בוקר טוב חברים... אז מה? אפשר להספיד את

מ ס ח ר ר

New member
לא יודע מה הרמה שלי

אני כן יודע, שאני מתאמן בפ"ת, אצל מדריך טוב (לדעתי), שמתקן אותי במידת הצורך, שם מוזיקה טובה (לטעמי) ואני נהנה מכל רגע! ראוי לציין, שאין לי מושג במערכי שיעור,מה טוב/לא טוב. יש לי מושג במה שגורם לי הנאה ומידת מכנסיים שירדה :)

crowspin65

New member
לא להספיד-בשום פנים ואופן!!!

אני רוצה לשתף התנסות אישית שחוויתי. לפני כשנתיים לאחר התלבטויות קשות עזבתי מועדון שאהבתי בו את הספינינג מאוד ועברתי למועדון אחר שהבטיח גדולות ונצורות... שום דבר מההבטחות לא קויים ומצאתי את עצמי במועדון עושר יוקרתי אבל בלי הנאה מהספינינג עד.... שחזרתי לפני חודשיים למועדון הבית שלי, יש שם קבוצה מדהימה של אנשים קבועים שעושים ספינינג שנים, מדריכים מעולים אחד אחד, כל אחד עם סגנונו שלו ופשוט חזרה לי חדוות הספינינג. עד כדי כל שיומיים בשבוע, אני פשוט מגיע לשיעור בוקר ולעבודה אני מגיע רק ב-10:30 וזה שווה בטירוף!!! בלי להזניח כמובן שיעורי סופ"ש... המסקנה שלי ואולי כבר כתבו אותה פה לפני: לא להגזים בשום דבר, גם אם תאכל סטייק אנטריקוט כל יום - פתאום בא לך שניצל, לא? (ציטוט מעוות של אייל גולן אני חושב
7-8 שיעורים בשבוע נשמע לי מוגזם, גורם לשחיקה וממאיס קצת ביחוד אם הסגנון לא ממש מתאים... - פשוט למצוא את המינון הנכון - ואם זה פעם בשבוע אז זה פעם בשבוע...ושהפעם הזו תהיה טובה. - ביום שבת האחרון (של הסופה) הועבר לנו אימון וואטים מדהים שלא מן המניין של 90 דקות, אימון שרוב המתאמנים בו היו נופחים את נשמתם אחרי 15 דקות... - כמו כן כמו שאמרו כאן לפני ונכון אמרו: הבחירה של המדריכים צריכה להיות על בסיס מקצועי. דבר אחרון, אם באמת יש חוסר כזה משווע במקומות ספינינג טובים במרכז, זו נישה מצויינת להקמת מועדון ספינינג ע"י מספר מדריכים שינוהל לפי דרכם. אם היה מועדון כזה באיזור שלי - הייתי מוכן לשקול מנוי שם.

למעלה