Noa Tsror

New member
אני אוותר לך.

רק בגלל שזה גם מתאים לשם הפרטי ולשם משפחה שלך. לא יותר פשוט לשים לב לזה?.. |מנסה להבין את המוח של מאי| |לאמצליחה| נהה.. TTU~

may90

New member
כםרעלייך DDDD:

TTU איך הלך השם שהצאתי לאמאכלב שלו?XDDD

חצילע

New member
D:

שם:נחמדה בן ששון. נו. נועם. ^^ גיל:14.^^ עיר:רעות. D::::::: מודיעין או משו. להקה אהובה אחרת מדה יוזד:מממ. הרבה מידי. מה. תמונה: ו5 עובדות מעניינות עלייך: -בערך כשהייתי בת חמש ראיתי סרט בנאשיונתל גאוגרפיק על פינגווינים, ובמשך שבוע התכחשתי להיותי בנאדם. ההורים שלי התחילו לדאוג כשכמעט שמתי ביצים על הרגליים, כמו ש...פינגווינים עושים. -אני נוטה לדבר שטויות. ואני מדברת מהר. אז בדרך הכל יוצא קשקוש אחד גדול. -אני צימחונית. -פעם נתקעתי בעמוד? -אפחד לא יודע איך לבטא את השם משפחה שלי, וכולם כשהם מנסים להגיד אותו הם נשמעים כאילו הם בעצירות.

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gifנאמ

שם: פאינה/פאי/ג'ורג' [pick one] גיל: 16 ושמונה חודשים ^_^ עיר: נצרת עילית להקה אהובה אחרת חוץ מדה יוזד: אחת? חה. אבל לצורך העיניין נלך על הביטלס
תמונה: נו, אני עצלנית
5 עובדות: ג'ורג' נורא נמוכה. 144 ס"מ
לג'ורג' יש צבע שיער נורא לא מוגדר >< פעם מישהו שאל אותי אם הוא חום או ג'ינג'י. זה משו באמצע >< ג'ורג' הצליחה לשרוד בגרות שלמה אתמול!
שני שאלונים, ליתר דיוק D= ג'ורג' מופתניקית
ולג'ורג' אין עובדה חמישית. MSN: [email protected] ובלוג 137252

tomact

New member
או..רעיון טוב

שם:תום שלמה גיל: 13 וחצי עיר: ראשון לציון להקה אהובה אחרת מדה יוזד: רד הוט צ'ילי פפרס תמונה: אה..אין ו5 עובדות מעניינות עלייך: אני אלרגי למסטיקים הרכבתי ממלא שאלונים שאלון של 430 שאלות ועניתי עליו בבלוג. עברתי דירה 5 פעמים בערך >> המרפסת שלי מלאה בקקי של ציפורים לא הסתפרתי כבר כמעט שנתיים מסנג'ר: [email protected] אם אתם רוצים להיכנס לבלוג תיכנסו מהכרטיס >> =] ביי

MyMystery

New member
אני.נמ. ../images/Emo203.gif

שם: אילנה
עיר: לא משנה. בצפון הארץ. |:
להקה אהובה אחרת מדה יוזד:נמ. Smile empty soul. Dream theater אני יודעת שהיה כתוב אחת אבל נמ. כתבתי 2 כי הלהקות ממש שונות אז אי אפשר להשוות
תמונה: נמ. אוקע אני אשים תמונה מעוותת אז שימו לב, זה מעוות בתוכנה! אני לא כחולה XDD
5 עובדות מעניינות עלייך: 1.אני מפגרת. 2.אני מכוערת. 3. אני שונאת פריקצות!!!!!!!!!!!!!!!!! [וגם פאקצות וערסים ועוד
] 4.נמ. נו לא דעתתת ><" אני נוסעת בחופש באונייה
5.אני מזל מאזניים
[לא היה לי מה לכתוב..]

