בוקר טוב חברים... אז מה? אפשר להספיד את

Tami661

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב חברים... אז מה? אפשר להספיד את

הספינינג?

נושא טוב וחשוב לדיון

הספינינג לאן. איך הגענו למצב הזה, שמועדונים גדושים במדריכי ספינינג בשקל, חלשים, חסרי נוכחות, חסרי ידע, מעודדות ודיג'יים מתחילים, כלום שבכלום והעולם שותק. מה שלא יקרה בקרב מדריכות/מדריכי האירובי,קיקבוקס , ענפי הלס מילס האירוביים, ואפילו זומבה הפאתטי בעיניי , קורה בענף הזה. זה לא הזמן להספיד אבל בהחלט זמן לחשבון נפש. אפשר לראות את זה גם פה, אם נדמה את הפורום לאיזושהי מראה של הענף. מעט שאלות מקצועיות, מעט התעניינות, מוטיבציה אפסית לאירועים, נוכחות חלשה של המדריכים המובילים בארץ. משהו מת בכולנו כל יום מחדש,טבעי שאנשים יתאדו וייכנסו חדשים במקומם, אבל אכן מסתמן עירוי חיצוני שלילי ואותות ירידה משמעותיים.

Tami661

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה ואות!!!

ואולי באמת יענו לקריאה חברי הפורום, גם הסמויים, להביע את דעתם בעניין

taltalon88

New member
רמת המדריכים לצערי תואמת את דרישת הקהל...

תשימו לב איזה פידבקים אנחנו מקבלים,ב99% זה איזה מוזיקה פצצה/על הפנים שמנו. כמובן שבסופו של דבר מי שמביא יותר הוא יותר כלכלי למועדון,מי שמוכן להיתכופף,להיתפשר ולרצות אז אחלה,לא אני...

נגעת בשורש הבעיה ../images/Emo4.gif

מי שמוכן להתכופף הם המדריכים החלשים והחובבנים ולכן הם אלה שנשארים במערכת

daykal

New member
../images/Emo140.gifהיי תמי 661 אני לא מספידה את הספינינג

אני נהנת מאוד בספינינג זה השילוב הכי טוב בשבילי בין מוזיקה מעולה לרכיבה על אופניים שניהם ביחד עושים לי הכי טוב בנשמה לא סתם אמרו כאן פעם שהספינינג הוא לא רק לגוף הוא גם לנשמה שיהיה לכולנו המשך יום מקסים ומהנה וסופ"ש נפלא

רוןר9

New member
להספיד ממש לא לא לא !

היי תמי לספינינג יש את היחודיות שלו ענף יחיד ומיוחד בחדרי הכושר. יש רק לשווק נכון, לשדרג ולשאוף כלפי מעלה. חייבים להציל את הענף !. אני מזהה בבירור בעיה בתובנה של ענף הספינינג ראשית בקרב מרבית (מדגיש מרבית לא כולם ) מדריכי חדר הכושר , אלה ניפגשים ראשונה עם המתאמנים החדשים , נסו לברר עם אותם מדריכים מה דעתם על ספינינג ? ואל תתפלאו על התשובות - "זה לא בריא, זה הורס את הברכיים, זה מוריד במשקל ,לא כדאי...." וזה מה שמשדרים ומשווקים לקהל חד משמעית. מכאן שיש בעיה בחינוך וידע של מדריכי חדר כושר בראש ובראשונה . (לא רוצה להכנס לנושא שרבים גם לא מבצעים נאמנה מלאכתם ומאפשרים למתאמנים רבים ליצור נזקים גופניים בחדר הכושר עצמו בשל ביצוע תרגילים באופן לקוי עם משקולות ובלי משקולות). וחזרה לעניננו- אם כבר הגיעו מתאמנים חדשים לאימון לצערי אחוז לא מבוטל (מדגיש לא כולם) לא מקבל הדרכה הכוונה וחלק נדיב מהאמיצים והמנסים לא חוזר כי לא הכינו אותם והם יוצאים עם טראומה מהחדר ,לא כיוונו אופניים לא אמרו להם שלא להתחרות עם מתאמנים ותיקים ביקצור חותכים את הענף עוד לפני שצמח. ספרו לי כמה חדרי כושר אתם מכירים שיש בהם שעורי מתחילים ? לעומת כמה חדרי כושר שאין !!! לציין שיש עדיין מספר "שמורות טבע" דהינו חדרי כושר שמטפחים את התחום ומקפידים על צוות מיקצועי ומיומן. בסיכום -המירשם "טיפול שורש "בהקדם . אשמח בכוחות משותפים לסייע. .סופ"ש יפה רון9

spinyourself

New member
ארגון מדריכי הספינינג

אני מחפש מדריכי ספינינג שיצטרפו אלי לצורך הקמת ארגון / קבוצה / או כל התארגנות אחרת שתאגד את כל מדריכי הספינינג בארץ ותחשוב יחד כיצד ניתן להעלות את הספורט הזה חזרה למקומו הטבעי על כל המשתמע מכך. אשמח לשמוע מכם

רוןר9

New member
אני איתך

היי spinyourself נשמע מעולה הקמת וקבוצת היגוי ובניית תוכנית ויעדים. זה יתכן , זה אפשרי , זה מאתגר ואפילו מבטיח סופ"ש יפה רון9

ללי1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי

יש מכון אחד בו אני מאמנת שיש בו ירידה דרסית במספר המתאמנים. העבירו אותנו מחדר לא רע בכלל לחדר רע למדי. יש 3 אימונים בשבוע סך הכל, בכל פעם מדריכה אחרת (ומבלי להחמיא לעצמי, טובות) ו..אנשים הפסיקו לבוא. דיברנו עם ההנהלה והציעו שנדבר עם מדריכי הכושר (כי מה פתאום שישימו איזו מודעה מעניינת, עכשיו כשאחנו במקום שכלל לא רואים אותנו בו. )אבל מדריכי הכושר שם, זה בדיוק מה שתארת.

ראבק אני שעה מנסה למצוא קטע אחרון לשיעור

של מחר כולה קטע למתיחות בסוף, מה בקשתי? שאנטי שאנטי

למעלה