בוקר טוב וכמה תובנות

poseidon111

Active member
אתה בוודאי תסלח לי אם אומר שכל

ההסבר שלך הוא ראציונליזציה של המושג מציצנות."אינטראקציה חברתית" כהסבר פסאו מדעי לצפייה בריאליטי, מקביל בעיני לקריאת מאמרים ב"פלייבוי".הבה נקרא לילד בשמו:אנו צופים בריאליטי כי זה סוג זול מאוד של מצרך מבוקש.למצרך הזה קוראים "אסקפיזם", והוא מגוון לנו את חיינו האפורים.אנו בוחרים לנו גיבורים, נבלים,ומתרגשים כשהם מתרגשים, שמחים כשלהם טוב וכך הלאה.אנו רואים בדמויות השונות סובלימציות שלנו ושל סביבתינו הקרובה ותו לא. בקיצור,poor us...

easternstar

New member
במידה מסוימת אני מסכים איתך

יש בצפיה גם אסקפיזם, ששואב למשהו שהוא לא החיים הלחוצים שלנו, פסק זמן של חיים שהם לא שלנו, דמויות שהכאב שלהן מבחינתנו הוא רק זמני, מרוחק.. הדבר השני שאמרת והוא הסובלימציה של הרגשות שלנו הוא הדבר הנוסף שמעניין. המשתתף הנוסף בסדרת ה"טראש" הזאת הוא הקהל ויש הרבה עניין לראות מה בוחרים האנשים ועם איזה דמויות הם מזדהים או איזה דמויות הם בוחרים לעודד. יהיו אנשים שיבחרו במי שמוצג כ"חזק" ולא משנה אם הוא מתעלל או לא. יהיו אנשים שיבחרו ב"אנדר דוג" החלש, שמתעללים בו, תהיינה גם בחירות אחרות דבר נוסף שמעניין אותי הוא תגובת הקהל הישראלי כולו לתוכנית ואני מודה שבבוקר לאחת התוכנית אני בודק את נתוני הרייטינג, למרות שיש הטיה גדולה בחישוב הרייטינג היום (אבל זה לא לפה). האמת שהייתי רוצה שהתוכנית תזיז את עצמה לכיוון קצת אחר. כבר "הכרתי" את "הנפשות הפועלות".

webguy

New member
מספיק לתאר את ההפקה כהפקת סרט סקס :)

לא כל גבר נכנס למיטה בגלל שהוא סגור בחדר עם בחורה .. מה היה שם אונס ..? שתי הבחורות התמסרו מרצונן כפי שאמרה קרן רציתי לבדוק לפני שממשיכים הלאהה ... זה הבחירה של איתן . והבנות זרמו איתו ..? או זה בהבחירה של הבנות ואיתן זרם איתן ..? מכאן להאשים את ההפקה ???

גם אם אתי מתקרבת עכשיו לדניאל, זה לא יעזור לה

כל מי שהיתה חברה של דניאל, הודחה על ידי איתן.

easternstar

New member
כן. אבל זה היה מסיבות שלא קשורות לדניאל

הזכיר לי את החתול המפורסם ההוא שמתקרב לכל אלה שעומדים ללכת..כל החברות שדניאל היתה יכולה להתחבר אליהן היו אלה שלא קשורות לשלישית "חיימי" שהיתה חזקה וניווטה את כל המהלכים בבית ?(בעזרתם של יוני ובן הנגרר). איתן זרק אותם למרות דיניאל ולא בגללה. שלישית "חיימי" היתה חזקה עד למסר האחרון מהקהל. באתי, למרות הכל, יש גם תכונות חזקות של שרידות. כ שאי אפשר לנצח בעזרת טרור וכוחנות היא בוכה, שכזה לא עוזר היא נכנסת להיסטריה ומתעלפת, היא יודעת לעטות מסיכה אחרת של לבביות וטוב. היא עכשיו מדברת ללא הפסק למצלמה ואלינו, הקהל. קראתי כבר כאלה שחושבים שאולי אתי בכלל השתנתה ויש אחרות שצריך להדיח קודם? איתן כועס אבל לא בטוח שהקהל יעמיד הפעם את אתי להדחה. ההימור שלי שהפעם אתי לא תעמוד להדחה.

אתי כבר מיצתה את עצמה.

היא כבר לא מצחיקה, ובמילא איתן לא יבחר בה. היא גם לא מאפשרת לבנות אחרות לדבר, כאשר היא מדברת.

easternstar

New member
מס' הסמסים נמוך מאוד. הפרשים מאוד קטנים

אם אתי נכנסת לרשימת ההדחה לדעתי איתן ידיח אותה. לדעתי זה המהלך שצריך להיות בפעם הבאה. הבעיה שליז נמצאת בסמסים בהפרש כמה אלפי קולות מאתי ואתי נכנסה במקרה לרשימת ההדחה. חסרו לה רק 501 סמסים כדי להיות מוגנת. השאלה מה יעשה הקהל..

