בוקר טוב לכולם

ShadowiT

New member
בוקר טוב... או כבר לילה טוב

אז נראה לי שאני אחת מהדיי מאושרות מהפורום שדווקא שמחות... יש לנו מערכת שעות סבירה... שלוש פעמים מסיימים בשעה שביעית ושלוש פעמים בשעה שישית... כל עוד אין שעות שמיניות אני שמחה. ויש לי בינתיים מחנכת זמנית כי המקורית בחופשת לידה.. וההיא גם חינכה את אח שלי והיא אהבה אותו, אז זה טוב בשבילי
. בנוסף לזה מסתבר שספרות מלמדת אותי חברה של אמא שלי.. חברה טובה וזה ההורים שלי היו אצלם בארוחת ערב שבוע שעבר... אני עדיין לא בטוחה אם זה משהו טוב או רע... וחוצמזה יש לי פרוטקציות בכל הבית ספר כי כל מורה שני עבד עם אמא שלי או משהו כזה. ואני הכי שמחה שאני דווקא נמצאת אם הילדים הנורמלים מהכתה הישנה שלי ואני לא תקועה עם המעצבנים... וגם חברות שלי לא ממש איתי בכתה (והן נכללות בילדים המעצבנים... הייתי איתם כי לא היה לי עם מי, ועכשיו אני חופשיה
. אההה כן, ויש תלבושת אחידה וזה היה מוזר לראות את כולם איתה היום. ומחר על הבוקר יש לי ספורט וזה אומר שאני צריכה עוד חולצות אז הלכתי לקנות... והתור לחנות היה נראה כאילו יש סלקציה באיזה מועדון שם... כל הבית ספר בנתניה תיכונים ויסודיים עושים שם את החולצות... אבל יש לי ניסיון בלהידחף
(הכל תודות לניצנים ועיר הנוער) בכל מקרה אמממ מי שער עכשיו אז לילה טוב, מי רואה את זה בבוקר בוקר טוב ומי שרואה את זה אחרי הצהריים - צהריים טובים

חחחחחחחחחחח... ../images/Emo168.gif

אצלנו גם עשו תלבושת אחידה... הבעיה שאף אחד לא בא איתה למרות כמה שצועקים...
גם אני...

fushi e

New member
דווקא אצלינו כולם באים!!!!../images/Emo95.gif

זה מאגניב!

ברורר אני מת שכולם יבואו... ../images/Emo168.gif

הקטע הוא שמי שכן א הערסים מתחילים איתו.. וזה ערסים דימונאים....
לא נעים

../images/Emo23.gif../images/Emo6.gifהגעתי למסקנה כלשהי

לערסים/פרחות/פקצות/ערסים צעצוע/כונפות ושאר ירקות..פשוט אין חיים
והם כל כאך מחפשים ת'חיים האלה עד שכל מה שהם עושים זה לדחוף ת'אף לחיים של אחרים, להתלבש "טוב" מהם, להיראות "טוב" מהם, פשוט חושבים את עצמם למלכי העולם.. והם כל כך עלובים שזה מצחיק.. מה ערס יעשה בלי השרשר הענק והדוחה שלו, בלי מטר הקללות שלו, בלי הבגדים המזעזעים שלו?! מה פרחה תעשה בלי מכנס בגזרה נמוכה מדי, חזיה עם ריפוד עבה מדי, חולצה שנגמרת גבוה מדי, וחוטיני שתקע עמוק מדי(
)?!?!?! הם כאלה עם דוחה שזה כבר מתחיל להפחיד..והם משתלטים על העולם..ונראה לי שבשכבה שלי מכל הבצפר יש את איכלוס הפרחות הגדול ביותר
והן דוחות אחת יותר מהשניה.. איכס והצטרפה לשכבה שלי השנה מישהי כזאתתתת פרחה דוחה
היה לנו היום פעם ראשונה מתמטיקה ויש איזה אחד שמדבר כל החיים, ובתור תלמידה חדשה היא צריכה לשבת ולסתום, אבל לא, היא עושה לו "נו די כבר!!" וכאלה..ואז מישהי אומרת לו "אוף תשתוק!!" אז הפרחה כזה אומרת לה "תודה רבה..." מה היא מטומטמת?! מה נראההה לה?! שתסתום ת'פה ותשב בשקט! אז חברה שלי ואני החלטנו שאנחנו שונאות אותה.
אוף זה עם כזה דוחה... סליחה, הייתי צריכה להתפרק..

jingle bell

New member
חחחחחחחח חן!../images/Emo6.gif

אעלק ערסים דימונאים חחחחחחחחח אהבתי...... אבל בדוגרי אתה צריך לראות כמה ערסים יהיו לך פה באשדוד.... זה אשכרה עיר של "ערסים טראנסים בלאגנים.... אש-אש-אש-אשדוד!..."

gp53

New member
חחחחחחחחחח זה נכון

אשדוד מלאה ערסים ואני עוד לא גרה שם אלא ליד.

DrKasperrrr

New member
רות!! ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

היום הידידה שלי שסיפרתי לך עליה מתקשרת.... שואלת "יש לך במקרה איזה ידידה בשם רות?" אז שאלתי אותה אם ניר דיבר איתה מסתאאאבר שכן... מאגניב, הא?:]

ShadowiT

New member
חחחח כן הוא סיפר לי

ראית? ככה הולכים ומרכלים עלינו מאחורי הגב ד"א אולי שבוע הבא אני בראשון
תתכונן

ואאא יום ראשון ללמודים ../images/Emo7.gif ../images/Emo110.gif

איזה יום זה היה הביאו לנו עוד כתה שלמה חדשה עם פוללללללל ערסים!
כולם שם ערסים.. בעע עוד ערסים לשכבה שלנו... ו.. ישלי חרא של מערכת!! ממש חרא! יש ימים שאני אלמד עד 2 וחצי או וארבעים.. עד שאני מגיעה הביתה כבר שלוש. אבל אחרי הבצפר הלכתי לקניון וראיתי מלא חברים עם חולצות של התיכון! חחח... רק אני עוד לא
יגיע גם זה.. היה נחמד, חבל שחזרנו.. המחכנת נשארה אותה מחנכת.. זיהו

amirbilu

New member
אצלנו אין תלבושת, ובכלל אפשר לבוא

איך שרוצים, המערכת שלי אחלה ואין הרבה ערסים(רמת השרון...)

חחחחחח איזה כיף לך..../images/Emo163.gif

אשכרה באיזה שהוא מקום תלבושת אחידה זה מעצבן כי למשל אין לי מכנסיים לא צבעוניות בארון והייתי צריכה לקנות בגדים זאת אומרת מכנסיים חלקים... וזה די מטומטם אומרים לנו לבוא גם חולצות עד הברכיים חחחחחחחח זה אשכרה פיג'מה לבית הספר(דצ'יייייבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) אההההה וכן יש מלא ערסים ופרחות וגיליתי שיש לנו רק 3 פרחות בשכבה אה נדיר זה קצת....

למעלה