Corpus Magnus

New member
אני בעד מפגש במקום ציבורי.

אוהבים אלכהול ? אני יכול לסדר מקומות בפאב של נתי רביץ. אוהבים קפה ? יש במדינתינו הקטנה בית קפה על כל מועמד שמנסה להתקבל לרפואה. רומנטיקנים ? חוף הים בהרצליה ! חנייה בשפע, עארסים בשפל דיסקרטיים ? אפשר לנסות לדבר על זה בצ'ט של הפורום ! קינקי ? פוסיקט נמל ת"א ! חרדים ? פוסיקט בני ברק (לא סתם ! אל תעלבו) בקיצור, אעשה כמיטב יכולתי להגיע.

johngalt2

New member
שנייה...

את מעדיפה שזה יהיה במקום ציבורי, מאשר אצלך בבית? כי אם כן, פשוט תגידי... (אני אישית חושב שעדיף בבית פרטי, יותר שקט ונחמד. אבל היי, אני לא זה שמנדב את ביתו, כך שזה לא ממש תלוי בי...) אני גם חושב שאם נחליט שזה לא בבית פרטי זה עלול לגלוש לוויכוח שלא ייגמר על איפה רוצים לעשות את זה...

oshratush

New member
לא הבנת נכון יקירי

חבקתי אותו על זה שהוא אמר שהוא ישתדל לבוא....... אני הזמנתי לגינה שלי מזמן את חברי הפורום וכך יש עילה טובה...... אמא שלי גם שמחה שהיום אמרתי לה מבחינתנו יש לנו בית חופשי אף אחד לא בבית:)))))))))))))))))))))))))))))))))) וזהו.......אני רוצה שתבואו לגינה הפיצית שלי ולבית כולם מוזמנים מכל הלב.

oshratush

New member
../images/Emo45.gif

בתור אחת שהייתה חדשה "בקומונה" בשנה שעברה והייתה במפגש ,בהחלט אני יודעת על מה מדובר וכן היה מדהים אושרית אחד המפגשים הטובים שלדעתי הרימו את הקומונה לפורום ענף ושופע כיום.

uriler

New member
../images/Emo45.gif אכן אכן... חתולים, מוזיקה,

המון(!!!)אוכל... וחברה טובה (והמבין יבין
)

oshratush

New member
יאפ

הסלון גדול יש את הגינה לא חסר מקום תמיד נמצא:))))))))))) אל דאגה בנאדם......

johngalt2

New member
אני אומר

אחרי המפגש כל הבנים של הפורום ילכו לעשות סיבוב ברחובות יבנה ויאספו להם ממבחר הבנות שעומדות בפינות הרחוב ומחכות רק להם... אתה יודע, זה יהיה יום חג ביבנה. ייתלו שלטים ברחובות: "ביום שישי הבנים מגיעים! והם סטודנטים לרפואה! הכינו את הדיאפרגמות!"

asiuta

New member
למה דיאפרגמות? לסטודנטים

לרפואה צריכים להיות גנים טובים, לא?

johngalt2

New member
כן, זה מה שחסר לנו

ילדים בנוסף לכל... לרופאים יש גנים טובים. לסטודנטים לרפואה יש גנים גרועים מאוד...

asiuta

New member
עוברים איזה השבחה

עם סיום הלימודים שלא ידעתי עליה?

johngalt2

New member
כאילו, ברור...

למה חשבת בסרטים כל הרופאים הם כאלה שרמנטיים וכל הסטודנטים לרפואה הם כאלו חנונים? נראה לך שהאוס תמיד היה כזה גבר גבר?? (לא, סתם, רמזתי לזה שלא כדאי לעשות לנו ילדים עד שנהייה בני 28 לפחות...)

למעלה