Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

ממ רק כדי לדעת קצת על האנשים שבפורום כי יש פה הרבה כינויים שאני אישית לא מכירה ואני בטוחה שיש עוד הרבה כמוני.. אז.. שם: גיל: עיר: להקה אהובה אחרת מדה יוזד: תמונה: ו5 עובדות מעניינות עלייך: איזה יצירתית אני. שתפו פעולה.

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gifושכחתי שאתם גם מוזמנים להוסיף

אייסי מסנג'ר בלוג או כל דרך קשר אחרת...

may90

New member
boo

שם: מאי גיל: נגיד 16- יש עוד קצת ימים D: עיר: הרצליה להקה אהובה אחרת מדה יוזד: אינקובאס תמונה: תמונה ו5 עובדות מעניינות עלייך: לכלב שלי קוראים ממתק אוזניים, אני אוהבת להדביק 10 אג' לדברים בחדר, התחלתי טרנד עם המילה מיידלע-RESPECT מקס ברנר הוא מלך, אני הרגע הרהרתי אם השיניים הקדמיות של ההיפופוטם הן באמת מרוחקות אחת מהשניה וגדולות כמו שתמיד מציירים אותם.

MyMystery

New member
יש לך לוכד חלומות בחדר!!../images/Emo203.gif

יאאאאאאאאאא D: יש לי כמו שלך רק בצבע חום |:

בנטליקע

New member
hoo

שם: מיכל בנטל גיל: 16 באוגוסט עיר: לב השרון (מועצה..) להקה אהובה אחרת מדה יוזד: rufio..skazi.. תמונה: תמונה ו5 עובדות מעניינות עלייך: 1. אני נוסעת על סקייט 2. אני ממוצא שלושתרבע אוקראיני ורבע פולני 3. אני מושבניקית 4. בגיל 5 גזרתי לאח שלי את הבגדים שהיו עליו כשהוא ישן 5. כולם קוראים לי בשם משפחה מאז כיתה ז'

zivid

New member
אני.. ../images/Emo129.gif

זה ממש טוב לעשות את זה אני לא מכירה פה אף אחד |: שם: זיו כינוי: זיויד ^^ גיל: 13 וחצי ואם אתם רוצים 5020 ימים. עיר: במקרה זה בסיס צבאי, עובדה ליד אילת או משהו להקה אהובה אחרת: אני לא יודעת מה לבחור Uselelss ID תמונה: 5 עובדות מעניינות עלי: אני לא בן אדם מעניין אני מכורה לישראבלוג וזה שלי http://israblog.nana.co.il/91291 אני עוברת סוף שנה לסינגפור האיקון שלי בתפוז זה
אני אוהבת לצלם

zivid

New member
רק עכשיו ראיתי ../images/Emo129.gif

ששחכתי.. אם אתם רוצים להציק. מסנג'ר- [email protected] אייסי-347442353 הבלוג יש כבר למעלה |:

zivid

New member
תנקיו. ../images/Emo129.gif

זה באחד המקומות הכי מדהימים שיש. זאת אני. אני צלמתי.

Noa Tsror

New member
kaboom

שם: נועה. גיל: 15 עודמעט 16 עיר: בארשבע להקה אהובה אחרת מדה יוזד: alexisonfire תמונה: ו5 עובדות מעניינות עלייך:
אני 1.58
יש לי את אמא-כלב של ממתק אוזניים.
ברגע זה ישלי תיק של הלו קיטי והוא ורדרד as hell אבל הוא ממילא לא במת שלי. |וכע. אותי זה מעוד מעניין|
היתה היום מתכונת בהיסטוריה. לקח לי שעה וחצי לענות על שאלה אחת נכון ובחצי שעה שנשארה בלבלתי את כל ששת התשובות האחרות.
יש לי פלאפון-מקרר צהוב. האא מסנג'ר: [email protected] ובלוג.. 139078

Noa Tsror

New member
ראית?

אני מזה ממושמעת. תכסי לו תאוזניים רגע. כיסית? אני חושבת שיותר הגיוני מבחינת המראה שאת תהיי אם מאמצת.

may90

New member
../images/Emo2.gif מה קורה לך?!

אני ומ"א שתי טיפות מים! עכשיו אפילו שמתי לב שהראשי תיבות שלו מתאימים לשני שליש מהשם שלי D:

למעלה