../images/Emo26.gifאם מישהו עוד לא הצביע../images/Emo36.gif

בסקר של התאריך, נא להצביע כמה שיותר מהר. יש קרב די צמוד בין שני התאריכים ואנחנו מתחילים להיות בלחץ של זמן...

היום בערב אני אסגור את ההצבעה

וכמה שזה יהיה צמוד, מה שתהיה התוצאה, זה מה שיהיה.
אני מרגישה כמו בכוכב נולד

uriler

New member
אני רק מיידע:

החבר'ה שנמצאים עכשיו בהכנה לקורס קצינים, ובהם natalysh, אינפונדיבולום ועוד יוצאים את יום שישי ה 1.9, אבל סוגרים את זה שאחריו... והם לא פה להצביע
אז נא לקחת בחשבון ולשקול...

uriler

New member
אתה שואל אותי? תשאל את צה"ל....

וכו, אני בטוח
אני משתדל לשמור על קשר עם חברה שלי
ואגב - נטי מוסרת שפותחים להם את השושנה (ביוטי מעודן שלי
), חם שם כמו בגיהנום ו"אני רוצה למות" (ציטוט שלה, שאני לא לוקח עליו אחריות
)

uriler

New member
אני אמסור בשמחה ../images/Emo13.gif

מה שכן - הם הם פלאפונים זמינים רוב היום... אולי לא עונים אבל יכולים לקבל הודעות

פותחים להם את השושנה עם פלאפונים?

הם סתם מתבכיינים(במובן הטוב של המילה
). לפחות מכינים אותם כמו שצריך (יחסית להכנות המקוצרות שהיו עד השנה) לקראת הקק"צ בשנה הבאה. לא שאני תומך בזה שזה שנה מראש (אבל זה צבא אז מה אפשר לצפות מאנשים שחיים בו יומיום....), אבל לפחות הם ילמדו קצת מה זה משמעת לפני שיזרקו אותם לבה"ד 1. מצד שני - אני עדיין שמח שאני לא איתם (ולא בגלל שיש לי מועד ב').

uriler

New member
תראה, יש כמה סוגים של פתיחות ../images/Emo3.gif

אנטומיה כבר למדת
? בכל קמרה, אני בטוח שבטירונות שאני עשיתי (גולני
) פתחו אותי יותר, כנ"ל בקורס חבלה. אבל לעתודאים, שעכשיו עושים בר-אור ב6 בבוקר, משפצרים וצריכים לשמור בלילה, ובטוח מתייחסים אליהם בכוונה בדיסטנס... זה לא תענוג גדול

oshratush

New member
הו!!!!!!! תראו מי הגיע!!!!!

אורי מה נשמע? אני מבינה שאתה שקוע עמוקות בתוך הבחינות אבל אתה יודע את מי זה מעניין....אתה מגיע יום שישי יחד עם נטי למפגש פורום הרי אתה מהוגי הרעיון החלוצי.... :) שיהיה יום נפלא!

למדתי:)

וגם עשיתי טירונות קרבית ולכן אני אומר שהם סתם מתבכיינים... אבל האמת, אתה צודק - בשביל מי שלא יודע מה זה ובכלל - לקחו אותם מהבועה של לשבת כל היום על התחת אל מקום בו הרעיון הוא בדיוק הפוך, זה באמת שובר מיתוסים ומפוצץ אשליות. ואהבתי במיוחד את ה"בכוונה בדיסטנס".

למעלה