בוקר טוב לינשופים ולציפורי הבוקר

niva99

New member
אתי הרגה אותי מצחוק עכשיו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

התחילה להלל בפני ליהיא את בן :"הוא מלאך, איזה מתנה הוא, תדעי לך שבתק' הקשה שעברתי כאן הוא כאילו הריח אותי וידע לשאול - הכל בסדר"? ועוד היא מוסיפה: גבר כמוהו לא צריך לזכות במיליון ...[ הלוואי ויכלתי למצוא את כל הקטעים בהם קראה לו טמבל] - איזו צבוה כיחסה עליה ...גועל של בחורה. ועוד מעיזה להגיד על אחרים שהם לא אמיתיים.

easternstar

New member
חחח..../images/Emo6.gif אתי זאת. כל פעם משהו מצחיק אחר

אתמול שמעתי שכמעט הרגה את כולם עם הפדיקור שלה והיום מתחילה במופע הרגיל של המחמאות.
בוקר טוב

niva99

New member
בוקר אור../images/Emo13.gif

העיקר שהיא משוכנעת שהם אהבו את זה...

easternstar

New member
זה היה צפוי אחרי הבחירה. כולם חושבים שהיא וגב

מתחרים חזקים בגלל הפופולריות של גב מהשרדות וכועסים על הבחירה שלהם.
הם דיברו על הנושא כשגב וקרן היו ביוון.

efrat800010

New member
פשוט לא הבינו איך זה ייתכן

שהם בכלל לא זוג לא נפגשים הרבה,לא יוצרים מגע פיזי,לא מקיימים זוגיות בוילה וגב נכנס בכלל לפני חודש + הרבה אחרי כולם וזה אכן נכון זה גם מה שרב הקהל חושב איך נתנו לזוג שהוא בעצם לא זוג?

easternstar

New member
היי../images/Emo42.gif../images/Emo203.gifבוקר טוב../images/Emo140.gif

בווילה הם לא יודעים מה שאנחנו יודעים.
הם לא ממש העלו את הנקודה לגבי הזוגיות אבל העלו את הנקודה של הפסילות והשיחה המגומגמת ואם הבחירה היתה מוצדקת. את חושבת שהם יודעים כמעט כמוך.
שימי לב לשיחות. הם חושבים שגב פופולרי בגלל השרדות. בן אמר את זה כמה פעמים וגם יוני. רק כשיצאו הם יבינו מה באמת הקהל חשב.
בוקר טוב.

efrat800010

New member
כן זה העניין אבל בכל זאת

הם רואים שאין שם ממש זוגיות... לכן התפלאו

לואיזה7

New member
גב שר לקרן שירי אסירים ונגמלים

שוכב מתחת לספסל ואומר : "אני מתחבר למקום שממנו באתי" קרן מצחקקת ונרגשת. מעניין מה חושבים במשפחה שלה על הסיטואציה ? האם לזה הם פיללו?

רינתי77

Active member
תיהיי בטוחה שלא! אני כבר מדמיינת מה אמא של

קרן תגיד לה כשקרן תצא...לא נראה לי שגב יקבל הזמנה לשבת בצהריים...

niva99

New member
מכון לעכשיו קרן יושבת ו"מתמוגגת" מול

שירי הדיכאון של גב שקורא לה בשם סיגי... היא נבוכה אך משתפת פעולה. גב סיפר לה על תק' הדיכאון שלו ועל חברים רבים שמתו... זחל מתחת לספסל :"אני רוצה להיכנס למאיפה שיצאתי<חיוך ממזרי>, זה מרגיע אותי". אך חיים שכאלה...

efrat800010

New member
../images/Emo106.gifכיאה לנערת ישראל-לשכב עם

גבר בתוכנית מול כל עם ישראל,"להתאהב" בנרקומן לשעבר ולשמור על פאסון גב זקוף וחיוך מאוזן לאוזן

efrat800010

New member
כן אבל אנשים כותבים על קרן דברים

כאילו היא מאוהבת,נערה חסודה וצנועה זה לא העניין של הסקס יותר מה"התאהבות" של באיתן ואחרי חודש "ההתאהבות" שלה בגב וכל האנשים שאוהבים אותה מאמינים לזה...

למעלה