בוקר טוב חברים... אז מה? אפשר להספיד את

חמישי בערב לא צרעך להרשם

שבת בבוקר כאן... כמובן שאת יותר ממוזמנת חבל שאמול לא הייתי, היה משובח. בשאיפה להעלות את המוזיקה והמערך...

אף פעם אי אפשר לדעת אם אתה רציני 2

:) אבל בכל זאת אענה. קשה לי להתייחס ברצינות לתופעה שלא נתקלתי בה. כלומר לא ראיתי את כל אותם מדריכים שמדברים עליהם בשרשור המקורי. אני רואה מתאמנים רציניים וממושמעים. אם לסמוך על הדיווחים של אחרים ולנסות בכל זאת להתייחס : אני משער שזה נובע מתרבות הרייטינג הכללית. האיכות פחות מענינת. הייתי אומר שפני הדור כפני הכלב, אבל לכלבים יש בדרך כלל פנים ממש חמודות.

מוקדם מידי להספיד את הספינינג ../images/Emo13.gif

אבל יש ירידה יחסית, כי יש ענפים חדשים שצצים ונהיים הטרנד החדש. עכשיו לדעתי הזומבה תפס תאוצה....אבל עדיין ספינינג נשאר ספינינג, אף אחד לא ייקח את מקומו

אבישג7

New member
זצ"ל../images/Emo10.gif

לגמרי להספיד. אפילו זונת ספינינג שכמותי,לא מצליחה להתגבר על ההרגשה הזו. ובחיי שניסיתי.

צודקת! ../images/Emo4.gif

גמני לא מוצאת את עצמי נהנת מספינינג מלבד פעם בשבוע או משהו כזה.... כרגע הספינינג הוא כלי אימונים נחוץ ותו לא. ככל שנוקפות השנים המצב מדרדר, מדריכים כבר לא צריכים "להתאמץ" הם פשוט ממלאים את דרישות הקהל...

tink1408

New member
כלכך מסכימה..../images/Emo7.gif

מוצאת את עצמי מגיעה לשיעור פעם בשבוע, ולרוב לא יותר מזה, וזה אחרי ששנים הייתי מגיעה בהתלהבות 3 פעמים בשבוע ורק מחכה לפעם הבאה...

אבישג7

New member
בעבר הייתי עושה 4 ואפילו 5

שיעורים בשבוע.. מזל שגיליתי את עולם הריצה.. אחרת הייתי מתחרפנת!
היום.. במקרה הטוב שני שיעורים בשבוע. וגם זה.. לא בא בקלות..
חשבתי שבהולמס רעננה המצב שונה
.. אני טועה?

Tami661

New member
בעבר הייתי עושה 4 ואפילו 5

שיעורים ב... יום לצערי, גיליתי וגם נטשתי את עולם הריצה... וכדי לא להתחרפן, פשוט מצאתי לי נישה נוספת (אבל זה לא ממש תחליף, הירידה הדרסטית בכמות האימונים לגמרי מחרפנת לי כמה ימים בשבוע
)

אבישג7

New member
אחחחח.. היו זמנים אה../images/Emo178.gif

אפשר לדעת מה הנישה הנוספת? מקווה שזה לא זומבה

Tami661

New member
חחחח... הנישה הנוספת לא קשורה לספורט בכלל

ואם זה לא ברור... בקרוב ברוב ערוצי הטלויזיה

אבישג7

New member
דייייייייי! איזה יופי!!

ידעתי שאני מריחה משהו
הניחוחות הגיעו עד הבית שלי
אני ממש שמחה בשבילך

תראי, המצב אצלנו לא טוב...

אבל בטח לא גרוע כמו אצלכם. אני עדיין מתאמנת 4-5 שיעורים בשבוע וברור שזה לא מה שהיה פעם.

למעלה