הערכה כלפיך, אז שלא יטעה אותך הניסוח, אבל נעמייה הוכיחה לנו שאפשר לעורר דיונים בפורום גם בלי לוותר על הרמה. ואת יודעת בדיוק כמוני, שתיאור הכי קולע למשפט הזה הוא "תת רמה".
מדברים פה פתוח או לא? והיא לא המציאה את המשפט ומי שהמשפט חדש לה ....כנראה לא עברה את מחסום ה-18 ... בכל אופו גם אני הייתי רוצה לקרוא דעה של הגברים בנושא...
גם אם משהו שאמרו לא מוצא חן בעינייך או אף נראה לך "תת רמה" יש לך את הזכות המלאה שלא להשתתף באותו הדיון ואין שום צורך בעוקצנות. השאלה מעניינת ורלוונטית והייתי רוצה לשמוע חוו"ד מגברברי הפורום. אלא אם אנחנו חיות בעולם שכולו פנטזיות לדעתי אחוז לא מבוטל של גברים מחשיבים אשה כזו לאידיאלית (ותקנו אותי אם אני טועה
שתדע מתי לשמור על פיה סגור.....ממש אין צורך להגיב, תמיד ,בכל זמן, על כל נושא לצורך האמירה בלבד!!!!!.....למרות שהגנטיקה הנשית מחייבת כך. ובכן נשים...התדענה להתגבר על מיגבלות קודכן הגנטי..??...ולהחריש מעט כשמתבקש??? אשרי המאמין....אפוקליפסה של ממש.
אכן לא קל הוא עניין ההתמודדות עם האמת.....מה גם שהנחתי אותה במלוא תפארתה לפניכן ,ליידיס... בכל מקרה ,במידה ונוכחותי יוצרת תעוקה בנפשותיכן האובר רגישות, אל תהססנה ,הודיעוני ,אפרוש לי ולא עוד "אנעים זמירותי" לאוזניים רגישות כשלכן.