בוקר טוב חברל'ך

meytula

New member
בדיוק!הם עבדו עליו בגדול

הוא עשה את כל הדברים הקשים וגב לקח לו הכל מתחת לאף.

הם נראים כמו ברברי וקן:-../images/Emo23.gifD

וזה שהוא נאלץ לשהות בחדר אחד עם שלושה חברים, אחד חפרן, אחד טיפש אך נאמן ואחד בוגדן? וזה שהוא אולץ לשכב עם קרן?

meytula

New member
יוו לגמרי../images/Emo6.gif

כן אה,ממש לא פייר כלפי איתן .אבל שטיות זה יעבור וימים יגידו את שלהם.לי באמת יותר חשוב שדניאל תצליח בדרכה,שתלמד,שתפתח רשמת מלונות ושיהיה לה בן זוג אוהב ותומך לצידה.ממש התחברתי אליה כמו שלא התחברתי לאף דמות בתוכנית ראליטי.היא מתוקה אמיתית

עם כל אהבתי לאלין

בעונה השניה באח הגדול, לדניאל התחברתי בלבל אחר. באלין הייתה אנושיות מול שאר המתמודדים , היא עוררה בי רגשות של חמלה וחיבה והחיבור עם אלירז עשה את הקסם שלו. אצל דניאל זה משהו אחר, זו פשוט הערכה לבחורה הזאת על ההתנהלות הכי מדהימה שראיתי אי פעם בתוכנית ריאלטי.

meytula

New member
גם אני אהבתי את אלין

כי היא באמת הייתה חמודה ומתוקה,נכון שלא היה לה הרבה בקודקוד אבל כבן אדם היא הייתה ממש קסם ושוב זה לא מתקרב בכלל לדניאל.מצחיק שדווקא בראליטי הבזיוני הזה היו בחורות כאלה איכותיות כמו דניאל,ענת,אורטל,איילת עדי לינוי

andy181

New member
האמת אני יכולה להבין אותו, אבל אני עדיין

מקווה שהם כן יסכימו לראיון משותף ואם לא שניהם ביחד אז לפחות שיראינו את דניאל :)

meytula

New member
../images/Emo249.gifאיתן ממש לא רוצה

בראיון שהיה אמר ''אני לא חייב יותר כלום'' והתכוון לכל הראיונות האלה.מקווה שדניאלי כן תתראיין

goodpink

New member
מעניין מה הוא מרגיש לחברים שלו אורן במיוחד

יוני הוא ביזיון בכלל כבן אדם אבל אורן מה שהוא התגלה כלפי איתן ומה שהוא עשה לו מעניין מה איתן מרגיש בנוגע לאורן הרי הוא היה החבר הכי טוב שלו מבין הבנים שהיו שם.

meytula

New member
איתן בחור ברמה הוא מאוד אציל נפש

ולדעתי הוא לא יקח את זה למקום רע למרות שכן מגיע לאורן בוז אחרי הבגידה שלו באיתן. האמת שכמה שבן טמבל,הוא החבר הכי נאמן ובכלל הוא מאוד נאמן וזה פלוס עצום היום למצוא מישהו נאמן כמו בן.

andy181

New member
האמת שבזה ליהי ובן מאוד דומים שניהם מאוד

נאמנים לחברים שלהם. מעניין עם ליהי תשמור על החברות שלה עם קרן אחרי שתראה שקרן שהייתה מוכנה למכור בשקל לא פעם את החברות שלהם.

ליהי טיפשה, היא לא תבין שקרן מכרה אותה

אפילו בפרקים הראשונים כשאיתן בחר בדניאל וליהי לדייט בשפת הים, צריך לראות את החקירה הצולבת שקרן עשתה לליהי, גרעין הרוע התחיל לנבוט כבר אז. אבל ליהי לא תבין, אין מה לדאוג .

meytula

New member
ליהי לא הייתה נאמנה בסוף

לאיתן-ששמר אותה הדחות והיא מכרה אותו מהר מאוד לגב לבן-כשהיא בכתה אחרי משימת הזכיה המדומה היא אמרה לקרן וגב שהם היחידים שמחזקים אותה בבית הזה היא תשמור,ליהי היא נעל ולא משנה מה היא תראה היא תמשיך להאמין באשליה

puma141

New member
צליל, שיהיה להם בהצלחה!בעוד חודש וחצי-הם פרוד

פרודים. נתערב? הם לא ישארו יחד, איתן לא אוהב את דניאל.

גם אם יפרדו לדניאל תשאר דניאל.

האישיות ושיעור הקומה, ההערכה, הכבוד העצמי , הדרך הנקייה והשכל הישר. לנבחרים שלך, יש עכשיו קצת כסף בבנק וזה מזל כי בייתר הפרמטרים החשובים, הם דלים ומרוששים ובעיקר רקובים עד היסוד. אז שיהיה גם להם בהצלחה, שישמרו על הכסף, זה בערך כל מה שיש להם להתפאר בו.

puma141

New member
ה"נבחרים"שלי לא עטו על המיליון כמו

דניאל ואיתן. לא איבדו צלם אנוש, בגלל כסף-כמו דניאל ואיתן. לא אירגנו חרם סמוי על אף אחד-כמוהם. הנבחרת שלי, קרן, פירגנה ונישקה את דניאל עם השרשרת. דניאל בחרה ללכלך לרכל לעוות את האמת-כשקרן זכתה. על איזה שיעור קומה את מדברת בה? נעלם מעיני הבוחנת:)

למעלה