יכול להיות שאם ליז תהיה מעומדת אם אתי

אז איתן בכל זאת ידיח אותה. גם אם הוא ידיח את ליז, הוא ידיח בסוף את אתי כאשר תהיה מעומדת.

easternstar

New member
שאלת שאלה מעניינת, מיצי../images/Emo13.gif

יש די הרבה סיכויים שליז ואתי יועמדו להדחה ע"י הקהל.. . נצטרך לראות ביום ראשון איך ההפקה תציג את ליז ואיך את אתי. אם שתיהן מועמדות להדחה במי מהן יבחר איתן? האמת שאני לא יודע.

easternstar

New member
זאת נראית אפשרות סבירה. מישהו העלה אותה?

הבטיחו ששתי בנות חדשות נכנסות מיד לווילה והבנים הלכו "במשימה סודית" לבחור. הדחה כפולה והכנסת חדשות תתן קצת רוח גבית לתוכנית.

Klayhamn

New member
אני רק רוצה להזכיר לכם

שלאתי יש 7500 קולות... היא לא הולכת לשום מקום אם לא יהיה שום שינוי, המועמדות יהיו ליהי, קרן, ענת וליז כדי לא להיות מועמדת, אחת מהרביעיה צריכה לעקוף את אתי... זה בלתי אפשרי

goodpink

New member
שיראו את השיחה ענת-בן מה שאתי אמרה לענת וענבר

והשיחה ענבר ענת. קצת זמן המסך הזה לענת וזה אפשרי. להראות את אתי כמו שהיא.

easternstar

New member
Klay הנתונים השתנו ברגע שהאגוז פרסם אותם

בתוכניות ריאליטי רציניות עם קהל גדול מסמס לא כדאי להשקיע הרבה כי הקהל "בולע" בכוחו את אלה שמריצים, אלא אם הם מאוד עשירים. מהנתונים של אגוז מתברר שלא מסמסים לתוכנית. בשלב זה בהשקעה מינימלית אפשר להדיח או להשאיר מתמודד. וואלה, אם הייתי מהמשפחה של אחת המתמודדות "האפורות" והאחות/חברה טובה שלי היתה רוצה להשאר לא הייתי משקיע כמה אלפים כדי להשאיר אותה עוד שבוע כדי שכאשר תצא הקהל לא ישכח אותה? ההדלפה של האגוז, לדעתי, שינתה את המשחק. להביט על הנתונים של אז הוא מה שמזהירים אותנו בלימודי אסטרטגיה בצבא. אם תחזור ותנתח את המלחמה הקודמת - הפסדת בבטחון במלחמה הבאה..לדעתי הנתונים קצת ישתנו ותתחלנה קצת הרצות.

Klayhamn

New member
נחיה ונראה

אם מה שאתה אומר נכון אז בעיקרון (ע"פ תורת המשחקים), כל חמולה צריכה רק להגביר במעט את כמו ההצבעות כדי לצבור הובלה --- אבל כל חמולה יודעת את זה ולכן כל חמולה תעשה את זה - ואז כמות ה-SMS תגדל אבל בלי שיווצר שינוי ביחסי הכוחות אני לעומת זאת - לא בטוח בכלל שהחמולות או הציבור בכלל מודעים לנתונים של אגוז אבל אנחנו נדע בקרוב מאוד מי מאיתנו צודק

easternstar

New member
השאלה מי מהם מכיר את תורת המשחקים

הרי בתורת המשחקים אפשר לצפות כמה צעדים קדימה...לא מבצעים את המהלך הבא אלא את המהלך אחרי כמה תגובות של השאר. נראה מי שחקן יותר טוב.

Klayhamn

New member
אין שום סיכוי שבן ידיח את ליהי

לדעתי הוא ישאיר אותה עד כמה שיוכל, כדי שיוכל להמשיך "לבדוק" את העניין... הוא לא יודה בתבוסה, ולא יהרוס לעצמו את הסיכוי במו ידיו

madteacher

New member
אלא אם כן

הוא ימאס סופית במשחקים שלה, כי בתוך תוכו הוא יודע שהיא לא באמת מעוניינת בו. הוא חושש מאוד לצאת ולגלות שעבדו עליו ושהוא יצא אידיוט, אז אולי הוא יעדיף להדיח אותה ולשמור על האגו.

למעלה