איפה אתם בקלישאה

Sefy

New member
ושוב אני גבר, ולא שובניסט כמוך

מי שחי "בעולם הצר" פה, זה רק שובניסטים כמוך.

אתה כנראה מעדיף....

התבטלות שבהתרפסות.....כדי להיות מקובל ואהוד איבדת את קולך/דעתך/אישיותך.....אשרייך וטוב לך. אני לעומתך ,אביע דעתי ישירות ולא אסתתר מתחת לסינר ואהנהן בראשי ללא הרף : כן.!!!!! ויחי לו ההבדל הקטן.

Sefy

New member
אני לא מתרפס ולא מנסה להיות מקובל

אני אמיתי, אתה סה"כ שובניסט, גזע שנכחד.

miss prissy

New member
פה טעותך

כל תגובה מתקבלת בשמחה. רק שוביניסט מתנשא כמוך ששונא נשים ומעדיף אותם עם דדיים גדולים ופה סגור שלא יתפלא אם תגובותינו "קרירות" ולא ממש אוהדות טוב??

שרון...הבנתך לוקה בחסר...

לא ירדת לעומקה של כתיבתי...כלל לא. שמא תנסי שוב והפעם מנקודת מבט הגיונית ולא פמיניסטית/משוחדת.

ספי...אינני פונה אליך ....אז...

במחילה מכבודך...אנא אל תגיב לכתיבתי. ואתה הוא דוגמא מאלפת ומוחשית למה ש ב ד י ו ק התכוונתי!!!!! מגיב לכל,כשלא צריך,ללא טעם, אך ורק כדי להגיב.,גלה מעט בגרות ושליטה.

Sefy

New member
באמת ? ../images/Emo12.gif

חשבתי שדיברת רק לעבדה שלך. זו שאתה רוצה שתשתוק ותראה יפה.

miss prissy

New member
תאמין לי שהבנתי ../images/Emo70.gif

לא יזיק לך גם לקרוא שוב מה שכתבת ובמקום לטעון שלא מבינים אותך תנסה לראות מנקודת מבט אמיתית ושוויונית מה כתבת...

הייתכן?

הכיצד קרה הדבר ששרשור שהוחל לבדוק דעתם של גברים בנושא מכיל בין מגיביו גבר אחד בלבד????? ברנש,סחטיין עלייך

תמיד שניה.....אנא האירי עיני.....

התעלמותך מקיומו של הגבר האחר<ספי> ,מקורה בטעות פרויידאנית טיפוסית?? קהות חושים ריגעית???.........או שמא לא טחו עיני מראות וחושי עדיין חדים הם ומלאי מרץ נעורים????? לכל רעי ומרעי ,אנא לימדו לקבל ביקורות כהווייתן ואל תינעלו בקובייה אחת צרה וחונקת ,פיקחו עין ,הטו אוזן ,אולי כתיבתי תגאל את נפשותיכם/ן הזועקות להארה,הצמאות לגעת באשר אתם/ן חוששים ,הכמהות לזעזוע מקורי חושני ומסעיר. אנו כאן לרגע גאלקטי בודד וקצר ,נצלו אותו עד תום.!!!!! בריאות נחת והרבה אור לכם/ן.

ברנש יקר ומלא מרץ נעורים

תשובותיך כל כך זיעזעו אותי בחושניות מקורית ומסעירה עד שלא ראיתי אף אחד אחר חוץ ממך

ל- תמיד שניה.....

אני מניח בבטחה, כי הציניות המעושה המשתקפת מתגובתך האחרונה, מעידה על רצון עז לרדת לעומקי ,בהחלט מבין את תשוקתך. אך כליידי טיפוסית את בוודאי "סובלת" מתסמונת "רוצה אך חוששת",....הסירי כל דאגה מליבך ,עניין ריגעי בלבד.

גאיה55

New member
תגיד, מאדים, למה פמיניזם כל כך

מאיים עליך ומפחיד אותך? למה אתה לא מסוגל לקבל אותו כמו שהוא ולנסות להשתוות לרמת המסרים המועברים פה, שהם להגדרתך :פמיניסטים ולהגדרתי פשוט סתם - אנושיים? שיוויוניים.. שמעת על שוויון אגב? שמעת על העובדה שגם לנשים יש מה להגיד, ועדיין לא תקראנה פמיניסטיות ואפילו לא , תאר לך , פטפטניות ללא שליטה או פרובוקטיביות? חומר למחשבה אדון מאדים. כי את נוגה אתה בהחלט לא מכיר.

גאיה55

New member
פחחח, מאדים, צא מזה, תתבגר,

נשים ידועות כדיפלומטיות הרבה יותר טובות מגברים, בכל מה שקשור לעצירת יציאות. ראה מלחמות ההונים על הכבישים למשל. לא יודעת עם מי הסתובבת עד היום אבל מציעה לך להכיר עוד סוגים של נשים. ולא נתחיל לפרט פה את המגבלות של הגברים....

לגאיה.....

תגובתי למקרא תגובותייך אלי,היא ברורה ואחת ,"עוד פרובוקצייה פמניסיטית חסרת תכלית,תוחלת ותוכן". אני מגיב למקרא התחבטויות אמת של אנשים ,מנסה להאציל מעט מנסיוני והבנתי,מנסה לעזור במידע,בעצה..... ואתן מאידך ,מחרחרות מדון . מגיבות לכתיבתי במקום לנסות לעזור לנפשות הזועקות למעט עזרה. מן הסתם מסיק אנוכי כי זאת היא דרכן של נפשות מתוסכלות/פאתטיות ,לקנות מעט תשומת לב.

למעלה