בוקר טובבבבבבב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי וחשבתי שהם ראו אותה באמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
זה היה כזה מצחיק עכשיוווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו אני מבינה על מה הם מדברותתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על הפוסטרים במשבירררררררררר!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ראיתיי את זהה לפני חודשששששששששש
חחחחחחחחחחחח הלכתי למנהלת מחלקהה ואמרתי לה שאני ישאיר לה טלפון ומתי שיורידו את הפוסטרים היא תביא ליי והתחלתי להיתווכח איתה והיא אמרה שאיפשר ואמרתי לה שתביא לי לדבר עם המנהל של משבירררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיייייייייי זה היה פשוט מצחיק עכישיווו

חזרתי מהבריכה../images/Emo20.gif

הגענו לשם ואמרו שיש יום סגורר והכניסה למנוויים רק לבריכה המקורה אז נכנסו לשם והיההה מעפן כי המצלי החרא לא הסכים לטבול את הראש בלי כובעעע... אז נכנסנו והלכנו להשתזףף ואזזזז גנבוו לי 20 ששקל ואני יודעת מי זהה!! ושאלךתי אותו והוא אמרר שלאא ואיזה שקרןן אני בטוחה שזה הוא... טוב לאנורא כפרה
אניי עפהה לאסיפתת הוריםם מקווה שיהיה טוב אמרו לי ששנה הבאה רוצים להפריד אותי ואת חברות שלי כי אנחנו מפטפטותת אז אני חייבת להגיד לאמא שתגיד להם משהו על זה
ביווש אוהבתותכםםם

תיראו תציונים שלייייייי

תנ"ך: 82 ספרות: 97 לשון והבעה: 97 הסטוריה: 85 מתמטיקה: 92 מדעי הטבע: 94 אנגלית:91 ערבית:100 מדעי הסביבה:100 מוזיקה:90 חינוך גופני: 100 חווה:100 מורשת: 85 חינוך טכנולוגי: 76 ((שתיחנקקקקקקק!!!) חיסורים: 5 איחורים: 1 התנהגות כללית: א

אני חרשניתת??../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חרשניתתתתתתתתת?? חחחחחחחחחחחחחחחחח אני בחיים שלי לא מתכוננת למיבחניםםםםםםםםםםםםםםםםם
חרשניתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ותודה רעותייייי

אחה"צ..:]]

חזרתיי הביתהה..אייןן בצפרר יותרר חודששייםם.. אוףף אני יתגעגע לצחוקים ולאוויר הכייפית של הכיתהה שלנו..ואני מ'זה לא רציתי עכשיו היה באלי חופש אבל קשה בלי כולם וזהה..ושנה הבאה אני לא מאמינה שאני כבר נפרדתת מכולם לתיכון.. התעודה שלי בסדר..אני מרוצה מאוד חוץ ממדעים תכף אני יכתוב ציונים..:]] המנהלת שלנו עוזבת..והיא איתנו רק שנהה איזה באסהה היא הייתה מ'זה טובה וחמודה למרות שהייתה כועסת לפעמיים והייתי כזאת ממש חמודה..ועכשיו תבוא אחת חדשה..מעניין רק שלא תהיה רעהה.. אתמול כבר חגגתי עם חברות בבריכה את היומולדדתת שליי..מאוד נהנתיי והיום בערב אני הולכת לטקס של אחותי ואז לחגוגג עם המשפחהה..:]] מחר בבוקר אני הולכת עם חברה שלי לעיר ואיתה לרופא שיניים כי היא שמה טבעות מחר..אני צריכהה גם לשים מקווה בקרובב עכשיו..:]] אני מ'זה יתגעגעע לכולםם..אבל אני יפגש עם חברות קרובות שלי ובטח יהיה ממש ככיףףף.. (אני כותבת ציונים של מחצית א' ואז של ב') התעודה: תנ"ך-83 ועכשיו 95 ספרות-95 ונשאר 95 לשון-90 ועכשיו 85..ירדתי...:[ היסטוריה-87 ועכשיו 75 בגלל כמה מבחנים שהורידו מתמטיקה-85 ונשאר 85 מדעים-82 ועכשיו 66 כי עברנו בין המורות והכלבהה הזאת נתנה סופי של עכשיו בגגלל שלא נתיי עבודה הוידה את הכול אנגלית-86 ועכשיו 78..בגלל שעליתי הקבצה ערבית-70 ועכשיו 80 של"ח-90 ועכשיו 85 מיומנויות-85 ועכשיו 90 מורשת-90 איכות הסביבה-70 ספורט-אינלי כי ישלי אישור שאני לא עושה תרגיל תנועה אז זה בלי ציון לא 0 ולא 100.. ממוצע:היה 86...עכשיו 82..וכמובן יש את הנקודה מששוו..חחח אני בעיקרוןן מאודד מרוצהה ושנה הבאה הולככתת לחרושש כמו בשבועיים האחרוניםם ממשש ממש כי אני רוצה לפחות ממוצע 90..:]]אבל אני מרוצה ממוצע מאוד טוב יחסית.. אני הולכת להתקלח ולהתארגן עכשיו... תודהה ענקיתתת לכולםם על הברכותת כולםם ריגששתםם תודהה רבה רבה רבה..אני מודה לכולם ומוסרת מיליון נשיקות והרבה חיבוקים.. אוהבתת מלאא את כולם.. צ'וצ'ה דברי איתיי חיימשייליי אוהבבתת כל כךך

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםם

ואי...אין...אני יותר לא אראה את כל החברים מהשכבה שלי... כמה בכינו...אפילו אני שאמרתי שאני לא אבכה בכיתי בטירוף...אנשים היו בשוק כי אני מזה לא כזאת שבוכה... הסתפרתי קצר!!!!!!!!!!!!!! לא מאד קצר אבל אין לי קוקו
זה יצא ממ שיפה לדעתי...

למעלה