בוקר טוב חברל'ך

את עדיין חיה באילוזיה שהקהל הוא שבחר את קרן?

לקהל מההתחלה לא היתה שום השפעה וכדאי שתתעוררי. לפי כל הסקרים והמיני סקרים שהעלו פה בלי סוף אורטל היא זו שהיתה צריכה לזכות, אז על מה את מדברת???? את כנראה מקורבת להפקה אם את כל כך עיוורת.

puma141

New member
קרנף אני חושבת, שלאורטל היו יותר סמסים מ

קרן, אבל אני לא יודעת בוודאות! אני באמת חושבת שלאורטל הגיע לזכות-בדיוק כמו קרן אולי יותר מבחינת סמסים. אבל מה שחשבתי, ומה שנראה, זה שההפקה רוצה בדניאל ואיתן! לכל אורך השבוע הזה- פירגנו רק להם! העלימו את גב וקרן, ואת אורטל-בכלל הרדימו! לכן אני חושבת, שההפקה הוגנת, שהם ספרו סמסים והכל, כי מה את ואני יודעות על זה חוץ מהרשת? עצם העובדה שלא נתנו לדניאל ואיתן- מאוד מאוד מאוד הוגן . ההפקה הוגנת-ויותר מבחינתי

איש באמונתו יחיה. קרן היתה אמורה לזכות מהתחלה

בין אם זה עם גב ובין אם זה עם איתן. זאת השורה התחתונה וההפקה חושבת שהקהל מטומטם אם הוא לא הבין את זה.

והרייטינג?

מתוך ICE: על פי נתוני צפייה ראשוניים בקרב משקי בית באוכלוסיה היהודית, כולל צפייה נדחית עד 2:00 בלילה, עולה כי 'הדור הבא 24/7' (ערוץ 10) הניב רק 13.7%, בעונה חלשה מאד (ממוצע הרייטינג ללא תכנית הגמר, עמד על 11.7%)

meytula

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרייטינג חחחחחחחחח

http://www.mako.co.il/entertainment...231006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=237936823 "הדור הבא" הגיעה אמש לסיומה בגמר שבשיאו הוכרזו גב פשטי וקרן שחם כזוכים הגדולים. 13.7% בלבד, שהם כ-299 אלף צופים, התרגשו יחד עם הזוג המאושר. בכך זוכה המשדר לנתון הנמוך ביותר עבור גמר ריאליטי ומנשל מהתואר את גמר "היפה והחנון 1", שהשיג בזמנו 16.6%

andy181

New member
איזה כיף לראות את שניהם שוב ביחד :)

כתבתי שאלה אבל זה לא מקבל את זה.. ניסית לשלוח?

meytula

New member
לא,אני חושבת על שאלה יפה

הם ענו לי על רב השאלות אולי אשאל את דניאל לגבי הלימודים או שמהו

andy181

New member
ענו במשימה שהייתה בתוכנית הכוונה?

שאלה טובה..היא תיכננה לפני שנכנסה לתוכנית לללמוד בואגס באוקטובר, מעניין מה התוכניות שלה עכשיו.

אמרתי לכן? ../images/Emo13.gif

בנות ,תממללו כמה שאפשר, אני יוצאת ללימודים, אחזור רק בערב, מקוה שיעלו את הראיון לאתר, אבל למקרה שלא...........תודה מראש.

Deacon Frost

New member
תואילו בבקשה לצטט את הדברים שלהם ע"ג הפורום

אני לא אוכל לצפות בראיון בלייב בגלל עיסוקים אחרים ועל מנת לצפות בו מוקלט אני צריך להוריד את הסרגל כלים של וואלה ואין לי רצון בכך (למרות שיכול להיות שבסוף אני כן אתקין אותו רק בשביל הראיון, נראה). תודה מראש.

למעלה