בוקר טוב וכמה תובנות

../images/Emo42.gifבוקר טוב וכמה תובנות

טוב אז נתחיל מזה שאני קוראת כאן כל הזמן אבל לא היה לי כח להיכנס ולהשתתף אבל הדיונים שלכם כאן קורעיםםם אותי מצחוק אני בחופשת מחלה של מספר חודשים ולא יכולה לקום מהמיטה אז נראה לי שאני הצופה הכי צמודה של התוכנית ולא הפסדתי דקה מיום תחילת התוכנית אז אם מישהו רוצה לדעת משהו אני רואה הכל 24/7 והחלטתי להצטרף גם , טוב חפרתי ועכשיו כמה דברים : 1. קרן ודניאל שכבו עם איתן ואכן לא היינו יודעים זאת לעולם אלמלא שתיהן היו מצליחות לשמור על הפה שלהן , אבל לשמחתנו הן לא
2. איתן יצא הבחור הכי מניאק שיכול להיות , נכון הוא כנראה מאוהב אבל לבלות עם בחורה 24 שעות לשכב איתה ( לא משנה מי יזם) ולהתעלם ממנה בצורה כזו זה אחד הרגעים העלובים שלו אם לא ה...
3. אתי חזו יצאה החוצה גילתה כי השלישייה לא עושה עימה חסד וכמו כן נאמר לה בחוץ כי דניאל היא הפייבוריטית שלו ואתמול בשיחה עם דניאל היא מכרה את קרן ב-1 ש"ח (במקרה הטוב) ואפשר לאמר על קרן הרבה דברים אבל נאמנות לאתי היתה לה לאורך כל הדרך , כשאמרה לדניאל שנמאס לה מקרן . אם עד עכשיו לא הייתי סגורה אם אתי סתם רעה או סתם מטומטמת אז החלטתי פשוט רוע . ויש לי עוד מליון דברים אל רק בוקר ...

boie

New member
בוקר טוב

מי שאמרה שהיה סקס זאת קרן. עדיין לא שמענו אישור לכך מאיתן. כדאי להיות זהירים עם ההצהרות של קרן. איתן חוזר ואומר שהוא לא מסתיר את האמת ממי שיש לו קשר איתה. כלומר שהוא סיפר אתמול לדניאל ,גם אם היה לה קשה לשמוע. כרגע יודעים את האמת שלושה. קרן ,איתן,ודניאל. נראה מה יקרה היום כשזה יתפוצץ בפנים . כי הרי איתן וקרן סיכמו שלא מדברים על זה. ועכשיו כל הבית יודע,ולא מאיתן ודניאל. יהיה מתוח.....

שריוקי

New member
בוקר של שבת שלום....ואוו איזה לילה עברתם,תודה

לכל המעדכנים...אז היה?לא היה?יהייה?מה נהייה? אבל רגע...ברצינות,רגע...תגידו לי אתם הגברים שפה...תהיו רגע כנים עם עצמכם...לו הייתם ספונים בצימר עם בחורה כמו קרן או אחרת..זה לא משנה כרגע מי זו....יפה/לא יפה..חתיכה היא כן וגם זה לא משנה...לא הייתם...נו אתם יודעים,...למה כל ההתחסדות?היה..לא היה..אז היה...נו אז מה,חברה צעירים,הורמונים גועשים,המיליון מצלצל כמוזיקת לילה חרישית...על פי זה יקום ויפול דבר??חוץ מ..ה-דבר... לדעתי לחתן המיועד יש פרמטרים נוספים ולא פחות חשובים מבניית קירות כדי להעריך את הכלה המיועדת..סתם לדוגמא...להשיר מבט כשמדברים ,שמתי לב שזה ממש חשוב לו והוא מסוגל לפסול את המיועדת...הוא ממש התעקש עם קרן..אורטל...וציין לא אחת שדניאל קנתה אותו עם המבט הישיר שלה... טוב..יש לי פה כמה סוגי מלח...במקרה הכינותי מראש,אם מישהו צריך תיבול לכובע....צלצלו...אחלה יום שיהייה.

פשושה11

New member
בוקר טוב, אכן לילה פעיל ביותר

אגב, אני לא הבנתי לגמרי שגם דניאל שכבה עם איתן. יהיה יום מענין היום :)

boie

New member
אף אחד לא יודע אם לדניאל היה סקס עם איתן

פשוט בגלל שהם דאגו לשמור את זה לעצמם,בניגוד לקרן

Dmorrigan

New member
איזה סתומים, יוליוס קיסר אמר "באתי, ראיתי...

כבשתי" ולא נפוליאון. לא מספיק שהם חדלי אישים אפסים, הם גם בורים.

לונדרון

New member
"ווני, ווידי,וויצ'י"-אכן מזוהה עם יוליוס קיסר

ובין שני האישים יש מרחב זמן של בערך 1800 שנה. אבל, זה לא פוסל שנפוליאון ורבים אחרים השתמשו בביטוי זה גם כן במהלך דורות, בצטטם את קיסר, כמובן!! Dmorrigan ☼‫ פספסתי את השיחה שבה עלה הביטוי הזה, אתה יכול קצת לפרט על ההקשר...בבקשה

Dmorrigan

New member
לא יודעת בדיוק באיזה הקשר

איתן שאל את אורן ויוני של מי המשפט הזה ושניהם ענו נפוליאון הוא אמר שזה משפט באיטלקית וזה לא הגיוני כי נפוליאון היה צרפתי ואז אמר משהו לגבי יוליוס קיסר, הוא כנראה חשב שזה משפט שלו, אבל לא היה בטוח.

לונדרון

New member
אוקי, הבנתי, תודה רבה!! ואגב זה לא פוסל

שנפוליאון השתמש בביטוי זה גם כן, כמו רבים אחרים ב-1800 השנה בערך שמפרידים בין השניים, בצטטם את קיסר, כמובן!! בוקר טוב

למעלה