בוקר טוב לינשופים ולציפורי הבוקר

רינתי77

Active member
הם חייבים לתחזק את האשליה שהם בסדר

והמשפט הזה מחזק אותם ומרגיע אותם כדי שיוכלו להמשיך ולחשוב שהקהל לא ראה את כל הגועל שיצא מהם.

לואיזה7

New member
למרות "המקום הזה" - מתגלות תכונות שונות

באנשים. למרות שכולם באותו מקום בתכניות הריאליטי השונות - יש הבדלים בין אדם לאדם, ויש כאלה שמתגלים עם תכונות טובות ויש כאלה שלא. ברור שהמקום יוצר לחצים שונים, אבל מה שבסופו של דבר יוצא מכל אחד מהם מבחינת סך כל ההתנהגויות - זה מה שהם באמת, זה אופיים האמיתי.

רינתי77

Active member
מסכימה לגמריה! לא יוצא מהם שום דבר

שלא היה שם מלכתחילה. סביבה מלחיצה פשוט מוציאה את זה יותר מהר, אבל אם זה יצא , סימן שזה היה שם...

adiyon2

New member
על כמה שליהיא מאוכזבת

שהקהל לא אוהב אותה, שבחוץ היא רגילה להיות במרכז ופה היא לא, שהיא כיפרה על הטעויות שעשתה בהתחלה ולמה הקהל לא רואה את זה. בן ניסה לשכנע אותה שבחוץ אוהבים אותה, וגם אם יהיה אחד שיעיר לה על משהו שתתעלם, שלא תמיד אפשר להיות במקום הראשון ועוד כל מיני הערות אגביות לחלוטין.

תודה

כל פעם שהיא עמדה להדחה.. היא התחילה לבכות. ניסתה למצוא סיבות למה לא אוהבים אותה בחוץ. בן, כל פעם ממציא תירוצים לזה שלא אוהבים אותה בחוץ.

גייל 7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מיצי, הרגת אותי ../images/Emo6.gif

על מה הם יכולים לדבר ?? זה היה שידור חוזר של השיחות הקודמות .... בשינוי אחד - ליהי, בניסיון פתטי להיות מתוחכמת ניסתה להעביר מסר לבן שצריך להשאיר אותה ולא את אורטל ... שהיא, ליהי, יותר משמעותית בבית ומתחברת לבנים ואפילו לאורן יותר מאורטל ... בין דמעה לדמעה בצבץ התקף נחישות ונחרצות ...

../images/Emo6.gif

הם כל הזמן ממחזרים את עצמם. בן כל הזמן מתלבט לגבי ליהי ועושה לכולם שיחות. ליהי מתבכיינת כל שבוע למה מעמידים אותה להדחה. בן מנסה להמציא לה תירוצים למה לא אוהבים אותה, וכל הזמן מנחם אותה. כולם שם חיים בסרט שהם פופלארים בחוץ. שהם ישארו הרבה זמן במדיה. מה שהם לא יודעים שכמות האסמסים נמוכה ושהרייטינג של התוכנית שלהם נמוך.

גייל 7

New member
../images/Emo4.gif ועדיין ...

למרות הרייטינג הנמוך - מרגע ששלפו אותם מעומק הישימון - הם יככבו פה ושם באיזו פרסומת למכשיר להורדת שיער .... אבל בגדול - אין לי למי לבוא בטענות .. כל זמן שאני צופה בזבל הזה - זו בעייה שלי ... אני מתה שהקהל ידיח אותי

../images/Emo6.gif

עוד 8 ימים זה יגמר. לא נצטרך לראות אותם 24 שעות על המסך. יאללה שיעברו כל 8 הימים האלה במהירות.

גייל 7

New member
מיצי ../images/Emo4.gif

ומה יהיה אז ?? נשתעבד לפח הגדול ונתעצבן שוב ?? פתאום צליל מכוון תתאהב במי שאני הכי אשנא ? וסוזי תפרגן למישהו שאני אשתוקק לחנוק ? ורק "קומץ" ימשיך לתמוך בכל מי שיזכיר לו את איילה, ואחרים ימשיכו לחפש את שפרה, שאין דומה לה והיא אחת ויחידה ומופלאה ?? מה יהיה עלינו ??????

האח הגדול בהרבה יותר מעניין

למרות שעונה 3 לא הייתה משהו בכלל. כל אחד מתחבר לדמות אחרת בריאלטי. ויש גם מצב שרוב הגולשים אוהבים את אותה דמות ולא אוהבים דמות מסויימת.

גייל 7

New member
מיצי,

יש לי רעיון לפורמט חדש .... שיכניסו לבית 20 איש "רגילים" .. 2 משוק מחנה יהודה, 2 פרופסורים נכבדים, 2 מבקעה אל גרבייה, 2 מורים רוחניים וכך הלאה - חתך אותנטי של האוכלסיה, לשלושה חודשים, לחיות ביחד חיים "רגילים", רק סגורים בבית. שיהיה להם אינטרנט, שיוכלו להתעדכן ולקרוא טוקבקים ... יביאו אתם ספרים שמעניינים אותם, תהיה להם מכולת שיוכלו לרכוש מה שבא להם, לא יהיו להם משימות, והם יוכלו להזמין חברים שלהם מבחוץ שיתערבבו עם הדיירים ... בעיני זה יכול להיות מרתק .. מה את אומרת ?

נשמע מעניין

אם הם יקראו את הטוקבקים ידעו מה חושבים עליהם. וגם שיביאו חברים מבחוץ זה יהיה מעניין ולא משעמם.

גייל 7

New member
נכון.

בכלל, אותי מרתק לראות התנהלות בין אנשים. לכן כנראה התמכרתי לריאליטי'ס למיניהם ... ולא צריך משימות אינפנטיליות ולא מניפולציות של ההפקה ... לחיות באותו בית עם כל כך הרבה שותפים להרבה זמן זה מספיק קשה ומאתגר ויכול לייצר מלא אינטרקציות מרתקות. כבר שקלתי לפתוח בעצמי בית קפה ולשים בו מצלמות ומיקרופונים 24/7 ... אפשר לסמוך על חברי הפורום שיבואו ??

למעלה