בוקר טוב וכמה תובנות

easternstar

New member
ליהי יודעת לקרב אותו קצת כשהוא שואל שאלות

ובן אף פעם לא היה חד במיוחד בראית המציאות והאנשים לידו.

Klayhamn

New member
אני צופה נשיקה לוהטת במיוחד ../images/Emo25.gif

לקראת יום שלישי

חני156

New member
בהדחה הקודמת לפני החסינות

ענת דווקא לא הייתה מועמדת לא? או שאני זוכרת לא נכון...? אולי יש סיכוי שענת בעלייה לא?

Klayhamn

New member
מאז שיש לקהל כח לבחור (שבוע 3)

היא תמיד הייתה מועמדת

goodpink

New member
ענת היתה מועמדת פעם 1 בלבד. כאשר זמן המסך שלה

שאף לאפס. מאז לפחות קיבלה קצת זמן מסך. אם יתנו לה זמן מסך עוד יש לה סיכוי שיראו את השיחה עם בן מה שאתי אמרה לה והשיחה עם ענבר השאלה אם לא יראו אותה כל הפרק בכוונה.

24שעות1

New member
מקווה שאתי תעמוד להדחה - רק השאלה אם הצנון

יבחר להעיף אותה

webguy

New member
זוהי התוכנית וזה הפורמט ..ואין טענות ..!!!

פשוט יש שיבוץ לא מוצלח של אנשים ...!! דניאל מתנהגת בצורה רכשונית מותר לה לקנא אבל לא לעשות מחזות של קנאה או להפריע לאחרת .. מי שנכנס לשם היה צריך להבין לאיזו בישול הוא נכנס ... לא טוב לדניאל או לקרן שיטיסו את עצמן משם ..!!! אבל להגיד שזה התעללות של ההפקה ??????? זה הפורמט היה גלוי בפני הבנות לפני שחתמו על חוזה הכניסה ולכן מה שקורה זו המציאות לטוב או לרע ..!!

easternstar

New member
תשמע, אני כתבתי את דעתי בלבד

לי יש טענות. אם לך אין טענות. סבבה. תהנה.

webguy

New member
יש לי טענות נגד הראליטי ..

זה המשך למשחקים ברומי העתיקה בקלסאום ... רק הפעם בלי דם .. זה לא חדש שאחרי שהראליטי נגמר יש משתתפים שנדרשים לטיפול פסכלוגי ... חלק ממש הורס את הדמוי העצמי שלו או הציבורי שלו וקשה לתקן .. לחם ושעשועים ... ואם את או אני כותבים על זה אנחנו במודע או לא חוטאים בהשתתפות בדבר די נמוך ..:)))

webguy

New member
כן האשמה ביצרן שקונה ולא במשווק ..:)

אנחנו לא אמורים לקנות מוצר נחות ... אבל כנראה שיצר המציצנות חזק מדי מהרציו שלנו :) במקרה שלי רגש העוול והרצון להגן גורם לי להכנס למעורבות .. והפעם זו אורטל ..:)))

אלונה1288

New member
דניאל פשוט לא בוחלת באמצעים!

היי לכם, גם אני כמו צפרדעונת חדשה כאן ורואה 24/7. ... ממש התאכזבתי מההתנהגות של דניאל בדייט של קרן ואיתן... צרחות בכי בחצר כדי שאיתן ישמע אותה (ואולי יעצור את הדייט,כך הבטיח), אסמסים באמצע הלילה שהיא שברה את הבוהן (באמת קצת רחמים היא הרבה זמן לא השתמשה בטכניקה הזאת) ... תכבדי את עצמך וקצת את הבחורה שחולקת איתך בית (ובאופן מוזר גם אותו גבר) חןת כמו שהיא מנסה לכבד אותך...דניאל כבר בטוחה שהוא שלה ומרשה לו "לבדוק" עם בנות אחרות ורואה זאת כמבחן לזוגיות שלהם.... בקיצור איתן ודניאל נמאסתם... לצאת מהדייט עם קרן ולרוץ לזרועות דניאל באופן ברור ובלי שום רצון להסתיר, זה כבר שיא השיאים... אכזבה אכזבה אכזבה

גן עדן 11

New member
אלונה כמה את צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בחוץ איתן לא היה יורק לכיוון של דניאל כאן היא מרגישה שהיא רוכבת על הסוס ...מג-עילה ודו-חה. הכל כאן זה
ולזה הוא קורא ארבע קירות "בניתי ארבע קירות עם דניאל" איחסה ביכסה. בא לי להקיא

למעלה