בוקר טוב חברל'ך

שאפולי

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב חברל'ך../images/Emo42.gif

כתבות? צילומים? הרהורי גמר איזכורים על תביעות? שתפו גם אותי!!!!!

מקבלים חדשים? מתכננים את העונה הבאה

רציתי ריאליטי טוב כדי לשכוח מהחיים הקשים שיש פה וקיבלתי
. ראיתי חלק מהשידורים בטלויזיה והשתעממתי. מה אתם מציעים להם לעונה הבאה? אני מבקש בלי דוגמניות, בלי צפונובונים וצפונובוניות בכלל! יותר טיפוסים כמו אתי, חודדה ופרידה אבל כולן ביחד ובלי עריכה. גם בלי הפסיכולוגית הצפונובונית הזאת שמלקקת להם כל הזמן.

רינתי77

Active member
בוקר טוב! ואפרופו הרהורי גמר

אני מקווה מאד שבערוץ 10 הקבלה כבר ההחלטה להרוג את הפלופ הטלויזיוני המביך ששמו 24/7. אני רוצה לחשוב שהעונה השניה, ותיהיה עונה שניה (אפשר להרגע...), תיהייה בפורמט שונה וטוב יעשו אם ישנו גם את השם כי יקח לנו הרבה זמן להתאושש מהטראומה..

אי אפשר לעשות את זה שונה

כפי שנאמר בכתבה במעריב, אפשר היה להכניס לשם רווק מניאק שישחק בבנות, אבל אף בת לא הייתה נשארת. ראינו איך קרן ואורטל פרשו מהמירוץ וזה כשהרווק הוא איתן, שלמרות הכל עשה את הדרך בצורה מכובדת, אם לוקחים בחשבון את אילוצי ההפקה שהיו על כתפיו. הם צריכים לסגור את הבאסטה על הפורמט הדפוק הזה ולחשוב על משהו אחר. והכי חשוב - לחפש עורך אחר.

לא צריך ריאליטי הרווק! שיכניסו מספר שווה

של גברים ונשים ויפסיקו לבלבל את הראש עם הרווק שלהם. שיתנו לכולם סיכוי לזכות במיליון בלי קשר אם הם בזוגיות.

רינתי77

Active member
נו..זה כבר נשמע הרבה יותר מבטיח

משהו בסגנון פרדייז הוטל האמריקאי. רוויקם ורווקות שבאו למצוא אהבה, אנשים מכל מיני סוגים, שיהיה צבעוני ובעיקר אנשים עם איזושהי כריזמה.

חבל על הזמן של תכנית כזאת, באמת

אנחנו בישראל, כולם יעשו קומבינות עם כולם, רק בשביל המיליון.

andy181

New member
לפי דעתי זה כבר לא משנה מה הם יעשו

בעונה הבאה, הם איבדו את האמון של הקהל בעונה הזו. הצורה שבא דברים נעשו בתוכנית הזו היא מתחת לכל ביקורת ואני מקווה שהם יקבלו את שלהם בעונה הבאה ושהרייטינג לא יעלה על 5%.

goodpink

New member
מסכימה. למה שמישהו יסמס או emotionally invest

אחרי מה שראה שהכל מכור שאין השפעה לצופים וההפקה עושה מה שהיא רוצה ומתעלמת מרצון הצופים. מה עוד שאין להם מושג מעריכה מה מעניין ומה לא ונותנים פרסים לרוע. למה שמישהו יתחבר לערוץ הרציף אחרי שהראו בו למעשה כלום צינזרו את כל השיחות ולמעשה הראו למעשה כלום.

SHELGIA21

New member
../images/Emo249.gif../images/Emo46.gif שגם בהישרדות לא יהיה להם רייטינג

כעונש על הנבזות והזילזול בצופים

goodpink

New member
ולהוסיף ראיתי TLV וגם זו תוכנית עם פיברוקים

ולא פלא שזו תוכנית מאותו מקור של יוצרים. פעם ראשונה שראיתי וכל כך שקוף כמה סצינות שם פשוט מבויימות לא פלא שרואים מי המפקים של התוכנית.

goodpink

New member
לא זה שלהם. אין לי עניין בתוכניות שרואים

מרחוק סצינות מפוברקות ומבויימות. זה פשוט טיפשות. הבחורות חמודות אבל כמו שאמרתי לא מעניין אותי לראות קטעים כמו שהיה ביום שישי שנותנים לאחת הבנות משימה ולכאורה יש מישהו שאמורה לעזור לה והיא רק קוראת עיתון ולכאורה קובעת עם חברה לקניות ולמעשה מעיברה לה את כל המשימות והיא לא מצליחה לעשות את המשימות שלה. באמת על מי הם מנסים לעבוד כזו סצינה מפוברקת הרבה זמן לא ראיתי.

puma141

New member
מבחינתי-התכנית הכי הוגנת שיש!האמון שלי, וקשה

להשיג אותו-שלהם! אמנם אני חושבת שאורטל הייתה חזקה יותרמשום מה, אבל לא הייתה לי קירבה לסמסים אז לא יודעת. אבל עצם העובדה שדניאל ואיתן לא זכו-מורה על הגינות של כל התכנית!

puma141

New member
גב אתמול:"איתן ניצל את התכנית והשתמש בך"לקרן.

והוא צודק ב100% למה אתם מתעלמים מזה? למה? תסבירו לי! במיוחד הבנות פה! איתן אורבך שהשמש באמת זורחת לו מהמקום שיושבים עליו-הראה מי הוא. חלקלק, אינטליגנטי-אבל אדם איום ונורא

למעלה