בוקר טוב לכולם

Just Adi

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo80.gif

שיהיה לכולם אחלה יום, ואם זה קשה אז לפחות שיהיה חביב + +
אוהבת את כולכם ואל תתבאסו יותר מידי כולה בצפר דפוק לפחות לכם אין טביעת אצבע

חחחחח.. מלכה.. ../images/Emo168.gif

טוב יאלה שכולם יספרו על היום הראשון
אז שלי התחיל בזה שהגעתי לבית ספר והשיר הראשון ששמו ועשה לי טוב על הלב היה "ע הריצפה"!!!! חחחח ותבינו.., בית ספר של פאקצות.... חוץ מזה היה קצת באסה כי הביאו לנו את המערכת ויוצא לנו שכל יום אנחנו לומדים עד רבע לשלוש!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעע

fushi e

New member
מה????.לי יש רק יום אחד עד 3../images/Emo95.gif

אממ היה לי נחמד דווקא!!! חחחחחחח עדי שמעת על המורה ללשון שקוראים לה מימי?!
ענק. והמערכת שעות סבירה..והמורה לאנגלית שלי דפווווקה(mrs.beron)

Just Adi

New member
מה את בסדר?! ../images/Emo80.gif

היא המורה הכי שאוווווווה בבצפר (מדברת על mrs beron) היא לימדה אותי ב-ז' היא שרוטה לחלוטין!!! put the מסטיק in the פח חחחחח שווווה ואין לי מושג מיזאת מימי

fushi e

New member
גם לי אין מושג...../images/Emo95.gif

אבל היא המורה ללשון שלי:)

jamesT

New member
וואי היה לי מזה פנאן../images/Emo94.gif

הגעתי לכיתה באיחור של שעתיים ככה שאיך שנכנסתי כולם כבר שם וכזה כיף היה לראות את האנשים ואז התיישבתי ואיך שהיה צלצול שמו לנו רייג' ברדיו אז מיד עשינו פוגו ונשבר שולחן היה מזה מצחיק

lifa girl

New member
בוקר טוב!!!!

היה אחלה....חוצמזה שאשכרה שעה אחת למדנו!!! החליפו לי מחנכת:( אני יתגעגע למחנכת שהייתה,היא הייתה כל כך חאמודה!!!! ומערכת די חרא יש לי אבל חפיף ומה לומדים עד רבע ל3?!השעה הכי מאוחרת שאני לומדת זה עשרה ל2 וגם ראיתי מלא אנשים שלא ראיתי שנים והתגעגעתי....

איזה כיף לךךך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

בלעעע אני כל יום כל יום! עד רבע לשלוש

Nulit

New member
וואי... ../images/Emo60.gif

שנה שעברה היה לי כל יום עד 1:30 יום אחד עד 12 ויום אחד עד 3 וחצי. השנה, המערכת שלי פיצוף מבחינת זמנייםםם!!!! אנחנו לומדים רק חמישה ימים בשבוע (הורידו את יום שישי.) וכל יום עד רבע לשתיים. זה מצויייןןןן!!!!!!!!! 7 שיעורים כל יום. היה יחסית למה שציפיתי ממש בסדר היום. ישנתי אצל חברה שלי ונאבקנו עם השעון המעורר... רק עוד 5 דקות...
בסוף קמנו, הגעתי לבצפר, נשיקות חיבוקים... בעעעע אנשים שאני לא אוהבת!! אחרי זה הגעתי לאנשים שאני אוהבת...
היה לנו את טקס "זיוני השכל של ראובן." (מנהל.) והיה ממש מבאס כי מישהו מבית הספר שלנו נרצח בפעילות בשכם, אז היה טקס עצוב
ואחרי זה היו מתנפחים!
ופופקורן וברד וצמר גפן!!!
והיה לנו כמעט כל היום חופשי... ואמרתי שלום לאקס שלי (היה צעד ענק בישבילי..) ועוד הרבה דברים שאני לא יכולה לספר פה בפורום
מקווה שכולם נהנו!!!!

Nulit

New member
ששש מה אתה??? ../images/Emo60.gif

הם עוד ישמעו אותך!!
חחח... לא הם שינו לנו את סדר היום. שעה 2+3 הן בלי הפסקה באמצע, וקיצרו לנו הפסקות. אבל זה שטויות... אני מבסוטה

Nulit

New member
ששש מה אתה עושה??? ../images/Emo60.gif

הם עוד ישמעו אותך!!
חחח... לא הם שינו לנו את סדר היום. שעה 2+3 הן בלי הפסקה באמצע, וקיצרו לנו הפסקות. אבל זה שטויות... אני מבסוטה

Nulit

New member
אה! והבסט של הבסטטט!! ../images/Emo60.gif

יש לי חלון קבוע ביום רביעי!!!!!!! |מבסוטה|

שנישחם

New member
מניסיון של שנה שלמה -

חלונות זה הדבר הכי מעצבן שיכולים לעשות במערכת.... היה לנו חלון שנה שעברה ביום שישי כאילו היה 3 שעות מגמות שעה חלון, ספורט ושעתיים תנ"ך... כל פעם לתנ"ך היו נשארים מקסימום 7 אנשים... זה פשוט הדבר הכי מדכא בעולם להישאר שעה שלמה בבצפר בשביל עוד 3 שעות... עזבי. בטח לא הבנת מה ניסיתי להגיד... אני לא יבאס אותך יותר מידי... תנצלי את השעה הזאת עד הסוף!:) ואם כבר מערכת, אנשים - המערכת שלי מ-ו-ש-ל-מ-ת... 3 ימים אני לומדת רק 3 שעות, שישי אני לא צריכה לבוא לבצפר ורק רביעי זה יום ארוך (אבל רגיל...) ואין לי השנה מתמטיקה!!!!! מה יכול להיות יותר טוב מזה??? תהנו לכם!!!!!!!!!

Nulit

New member
את בי'ב? ומאיפה את?... ../images/Emo60.gif

הבנתי בידיוק למה התכוונת, אבל אצלי זה בשעה 3, מתוך 7. אז לא נראה לי שזה יהיה מבאס!

Shai Felton

New member
זה בדיוק מה שקרה לי היום../images/Emo77.gif../images/Emo4.gif

זה מעצבן! המורה שלי למתמטיקה והמורה שלי למדעי החברה נסעו לפולין עם שכבת י"ב אז כל פעם שיש אחד מהשיעורים האלו הוא שיעור חופשי, עד שבוע הבא, היום פשוט ישבתי 4 שעות בבצפר ובזבזתי ת'זמן שלי! חיכיתי 4 שעות בשביל שעתיים מסכנות של אנגלית וערבית!

למעלה