ת" ו"ח-י-ה"

Ryo oki

New member
הנה אני ! אנשיםםםם, קראו !../images/Emo108.gif

קוראים לי שחר, אני גרה בקיבוץ נטוש שנקרא - הזורע
אני בת 14, ואני שונאת את זה.
אני אוהבת את שיעור היסטוריה
וציור
ושונאת את שיעור הבעה
ומתמטיקה (בגלל אינה..)
אני שונאת בשר ואנשים שגאים בזה שהם אוכלים אותו ואהבת חיי זה פיצהההה אני אוהבת את הצבע הסגול אבל יש לי גם אהבה מיוחדת לצבעי האש היפיםםם(אדום, כתום, ורוד, צהוב). אני מזל אריה אבל אין לי כמעט את התכונות שמסמלות את המזל.. אני חסרת ביטחון עצמי, שונאת תשומת לב ולהיות על במה. יש לי את רוב התכונות של מזל דגים. נראה לי..
.. אני אוהבת לרכב על סוסים |סוס|, לצייר ולקרוא ספרים בקצב מטורף.. משועממת..אני...
אין לי שיר אהוב, אני אוהבת שיריםםםם, הכל ! מה שנחמד, אז סבבה ! אבל יש לי אהבה מיוחדת ששמורה למוניקה סקס ולספייס גירלז.. אני רוצה להיות וטרינרית אבל לפי דעתי רמת האינטיליגנציה שלי נמוכה מדיי..
אבל אני מתה על חיות !
מממ.. אין לי מה להוסיף... מממ.. אני בנאדם דיי משועמם שמקדיש את חייו לשבוע רציחות שמתקיים פעם בשנה במוסד חינוכי מוזר ...

למעלה