איפה אתם בקלישאה

גאיה55

New member
נשמה מאדים, מדבריך אני מבינה,

שכל אישה שיש לה מה להגיד בפיה, היא עוד פרובוקציה פמיניסטית חסרת תכלית תוחלת ותוכן. הרי עצם האמירה שלנו מרגיזה אותך כל כך (וזה לפי הקוד הגנטי שלנו, לדבריך, אל תשכח) שהיית מעדיף שנסתום את פינו ונקבל את האצלתך אלינו בתודה וקידות. חבל שלא כך הוא. וזוכר שכבר אמרתי פה עליך - כל הפוסל במומו פוסל? אני חוזרת על אמירתי זו. רוצה לנסות לסתום לי את הפה שוב? "גבר"?

לגאיה......

אינך חייבת לקבל דבר ,ובהחלט לא ממני. אנא התייחסי לגופה של ההודעה ואל כותב/ת ההודעה ,שכן בדרך זאת אני נוקט. את ושאר ירקות ,לעומת זאת ,מעדיפות להתנגח בי במקום לנסות ולעוץ עצה לכותב ההודעה ,לא ברור לי מדוע..?????.........כלל לא!!!! מה גם שאתן<לטענתך>,דיפלומטיות הרבה יותר מוצלחות מאיתנו,ובכלל מוצלחות מאיתנו בכל....במחילה מכבודך, היי פרודוקטיבית ,כתבי אל מי שצריך,והשתדלי לכתוב מה שצריך מתוך מטרה ועניין טהורים,לעזור ולעזור בלבד. מודה מראש על שיתוף הפעולה

גאיה55

New member
ממש מוזר לי, חוסר המודעות העצמית

שלך , הנה התייחסתי שוב לכותב ההודעה, עמך הסליחה. אתה מעורר פה פרובוקציות ומתפלא? אל לך להתפלא כלל. אם אתה רוצה להיות פרודוקטיבי, כמו שדגלת נאה מאוד ודרשת אבל לא קיימת, נסה להעביר את מסריך בצורה פחות בוטה ופוגענית. הנה עצה פרודוקטיבית להפליא. מה אתה אומר?

לגאיה....

תגובותי מעולם ולעולם עינייניות,מנסות להאיר עיניים ולהרחיב אופקים מתוך כנות ומטרה ברורה להועיל. את וחברותייך לעט ,מפגינות אובר רגישות קיצוני ביותר לכתיבתי. הסברי היחיד לכך נוטה לכיוון מה שאני מכנה:- "פיקסציית המגננה"... אתן מקובעות לחשוב שכל כתיבה גברית שאינה תואמת ולו במעט ,את דרך חשיבתכן,מקורה ב-"התקפה" על קיומכן. אנא נשים, איני מהווה כל איום לקיומכן הווירטואלי וגם בכלל.

גאיה55

New member
מאדים, ומה נראה לך שאתה עושה?

כל תגובה שלך לאחת שיודעת על נשים לא פחות ממך, היא מגננתית, מפוחדת מעצם המילה פמיניזם (ואני אגיד: נשיות). מוטיב הפמיניזם כמתקפה חוזר אצלך בכל הודעה והודעה. הבעיה היא בפירוש אצלך. חבל שאתה לא מודע לזה . ניחנת בפיקסציית "מתקפה כהגנה הטובה ביותר " ואובססיית פמיניזם. אולי אתה מוכן לקרוא עכשיו גם את נשים מנוגה? אולי כך תבין אותנו קצת יותר? גם אלה שאינן פמיניסטיות אלא סתם מעיזות לפתוח פה ולהלעיז על המסרים שלך? או אולי יותר נכון - להגן על זכותן להיות אדם מלא ובעל דעה? ותחשוב על זה. לפני שאתה עונה לי שוב תגובה שכוללת את האמרה: את וחברותייך הפמיניסטיות. אפשר?

לגאיה.....

רמיזותייך הבוטות כי אני שולל זכותן של נשים להחזיק ולפתח דעה משלהן, משוללת כל יסוד ואין לה שום אחיזה בתפיסת עולמי!!!!!!..נ ק ו ד ה.!! מן הסתם את מוציאה דברים מהקשרם,כראות עינייך ועל פי שיקולים צרי אופק. זכותך לדעתך, וזכותי לחלוק על דעתך. ההבדל הוא כי אני חולק באופן תרבותי/מנומס ,את מאידך, משתלחת בי בחרצובות לשונך וללא הבחנה. <יורה ואח"כ שואלת>.,חישבי על כך.

גאיה55

New member
מאדים,

זה לא אתה היית זה שאמר, שחרצובות לשונן של נשים משתחררות באופן גנטי ומשולל כל הגיון? כי נדמה לי שכן. ואני אומרת: חרצובות לשונן משתחררות, כשמגיע לצד השני שהם ישתחררו. נקודה.

למעלה