whatascene

New member
ממ

שם: שני גיל: 18 וחצי עיר: רחובות להקה אהובה אחרת מדה יוזד: ממ.. snow patrol תמונה: לא רוצה ו5 עובדות מעניינות עלייך: 1. אני לא מעניינת 2. יש לי בובה של גמל על המיטה 3. יש לי בובה של כבשה על המדפסת 4. יש לי בובת פלסטיק של ג'ירפה בצבע וורוד בהיר על המסך 5. יש לי הרבה בובות בחדר, מסתבר מסנג'ר: [email protected] אבל אם אתם מוסיפים אותי תגידו שלום, ואל תחכו חצי שנה, כי אחרת אני כבר לא אדע מי אתם (למעשה, יש לי אנשים ברשימה כבר המון זמן שעדיין לא אמרו לי שלום אף פעם. הממ..) אייסי: 11285211630 אבל אני לא מחוברת יותר מדי

nesta girl

New member
מיין ../images/Emo13.gif

שם: מורן גיל: 18 להקה אהובה אחרת מדה יוזד: our lady peace ו5 עובדות מעניינות: -מזה קל להצחיק אותי
-אני מתה על כלבים -חולה על אלסנדרו נסטה
-אוהבת להמציא כינויים
-מאמינה גדולה במוטו לחיים מסנג'ר [email protected]

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifהנה שלי../images/Emo3.gif

שם: עומרי P: גיל: אממממ.... 14 וחצי עיר:ראשון לציון להקה אהובה אחרת מדה יוזד:נמ.. תמונה: נהה... ו5 עובדות מעניינות עלייך:
זה>
האייקון שלי
אני ממש ממש אוהב לצייר.
אני מכור למסטיקים ולכריות [כן כן, כריות שיושנים איתן...]
רק עכשיו שמתי לב שתום הוא הבן היחיד בפורום חוץ ממני, והוא גם היחיד שאני מכיר אישית.
אני תמיד נתקע באפשרות האחרונה כשצריך כשאני צריך לתת כמה..
מסנ' - [email protected]

tomact

New member
פאק אתה צודק

אנחנו הבנים היחידים פה :-O אני פתאום מרגיש מיוחד XD

michmichonet

New member
נו טוב

שם:מישל גיל:14 עיר:ראשל"צ עיר הפשע והרשע {NOT} להקה אהובה אחרת מדה יוזד:MCR תמונה:
ו5 עובדות מעניינות עלייך:
יש לי אובססיה לדם מכיתה ה'
משעמם לי בטירוף
אני מתגעגעת לחתול שלי
יש לי דובי שקוראים לו ג'ק
אני קוראת סמויה בקומונת סימס וסושי

yaelrs

New member
הממ../images/Emo192.gif

שם: יעל גיל: 14 עיר: כפר סבא להקה אהובה אחרת מדה יוזד: רק אחת? נגיד גרין דיי תמונה: XDD ו5 עובדות מעניינות עלייך: 1. אין לי משו מעניין לספר D: 2. אני גרה בישראל D: 3. שמעתי עכשיו דיסק מסויום 5 פעמים בלופ D: 4. אני מכורה לקפה D: 5. ונכשלתי היום בתנ"ך. ווהו :|

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gif

שם: ירדן גיל: 19 עיר: נתניה להקה אהובה אחרת מדה יוזד: emery, thorn for every heart, alexisonfir וכו 5 עובדות מעניינות עלייך: 1. אני צריכה להתווכח עם אנשים שהתז שלי אמיתי כי בטוחים שאני בת 16 ולא 19. 2. יש לי שיער ורוד כבר 3 שנים 3. בנים אימואים מתנשקים לא עושים לי את זה אבל הכי גאים שיש כן. 4. רוב התמונות שלי אני עושה פרצוף כי אם אחייך אראה איך אני נראית ואני שונאת את זה 5. יש לי ADHD מטורף.

ואוו איך שנטשתי פה...../images/Emo223.gif

שם:ספיר גיל:16 עיר:ב"ש להקה אהובה אחרת מדה יוזד:טייקינג באק סאנדי, גרין די, פול אוט בוי, אוזיס, אנדרוט ועוד... תמונה:
ו5 עובדות מעניינות עלייך: 1- אני משעממת 2- אני משעממת 3- אני משעממת 4- אני משעממת 5- אני משעממת

למעלה