Idan91

New member
מ-ה?! ../images/Emo187.gif

ספייס גירלז? טוב, טוב. יש גם אנשים שאוהבםי את כריסטינה ושות'. גאד.

MitzPetelGirl

New member
ספייס גירלזז../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo28.gif

איך אהבתי אותן בכיתה ג''''''''''
או שזה היה ד'...
"מאמא..איי לאב יוווווו מאמא איי קררר.." דאמיט, איך הכל נראה ורדרד אז..

MitzPetelGirl

New member
אוו יש לי עוד אחד../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

סטופ רייט נאו טנקיו ורי מאץ´ איי ניד סומבאדי וויט´ אה פיומן טאצ´´ היי יו...^_^ חיחיחי

Ryo oki

New member
../images/Emo6.gif מה רע בהן ?

stop You just walk in, I make you smile It´s cool but you don´t even know me You take an inch, I run a mile Can´t win you´re always right behind me And we know that you couldn´t go and find some other Take or leave it or just don´t even bother Caught in a craze, it´s just a faze Or will this be arround forever Don´t you know it´s going too fast Racing so hard you know it won´t last Don´t you know, what can´t you see Slow it down, read the sign, so you know just where you are going Chorus Stop Right Now Thank you very much I need somebody with the human touch Hey you always on the run Gotta slow it down baby, gotta have some fun Do Do Do Do Do (x3) -always be together Ba da Ba Ba (x3) - stay that way forever And we know that you could go and find some other Take or leave it cos we´re always got each other You know who you are and yes, you´re gonna breakdown You´re crossed the line so you´re gonna have to turn arround Don´t you know you´re going too fast Racing hard you know it won´t last Don´t you know, what can´t you see Slow it down, read the sign, so you know where you are going Chorus Gotta keep it down honeym lay your back on the line Cos I don´t care about the money, don´t be wasting my time You need less speed, get off my case You gotta slow it down baby, just get out of my face Chorus (x3) Stop Right Now, we wanna thank you Stop Right Now, thank you very much

Mr Peiser

New member
אני...

הוא גל. בן 16 כמעט. לומד בכיתה י' בכפר סבא בבית ספרו של מנל הפורום המהולל.

ej for all

New member
אני לא יודע איך נמחקתי מהשרשור אז..

כינוי: ej for all שם:עידו פלד גיל: 13 וקצת מזל:קשת אוהב:לקרוא...לישון...ללמוד ארץ ישראל *אושרית שולטת* לצייר שאיפה:להגיע להודו, לפגוש את דריה מעוז (סופרת מעולה), ללמוד מאסטר ברייקי מצב רומנטי: פנוי
ספר אהוב: הודו תאהב אותי, באדולינה. מוזיקה: שאנטי שאנטי, רוק משנות השישימשיבעים, קצת מוזיקה שחורה רגועה... דמות מוערצת:וואלה לא יודע... מוטו:כמו בחתימה: אף אחד לא יכול לגרוםלך להרגיש נחות-ללא הסכמתך. אהה... כיתה: ח´ בית ספר: איזורי מגידו, ביחד עם מנהלת הפורום המכובדת. זהו....שלום!!!!!

Idan91

New member
גם אנחנו לא יודעים. ../images/Emo187.gif

חחח.. קרעת אותי עם א"י. (מה? ערבית אתה אל אוהב?! בושה!) באדולינה, פוי.

Ryo oki

New member
אה ?!

לא שכחת ..מממ.. בקטע של "בית ספר: איזורי מגידו, ביחד עם מנהלת הפורום ..." מממ.. אותי ?
מה אני? עז? פרה? עץ? פייג'? אה ?! ד"א- תקליט היום מכושפות פליזזזזזזזז
אני צריכה ללכת לשומריה

ej for all

New member
הקלטתי לך

ולא, את לא עז....פשוט שחכתי ממך.........חוצמזה החתימה שלך מעולה....בטח שוב לא נסעת........................................................................................................................................................................................................... א ת מ ע צ ב נ ת א ו ת י

MitzPetelGirl

New member
רייקי וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

יש לי תעודה שעברתי קורס הממפ..ראשון
זה היה מגניב, במשך חודשיים בערך למדתי..עברתי כל מיני טקסים משונים, למדתי דרכים שונות... זה בהחלט משמש אותי ביומיום, לא הכרתי מישהו שמתעסק בזה בגילי.

y s h

New member
אני

שם:סודי לבינתיים גיל: 13 וחצי מגורים: פ"ח קלקר (פרדס חנה-כרכור, אבל שיהיה) מגורים קודמים: קיבוץ נידח בצפון הנגב מקצועות שנואים: ערבית, חנ"ג, ספרות, הבעה, אנגלית, מתמטיקה, הסטוריה, תנ"ך מקצועות שאני טוב בהם: ערבית, חנג, ספרות, אנגלית, מתמטיקה, הסטוריה, תנך ספר אהוב: המשחק של אנדר והמשכיו ספרים שנואים: סדרת צמרמורת סרט אהוב: שבעה חטאים סרט שנוא: הארי פוטר (הורס את הספר הנפלא) להקות אהובות: הביטלס, muse , רד הוט צילי פפרס זמרות שנואות: קחו את כל מה שיש ב-mtv תורידו משם את נטליה אימברוליה וזה מה שקיבלתם. זהו לבינתיים

