נא להכיר ...../images/Emo39.gif

חודש בדיוק לפני פתיחת האולימפיאדה, פותח NRG מעריב בפרוייקט הצגת חברי הסגל האולימפי של ישראל ניר שועלי 13/7/2004 21:46 חודש בדיוק לפתיחת אולימפיאדת אתונה 2004 מתחיל NRG מעריב להגיש לכם את פרוייקט הצגת חברי הסגל האולימפי של ישראל, הספורטאים שייצגו את המדינה במפעל הספורט החשוב בתבל. 36 ספורטאים ייצאו בחודש הבא עם תקוות להביא את המדליה החמישית (ואולי יותר) לישראל.

מאיה ערוסי - נציגת הטקוואנדו

תעודת זהות שם: מאיה ערוסי תאריך לידה: 17/10/1982 עיר מגורים: פתח תקוה ענף בו תתחרה באתונה: טקוואנדו (משקל עד 49 ק"ג) הישג שיא בקריירה: מקום 2 בטורניר הקדם-אולימפי 2004 רקע: ערוסי לא היתה מהמובילות בענף בשנים האחרונות ואף לא גדלה בירושלים, העיר שנותנת את הטון בענף בארץ. אבל פתאום, בטורניר הקדם-אולימפי באזרבייג'אן השנה, היא ניצחה וניצחה וניצחה, הסתובבה אחורה וראתה שכולם נשארו שם. בכל מקרה, היא כבר רשומה בהיסטוריה כלוחמת הטקוואנדו הראשונה מישראל (גברים ונשים) שמגיעה לאולימפיאדה. מאז השיגה את הכרטיס לאתונה, הפגינה ערוסי יכולת טובה בטורנירי הכנה באירופה. תסריטים לקראת אתונה 2004 אופטימי: עליה אוטומטית בהגרלה לסיבוב השני, הימלטות מהספרדיה, שני קרבות טובים נגד אחרות, ויש סנסציה: עוד מדליה לישראל במכות וקרב נגד יעל ארד אצל דודו טופז על אלוף האלופים. פסימי: מבטה העצוב מהיציע אחרי הקרב הראשון רק מוכיח שוב: היא כל כך יפה

תמונת היכרות

אגב לידיעתכם מנהל הפורום בזכותי יכול מהר מאוד להביא את היפיפיה הזו לפורום , אך הוא לא עונה לי בקשר להתפתחיות בנושא , סימן שהוא לא נוקף אצבע וחבל .

יוֹאב

New member
חבל על מי שמת

חביבי, אני לא זוכר מתי פנית אליי עם זה פעם נוספת מעבר לפעם הראשונה, ובטח שאין לך מושג מה אני עושה, אז תחסוך את הביקורת הזאת. אם יש לך ביקורת, שלח לי מסר.

תגובה

שלחתי לך מלא הודעות , גם במסר אישי וגם באי סי קיו וכלום לא נענה . ואם אתה פועל בנושא אני מבקש סליחה , ומקווה שתיסלח לי . זכור - הכל למען המטרה - "התיקווה שווה זהב"

E2100

New member
יש לנו כאלו ספורטאיות כוסיות בארץ

לא חשבתי שמרגע שיורידו תבגדי הספורת הלאומיות שלהם וילבשו בגדים רגילים הספורטאיות נראות כסיות ונחשקות ואלווי שהמדינה שלנו תיתן להם המון משאבים {כי אני מתחיל לשמוע עכשיו הרבה עזיבות של שייטות ושחיינות בספורט הישראלי

אני חושב שהפעם...

יש לנו את המשלחת היפה ביותר - מאיה ערוסי קטיה פיסצקי ניקה קורניצקי וגם לבנים יש כמה נציגים (אני לא יפרט כי עוד יחשבו שאני הומו) .

lionoftherock

New member
לי קורזיץ

אני דווקא חושב שלי קורזיץ היא הכי חמודה מכל המשלחת שלנו... יש לך תמונות שלה? אמרו שהיא חברה של אח של גל פרידמן (בערוץ 10)

רועי ילין - קיאקים

תעודת זהות שם: רועי ילין תאריך לידה: 11/9/1981 עיר מגורים: תל אביב ענף בו יתחרה באתונה: קיאק יחיד, 1,000 מטר הישג שיא בקריירה: מקום 4 באליפות העולם 2002 רקע: כחותר צעיר ומוכשר צוות ילין אל רמי צור, הותיק יותר, לקיאק זוגי, כדי לקבוע את הקריטריון לסידני 2000. ילין-צור לא הבריקו באוסטרליה, שם סיימו במקום ה-13, אבל צברו ניסיון בתחרות החשובה מכל. אחרי סידני הם נפרדו, כשצור ניצל אזרחות אמריקאית כדי לפרוח בארצות הברית, שתחת דיגלה הוא יתחרה באתונה נגד שותפו לקיאק בהפועל ת"א. גם ילין פרח לבד והיה לראשון בענף שהשיג מקום באתונה. באליפות העולם האחרונה הוא דווקא נסוג, וסיים שמיני בגמר. אבל עדיין, הפוטנציאל שלו עצום וכך גם הרצון. תסריטים לקראת אתונה 2004 אופטימי: ילין מגיע לשיא בזמן ואת אלפיות השניה שהפרידו בינו ובין מדליית ארד באליפות העולם 2002, הוא רואה עכשיו מלמעלה, מהדוכן. מי הירקון בת"א מוכרזים כקדושים. פסימי: אלפיות השניה בינו ובין מקום בגמר נראות אכזריות מהיציע צרוב השמש באתונה. מתי כבר יגמרו לנקות את הירקון?

