MoonyAvFreak

New member
אני

שם:מעיין גיל:15 P: עיר: רעות (מודיעין) להקה אהובה אחרת מדה יוזד: blink 182 תמונה: ו5 עובדות מעניינות עלייך: 1. חייתי בחו"ל 10 שנים מכל ה15 2. ביום שלישי הייתה הנשיקה הראשונה שלי. (הייתי חייבת. דיייי) 3. אני שונאת את הצבע צהוב 4. יש לי סיידליפ P: 5. כל הדברים עד עכשיו לא היו מעניינים....אבל אין מה לעשות.

../images/Emo210.gif../images/Emo41.gifבוקרטוב :] ../images/Emo42.gif

שם:
גלוש גיל:
17, חודשיים ו5 ימים
עיר:
איזור חיפה להקה אהובה אחרת מדה יוזד:
מממ..יש מלא! לאחרונה אני חורשת על Taking Back Sunday ועל The Kooks! תמונה:
ו5 עובדות מעניינות עלייך:
ממממ...
קיבלתי 100 במתכונת באנגלית :]]]
אני מכורה להופעות
אני מכורה למוזיקה
אני חולה כבר מעל לשבועיים
ישלי נזם
ICQ-131212046

OoOoyuvaloOoO

New member
אני..

שם: יובל גיל:14 עיר: מיתר (ליד ב"ש) להקה אהובה אחרת מדה יוזד: ג"ש תמונה: ממ.. אין ו5 עובדות מעניינות עלייך: 1. צבעתי את הקצוות בורוד השבוע.. 2. האמת שאין לי עוד מה לכתוב.. מסנג'ר: [email protected] --> תוסיפו.. מבטיחה לא לנשוך.. בלוג: 245554

Rose131

New member
נמ../images/Emo29.gif

שם:נועה גיל:14 וחצי עיר:מבשרת\ירושלים להקה אהובה אחרת מדה יוזד:MCR\HIM\יש עוד רשימה ארוכה
תמונה::X ו5 עובדות מעניינות עלייך: נו לאדעת;[[ מסנ- [email protected]

O L g i T

New member
אני ^^"

בטח כבר כולם שכחו אותי =/ שם: אולגי גיל: 16 עוד מעט עיר: ראשון להקה אהובה אחרת מדה יוזד: מיוז תמונה: אין =S המחשב שלי מת אני ממחשב אחר ו5 עובדות מעניינות עלייך: 1. אני מתגעגעת לפורום =[ 2. היה לי היום מגן בהיסטוריה ואני אקבל 40 3. אני הולכת לBEP 4. אני הבנאדם הכי לא החלטי שתראו בחיים!! 5. אני לא מאמינה שהגעתי עד לפה... באמת

shutxmexup

New member
עונה 3:

שם:אלינה. גיל:15 עיר:הוד השרון להקה אהובה אחרת מדה יוזד: אמא איזה שאלה קשה 3: נלך על emery, from first to last and HIM תמונה:איכ. ו5 עובדות מעניינות עלייך: -משעמם לי. -משעמם לי. -משעמם לי. -משעמם לי. -אני אמורה ללמוד עכשיו לביולוגיה. -__-" ד"א, זאת DisturbedDoll. שיניתי כינוי. 3:

למעלה