איפה אתם בקלישאה

גברברת

New member
../images/Emo42.gif איפה אתם בקלישאה ../images/Emo42.gif

אומרים שהאישה האידאלית צריכה להיות לידי ברחוב , טבחית גורמה במטבח, אמא מסורה לילדיה וזונה במיטה. מהי הדונה אידיליה שלכם???

אני אומרת את זה ממקום של הרבה

הערכה כלפיך, אז שלא יטעה אותך הניסוח, אבל נעמייה הוכיחה לנו שאפשר לעורר דיונים בפורום גם בלי לוותר על הרמה. ואת יודעת בדיוק כמוני, שתיאור הכי קולע למשפט הזה הוא "תת רמה".

גברברת

New member
../images/Emo12.gif למען הסר ספקות איני ממציאת

הקלישאה .. מישהו חשב ככה בטעות??? אישה מושלמת בעיני היא אישה חכמה וחזקה וסקסית ורגישה (אופסס תארתי במקרה אותי
) אבל אני כידוע אישה והייתי שמחה לשמוע מה האידאל בעיני הגברברים של הפורום

lady D האחת

New member
אוי באמת , מה היא כבר כתבה???

מדברים פה פתוח או לא? והיא לא המציאה את המשפט ומי שהמשפט חדש לה ....כנראה לא עברה את מחסום ה-18 ... בכל אופו גם אני הייתי רוצה לקרוא דעה של הגברים בנושא...

miss prissy

New member
בלתי יקרה ../images/Emo70.gif

גם אם משהו שאמרו לא מוצא חן בעינייך או אף נראה לך "תת רמה" יש לך את הזכות המלאה שלא להשתתף באותו הדיון ואין שום צורך בעוקצנות. השאלה מעניינת ורלוונטית והייתי רוצה לשמוע חוו"ד מגברברי הפורום. אלא אם אנחנו חיות בעולם שכולו פנטזיות לדעתי אחוז לא מבוטל של גברים מחשיבים אשה כזו לאידיאלית (ותקנו אותי אם אני טועה
)

Sefy

New member
כמו שאמרת, יש אחוז לא קטן...

אני פשוט הייתי רוצה שהיא תתנהג בחופשיות איתי

גברברת

New member
בנות בנות :) בלתי רק אמרה את

דעתה האישית וזכותה לדעה משלה כידוע וכן כולנו כאן ממתינות למוצא פיהם של הגברברים

Sefy

New member
לא פיספסתי ../images/Emo8.gif

את פשוט מקלידה יותר מהר

הכי חשוב.....

שתדע מתי לשמור על פיה סגור.....ממש אין צורך להגיב, תמיד ,בכל זמן, על כל נושא לצורך האמירה בלבד!!!!!.....למרות שהגנטיקה הנשית מחייבת כך. ובכן נשים...התדענה להתגבר על מיגבלות קודכן הגנטי..??...ולהחריש מעט כשמתבקש??? אשרי המאמין....אפוקליפסה של ממש.

בהחלט מבין....

אכן לא קל הוא עניין ההתמודדות עם האמת.....מה גם שהנחתי אותה במלוא תפארתה לפניכן ,ליידיס... בכל מקרה ,במידה ונוכחותי יוצרת תעוקה בנפשותיכן האובר רגישות, אל תהססנה ,הודיעוני ,אפרוש לי ולא עוד "אנעים זמירותי" לאוזניים רגישות כשלכן.

Sefy

New member
אני לא "ליידי"

והדבר היחיד "שהנחת" זה שובנסיטיות ישראלית טיפוסית לחלוטין בצורה מגעילה

המלצתי החמה לכן היא......

לשנות את הגדרת שם הפורום ל :- "פמניסטיות בלבד"....שכן כל תגובה כל שהיא, בכל עניין, אשר תכתב עליידי גבר ,תדחה עליידכן. אשריכן בעולמכן הצר. תפילותי לכן.

למעלה