בוקר טוב לכולם

היי כולם!../images/Emo66.gif

אני עכשיו בפנימייה וכ"כ כיף פה! יש פה אנשים נמחדים (לפחות רובם...
) יש ךלי המון דבריפ לספר אבל המחשבים פה איטיים לאללה ונגמר השיעור. מקווה להיכנס במהרה... מת עליכם!

fushi e

New member
שמחהההה שאתה נהנה../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif../images/Emo95.gif

Just Adi

New member
אצלי ? ../images/Emo80.gif

היה פאנן לחלוטין לראות את כולם, יש לנו אחלה מערכת, החליפו לי את המורה במתמטיקה וטוב שכך, ופשוט היה פאנננננן חוץ מזה שכבר נתנו לנו שיעורים במתמטיקה למחר

DrKasperrrr

New member
מוות!! ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

יש לי מורהה שמדברת הרבה. אתם לא יודעים איזה סבל, אני נרדמתי באמצע סיפור שלה, זה לא נעים. אני מסיים ללמוד בארבע וחצי בחלק מהימים. עושים לנו כרטיס מגנטי לראות שלא הברזנו. ואני הולך במסדרונות ולא מכיר אף אחד, זה כזה ספוקי:[ ויש יותר מדי הרבה המון הרבה הרבה פרחות כונפות וכו'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזהו אני מקווה שאני אמצא אנשים נחמדים:[

Nulit

New member
e../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif

המורה שלי בין האנשים הכי מגעילים בעולם....
חחח לא סובלת כונפות... ויש לנו שומר חדש! מה שמזכיר לי... הבצפר שלי בקיבוץ= השערים פתוחים 24 שעות... אנחנו נכנסים ויוצאים מתי שבא לנו...=אפשר ללכת לעשן בשקט בקיבוץ, או ללכת למכבסה לקחת קונדומים
שיהיה בהצלחה..

DrKasperrrr

New member
עדי, אפרת! ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

איזה ילדה גידלתם לנו פה?? עישון?? קונדומים?? מה זה קונדומים???. מה עושים עם זה?! בושות. אגב קיבלתי את הדיסק של אינפקציה ואני מאושר

Nulit

New member
חחחח יא מצחיקההה!!!../images/Emo60.gif

הולי שיט יש לי דבק מגע על אצבע ימין ואני מקלידה עכשיו כמו ילדה בכיתה א'...
חח הלכתי לקנות מחברות..
אני לא מעשנת!
והקונדומים זה היה בצחוק! יש להם קונדומים במכבסה, לא אמרתי שאני לוקחת..

fushi e

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

את כן מעשנת,לא? חחח וזיו מה אני קשורה? ראיתי את נור פעם אחת!!!

Nulit

New member
אני הילדה הכי תמימה בארץ!../images/Emo60.gif

ומה את רומזת...

DrKasperrrr

New member
משום מה הייתי בטוח ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

ששלושתכן באותו בית ספר

Nulit

New member
דיי דייייי הטמטום גובל בחוסר שפיות

חחחחחחחחחחח אין לי מושג למה, הייתי בטוחה שזה אפפרתת!!!! חח ועוד רשמת בכותרת...
אוי אני טיפשה...

אההההההההה../images/Emo163.gif

אני שמחה איזה מערכת איזה כיייייףף.. אני מסיימת כל יום ב1:30 ויום שלישי מתחילה ב10:00 ויום שישי מסיימת ב12:45 ואייייי איזה כיף לי... וחבל שרק עכשיו אני נכנסת למחשב.. כי עד עכשיו מאז שחזרתי מבית הספר אני מכינה רק שיעורים זה מה שמבאס אמנם לומדים פחות שעות אבל יש מלא שיעורים וכל תשובה לקחה לי איזה דף, 2... וואי זה מטורף על היום ראשון מפציצים אותנו... וביום שלישי יש לי מבחן באנגלית...ואני כל כך לא שמחה על זה.. אבל... יש מצב שאני עוברת לבית הספר לאומניות בת"א..
נ.ב כיסוף אל תבכי ישנן צרות גדולות יותר.. ובטוח שלא השנה אני עוברת אלא עם כן זה במחצית...

jingle bell

New member
לי היה יום די נחמד...../images/Emo6.gif

אמממ החליפו לי מחנכת (חחחח היא כזאת חמודה סיפרה לנו שהיא מאוהבת....) וגם את המורה לחראמטיקה.... זה הכי חשובבבבבבבבבב וקניתי לי יומן מאאאאאגניב של פו הדב!!! רותם את לא עוברת שום בצפר אם תעברי אני אבכה החיים שלי יהרסו וגם הטלנובלה שלי ושל מיקי תיהרס כי אז מיקי לא יבגוד בי איתך.... ואז העלילה צריכה להשתנותתת אז את לא עוברת

אההה שכחתי../images/Emo163.gif

גם לי החליפו מחנכת.. שהיא בעצם הרכז שכבה שלנו.. ועכשיו אני אוהבת אותה למוות... איזה מורה... (חחחחח כפרה עליה נשמה חחחחח) וואייי אני ביקשתי ממנה היום בהפסקה איזה משהו.. והיא אמרה שהיא תנסה לסדר לי את מה שביקשתי (וזו בקשה גדולה מאוד) בקיצור היא התקשרה אלי היום בערב בסביבות 19:00 (הביתה) ואמרה לי רותם סידרתי לך את מה שביקשת ואייייייי אני אשכרה אוהבת אותה!!! הייתי מביאה לך חיבוק ונשיקה חחחח רציני... אהה ונ.ב אפשר להמשיך את הטלנובלה שלנו עם מיקי בלי שהיא תהרס אני יכולה לדבר איתכם גם מת"א.. כמו שיכולתי לדבר איתך מהצפון... ואני בכלל לא בטוחה זה רק אם אני ממש ארצה ורק אם אני ממש ארצה לעזוב את כל החברים שלי וזה לא הולך ברגל זה קשה אז אני עדיין חושבת על זה!!! אהה וחחחחח את לומדת גם עד 15:15 וגם יש לך 14:30 חחחחח (איזה רעה אני) אני אשכרה מאושרת מהערכת שלי... והכי מאושרת מזה שפעם היינו 40 בכיתה ו10 ילדים או עזבו או הלכו לאומץ נשארנו 30 זה כיףףףףףףף.. ועוד דבר אחרון... לילה טוב אני הולכת לישון אני מתה מעייפות היום הזה היה יום קשה ועשיתי שיעורים כמו שלא עשיתי מעולם אז צ'או בבונות... חחחחחחחחחחחחחח

למעלה