בוקר טוב חברל'ך

נהורית1

New member
לפי דעתי איתן היה הולך עם קרן

אבל דניאלה כל הזמן סגרה עליו כמו צייד אחרי ניצוד. לא נתנה לקרן הזדמנות. אני חושבת שבהחלט מגיע לקרן הפרס כי היא אנושית וחכמה. היא ויתרה לדניאל בצורה אבירית מאד, בלי מריבות אבל בסוף זכתה בגדול. כל הכבוד לקרן.

puma141

New member
נהורית בואי אני אגיד לך משהו-

איתן בדק מי החזקה בחוץ במהלך התכנית-ובחר. לפי קריטריונים אלו: הקהל בחר בו יחד עם דניאל-למשימת הכלבים. -איתן רושם נקודה לדניאל- הקהל לא העמיד את דניאל להדחה- ואת קרן כן. -עוד נקודה לדניאל- ואז גב נכנס, ואיתן כשכבר הסיק מסקנות, מוטעות יש לומר, חשב שהקהל רוצה את דניאל. שמבחינתו זה שווה חצי מיליון שח. והוא בחר. לפני שגב יבחר בטעות את דניאל. השיקול היה מוטעה, הוא היה בטוח, וגם היא, שהקהל איתם אבל התבדו. הם שכחו שהקהל אינטליגנטי ורואה הכל-עד הסוף, והקהל גם ראה את ההתנהגות המתנשאת, הלא מפרגנת והוגנת-הכל! והוא הפסיד. והיא הפסידה. ומגיע לשניהם!

שלום172

New member
../images/Emo140.gif לנהוריתכמה טוב שדניאל סגרה עליו

מגיע לקרן מישהו אנושי ולא קר ומחושב כמו איתן גם לדניאל אחרי כל מה שעבר עליה הוא בוחר להיות קודם כל לבד הייתי סקפטי לגבי גב למדתי להעריך אותו ולהאמין לרגשותיו כלפי קרן בתחילה הוא שיחק כמו כולם כשהתחיל לחוש לקרן רגשות אמיתיים הכל השתנה ורק לטובה מאחל לשניהם רק טוב
גם לכם כאן בפורום שרובו לא מפסיק להאשים את כולם מלבד האמת לאמיתה שהרוב בחר בקרן אך ורק בזכותה

puma141

New member
סיון,אל תדאגי לאורטל. היא תגיע מאוד מאוד ר

רחוק, רוב האנשים אוהבים אותה, ואפילו לאדם אחד לדעתי אין רע להגיד עליה.

SHELGIA21

New member
בוקר טוב פורום מנהלי הפורום שהיו ושהווים כעת

תודה לכם על ניהול מוקפד ועם זאת חופשי בהבעות דיעה
על התכנית ועל התוצאות ועל ההפקה עדיף
ולכותבים החביבים שבפורום, וגם לפחות חביבים, להתראות בתכנית הריאלטי שתגיע בקרוב (בטח האח) ולסיכום אני מחרימה גם את ,הישרדות" בעונה הקרובה שאמורה לעלות אחרי החגים רק בשל היותה תכנית של אותה הפקה רמאית.
שנה טובה לאורטל שתצליח בגדול בחיים בחוץ עבודה זוגיות (ולא אורן) כי לא סתם הוא חבר של בן ה
ואיתן שעליו נאמר כבר הכל. שנה טובה פורום ושנה טובה לעם ישראל
ואל תשכחו את גלעד ומשפחת שליט האומללים

andy181

New member
יש וידיאו צאט עם גב וקרן בשעה 12 בוואלה

מקווה שגם את שאר הפינליסטים יראיינו...

למעלה