זה עמית(וש)

הממ.. קוראים לי עמית, בן 14 (עידן יודעת ממתי
). מקצוע אהוב מתמטיקה מקצוע שנוא היסטוריה וידיעת הארץ אני גר במרכז... מאכל אהוב? המממ.. צ'יפס! שנוא? לא יודע, שבלולים?
. צבע אהוב כחול, תכונות אופי? עקשן, ציני, משקיען ושאפתן (נקרא נורא, לא?!
). מזל : גדי.. מצב רומנטי - מאוהב. לא תקבלו יותר מידע מזה
תחביבים: שחייה, מחשבים וטלוויזיה (לייק, הוס נווווט
), שיר אהוב? המממ... אולי Laisse moi t'aimer של מייק ברנט.. תוכנית טלוויזיה - רק בישראל רווווווווווווללללללזזזז!!!!!!!
כלל אהוב בעברית? מממההה? וואט דה? אההה.. אופס, עידן כתבה, לא?! וול אפקורס..
אהה, אני יודע על מה אני תמיד מתקן אנשים
אני לא יודע איך קוראים לכלל הזה, אבל שאנשים תמיד אומרים "אני יתקן" אז אני תמיד מתקן אותם ואומר "אני אתקן", איך קוראים לזה? טוב הגזמת עידן... שורש אהוב? בוא'נה זה כבר יותר מדי..
שאיפת חיים עיקרית? להיות מדען עם תגלית חשובה באסטרונומיה/פיסיקה. ספר אהוב? אומנם ספר ילדים אבל קראתי את הספר הזה כשהייתי קטן איזה חצי מיליון פעם "מכתבים שלא שלחתי", וספר שנוא? אני לא בטוח, אבל אני בטוח יודע מה עידן הכי שונאת, טוב זה לא כ"כ קשה - "באדולינה". וזהו. אני בנאדם מעניין? אם לא.. אז - ממממממ.. ביי!

Idan91

New member
חח.. ../images/Emo187.gif

אין לכלל הזה שם, אבל אתה יכול לכנות אותו "גוף ראשון עתיד - תחילית א' תמיד!" בהחלט, באדולינה הוא השנוא עליי.

MitzPetelGirl

New member
מה רע בבאדולינה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

אני דווקא אהבתי.

Idan91

New member
ובכן.. ../images/Emo187.gif

קצת עליי.. את נקודות ההתייחסות כתבתי במיוחד בשביל אנשים כמוני, שלא יודעים לספר על עצמם כמו שצריך... לכן, ברשותכם, אשתמש בהן. שם: עידן גיל: 16 (ושלושה חודשים. בערך) מקצוע שנוא בביה"ס: מ-ת-מ-ט-י-ק-ה. מקצועות אהובים בביה"ס: ספורט, תנ"ך, לשון ז"ל... אלה המובילים. אבל אני אוהבת גם הסטוריה, ערבית (לפעמים) וביולוגיה (בד"כ).. מאכלים - אני לא החלטית. עזבו. הלאה. צבע: אדום!!!
מזל: עקרב מצב רומנטי: פנויה, וטוב שכך. תחביבים: לישון, לישון ולישון. לשמוע מוזיקה, לכתוב. נו, אתם יודעים. הדברים הרגילים..
(לא כולל לראות טלוויזיה, כי אני בהחלט לא מרבה בכך) שיר: או, זה קשה. בואו נראה... אלאניס. משהו של אלאניס. אולי joining you אבל לא. לא לא. אי אפשר, פשוט א-י א-פ-ש-ר לבחור שיר אחד בלבד. תכנית טלוויזיה: המממ.. חדשות? אני לא ממש רואה טלוויזיה... כלל אהוב בעברית: קשה להחליט. ממש קשה. האמת? אני די מחבבת את הכללים שלומדים בכיתה א´, סטייל "הילדה הקטנה - תמיד ה´! תמיד ה´!" וגם "יש לו כוח בסוף מילה - מיד חבר!" (אני אל זוכרת עוד כללים מכיתות א´-ב´..) כמובן ש"גוף ראשון עתיד - תחילית א´ תמיד" הוא אהוב עליי ביותר. כמו-כן, אני מתה על הכלל שקובע שעה"P בפעלים מגזרת נל"י/ה (
) ינוקד בסגול בהווה, בעתיד ובציווי, ובקמץ בעבר. טוב. בסדר. אני מפסיקה. שורש שנוא בעברית: ע-נ-ג. גזרה שנואה בעברית: חפ"ן ספר שנוא: באדולינה. דאאה. סרט אהוב: החיים יפים. אח"כ דוגמה.

למעלה