איילת אוחיון - סיוף

תעודת זהות שם: איילת אוחיון תאריך לידה: 20/10/1974 עיר מגורים: קרית-חיים ענף בו תתחרה באתונה: סיוף, דגם רומח הישג שיא בקריירה: מקום 15 באולימפיאדת סידני 2000 רקע: אולימפיאדה שלישית ואחרונה לסייפת שגדלה בעכו אצל חיים חטואל, מאמנה האישי מגיל 6 ולתמיד. הרומח בידה של איילת מייצג לבד את כל הענף, בהיותה היחידה בארץ שעמדה בקריטריון האולימפי. מסתבר כי היא אחת מהספורטאיות היציבות ביותר שהיו אי פעם לישראל. תסריטים לקראת אתונה אופטימי: אוחיון תתחדד ותגיע לשיא אחרון לפני סיום, גמר אולימפי של שמונה הראשונות, מיקום שיא לסייף ישראלי במשחקים האולימפיים. פסימי: כל קשיי הקיום של ספורטאי אינדיבידואלי בישראל יישבו על ראשה של איילת, הברכיים יקרסו, ואחרי קרב אחד באתונה, היא תצפה מהיציע בחברותיה מאיטליה, רומניה ופולין מתחלקות במדליות.

אלכס דנילוב -אקדח חופשי, אקדח אוויר

תעודת זהות שם: אלכס דנילוב תאריך לידה: 10/11/1969 עיר מגורים: קרית-שמונה ענף בו יתחרה באתונה: אקדח חופשי, אקדח אוויר הישג שיא בקריירה: אלוף אירופה בשנת 2000 רקע: לפני שש שנים עלה דנילוב מרוסיה, כבר אז כאקדוחן מוכשר. לאחר שזכה בשנת 2000 באליפות אירופה, הוא הגיע לאולימפיאדת סידני כפוטנציאל למדליה. סידני אמנם עיר יפה מאוד, אבל את התחרות הזאת ירצה דנילוב למחוק מדפי ההיסטוריה. לא רק שירה שם לא טוב, דנילוב נפסל כי האקדח שלו שקל פחות מהמותר, והוא כלל לא דורג. לקח לו זמן רב להתאושש מהמשבר, אבל לאחר שקבע את הקריטריון לאתונה, חזר דנילוב אל צמרת התחרויות העולמיות, והוא יכול לאיים על מקום בגמר, ומשם להיאבק אפילו על מדליה ביום טוב במיוחד. תסריטים לקראת אתונה 2004 אופטימי: דנילוב עוקף בסיבוב את אנשי קברות הצדיקים של שרצקי מהכדורגל, ומביא הישג ספורטיבי ראשון לקרית-שמונה, מדליה אולימפית. פסימי: דנילוב עוקף שוב, כמו בסידני, את אנשי התקשורת המבקשים לראיינו על הכישלון, וחומק אל הכפר האולימפי.

נילי אברמסקי - אתלטיקה , מרתון

תעודת זהות שם: נילי אברמסקי תאריך לידה: 4/1/1970 עיר מגורים: רחובות ענף בו תתחרה באתונה: אתלטיקה קלה, מרתון נשים הישג שיא: מקום 9 במרתון פריז 2004 עם שיא ישראלי: 2.36.36 שעות רקע: מפס הייצור של המאמן הותיק, איליה בר-זאב, שאחראי לזהבה שמואלי, צמחה גם אברמסקי, שבעשור האחרון רשמה עצמה על כל שיא לאומי מ-2000 מטר ועד מרתון, בכל מרחק. הרצון שלה לעבוד קשה, בלי קיצורי דרך, והכפפת כל אורח חייה למען הריצה, הביאו אותה עד כדי כך, שגם כשנה אחרי לידת ביתה, כשאיש לא האמין שזה יקרה, היא חזרה בגדול, עוד יותר מהירה מפעם. האם החד-הורית מתכננת גם על בייג'ין 2008, ובינתיים, שיא חדש או מקום מעל השליש התחתון, יהיו משביעי רצון. תסריטים לקראת אתונה 2004 אופטימי: 'נשים הולכות רחוק', נילי גם רצה לשם. פסימי: השיא אולי יבוא במרתון טבריה.

מרינה קרבצ'נקו- טניס שולחן נשים

תעודת זהות שם: מרינה קרבצ'נקו שנת לידה: 1982 מגורים: מכון וינגייט הישג שיא: מקום 8 בטורניר הקדם-אולימפי 2003 רקע: הפינג-פונג הישראלי זוכה לפופולריות לא רק בקאנטרי-קלאב'ס ובבתי מלון, אלא גם בבתי משפט, אצל רשם העמותות ואפילו במשטרה. אין כמעט סוג של שערוריה שלא נקשרה בענף טניס השולחן בעשור האחרון, והאיגוד כמעט ופורק. על רקע עגום זה, חשוב להבין שמדובר כאן בפלא. קרבצ'נקו היא מקצוענית אמיתית, שהגיעה לכאן כשחקנית חיזוק בשנות התשעים והחליטה להישאר בארץ. נציגתנו לאתונה 2004 בענף טניס השולחן נלחמה בשיניים בתחרות ההזדמנות האחרונה, וההעפלה לאולימפיאדה מהווה עבורה פרס צנוע. רוב הגברים בארץ מפסידים כשהם מתמודדים מולה, ובתחרויות הבין-לאומיות היא מייצגת את המדינה בכבוד. ניצחון אחד ומעלה באתונה, יהיה הישג יפה. תסריטים לקראת אתונה 2004 אופטימי: תעבור את הבית המוקדם ותקבל קרוואן גדול יותר בוינגייט פסימי: סין-יפן במזרח הרחוק. לנצח אותם זה חלום מתוק

למעלה