בוקר טובבבבבבב

היה לי ממש ממש אחלה!../images/Emo204.gif

ממוצע לא בשמיים.. 86..
אבל המורה ראתה שאני מבואסת ואזז חשבתי ואמרתי שכל כך בא לי להגיד לה משו ואז אמרתי לה על המורה לספורט.. (שד"א היא שוב הורידה לי 2 ציונים) והמורה אמרה שיש הרבה תלונות על הציונים של ספורט ואין מה לעשות אז קיבלתי רק 90
שזה המקצוע שאני הכי הכי טובה בו. תנ"ך: 90 תושב"ע: 80 מחשבת ישראל: 85 לשון: 90 ספרות: 95 אנגלית: 70 ערבית : 95 (היאאאא לא שינתהההההההה והיא אמרה לי שהיא אפילו כתבה לה ביומן לשנות לי ל100 כי היתה בעיה פעם שעברה .. היא איבדה את המבחן שלי ואז היא מצאה אותו וקיבלתי בו 100.. כל המבחנים שלי השנה הם 100 בערבית:(, וזה מזה מעצבן שבאתי אליה לפני שבועיים להזכיר לה שבמחצית הקודמת היא צריכה לעלות לי ל100 והיא אמרה לא לדאוג ושהכל רשום לה:().. אבל במחצית הזאת היא נתנה לי 100
מתמטיקה: ציון מחצית קודמת: 95 ציון המחצית 85 (לא פר קיבלתי 100 במבחן:(), וציון סופי 90..:/ אבל היא אמרה לי שאני מתאימה ל5 יחידות
ביולוגיה: 85 פיזיקה: 90 היסטוריה :90 נייססס
אזרחות: 90. מחשבים(
) 100. של"ח: 65
חחחחחחח אני שיא הלא משקיעהה למרות שהוא היה צריך לתת לי 85על המבחנים.. כנראה הוא הוריד לי על ההברזות
חינוך גופני : המחצית הזאת: 90 סיכום: 80
מוזיקה: 85... אני קצת מאוכזבת מכמה מורות שממש הורידו לי וסתם.. אני לא מדברת על מורים שלא השקעתי בשיעורים כי זה מגיע לי אבלל מורים שהשקעתי מאוד והורידו לי
. אעע ואני כתבתי לכם את הציונים הסופיים שלי כי הז מה שחשוב אבל המחצית הזאת קיבלתי קצת יותר טוב בכמה דברים מפה. אוקעע ועכשיו קטע מצחיק ביותר
שיחקנו כל הכיתה טאבו (או איך שכותבים) והיה לקבוצה השניה משימה לחקות מישהי מהקבוצה שלנו (הכיתה התחלקה לשתי קבוצות) ואז הם החליטו לחקות אותי
לא ידעתי איך הם הולכות לחקות אותי ואז מישהי חיקתה : " מיכלקיפלוץ"
עזבוווווווווווווו לאנשים שאני מתה עליהם אני קוראת "השם של אתה ילדה\ילד ואז מוסיפה פלוץ
וכולם נקרעו
המורה היתה על הרצפההה
וחברה שלי (מיכל) התגלגלההה
ואני לא הפסקתי לצחוק גם שעתיים אחרי
ואזז כל אחת היתה צריכה לכתוב על כל אחת מהכיתה משהו שהיא חושבת עלייה:].. חח אני כבר אסרוק לכםם הם קרועות לגמרי
, שתבינו מאיזה כיתה אני מגיעה
רשמו לי "כיף להתפלח איתךךך", "עוזרת שקשה ליייי" (
) ועוד כל מיניי
אני אולי אסרוק לכםם
אעע ואני אסרוק לכם את מה שהמורה כתבה עלייי:]] איזה חמודה היאאאאא
מיכללל יא טיפשה שכמותך

היללי 2

New member
יאאאאאאא הדסייי כל הכבוווד....

שמחה בשבילךך את ממשש חכמה וזה תעודה מעוללהה..

כןן (חכמה עאלקק..) אבל..../images/Emo204.gif

חבל שהמורים לא נותנים לי את מה שמגיע לי אחרי שהשקעתי
ותווווווודההה להלהוווששש:]]

היללי 2

New member
חפיף מה את שמה עליהם ממילא זה מעולה

התעודה שלך טובהה..ותסרקי לנו את מה שכתבו עליך..

הדסססססססססססי../images/Emo110.gif

הציונייםם האלה הםם כלום מה שחשוב זה שאת יודעת מה הציונים שבאמת מגיעים לך.. יש מלא מורים שמחליטים לדפוק את כולם בתעוודות.. ואני יודעתת שכל מבחןן שקיבלת כמעט היה 100.. אזזז שטויותתת 86 מלא היו מתים שיהיה להם.. כל הכבודדדדדדדד

hila846

New member
יש לך ציונים מ-ע-ו-ל-י-ם!!!!

מה את צ'ה יא חכמונת אחת
תעודה מעולה רוצה לראות את שלי איך ירדתי במלא מקצועות הממוצע שלי במחצית הקודמת היה 88 ועשיו הוא 83

חחחחחחח כפרעלייך:]../images/Emo204.gif

תתתתתוווווווווודההההההההההה אבל אפשר לשפרר
וכמו שאמרתי זה לא כיף שנותנים לי ציונים שלא מגיעים ליי
חחחח

דסייייי ילדונתתת!!

כל הכבוד מותק! הציונים ממש ממש טוביםםם.. אל תתבאסי... אני ידבר איתך במסנ'..
ואהבתי ת'משחק של החיקויים... חח

2ניצי

New member
חופשששששששש../images/Emo203.gif

חופששששששששששששש איך אני שמחה שהגיע החופש אני מתה מעייפות מכל השנה הזאת טוב הנה הציונים שלי בתעודה תנ"ך:90 ספרות:78 הבעה:75 היסטוריה:78 אזרחות:85 אנגלית:77 מתמטיקה:78 מחשבת ישראל:90 ספורט:78 כישורי למידה:83 מדעים:93 גיאוגרפיה:93 עבודת חקר:92 התנהגות:95

מאשה

New member
ורק לי נשאר ללמוד עוד 10 ימים?אה?..

אני דורשת הסבר ממשרד החינוך!זה פוגע בזכויות לשוויון ולחופש!!!!!
מצאו לי את הפלאפון בחול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פוסה

New member
לא רק לך גם לי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מצטריפת לשאלה שלך נכון זה פוגע בזכיות האדם
שילכו משרד החינוך הזהה :[:[:[:[

למעלה