בוקר טוב.

../images/Emo42.gifבוקר טוב.

אפשר את הצעקות שהיו? עידמן? מישהו? לפתוח את הבוקר עם הפרצוף של אתי ששומעת לכי הביתה..

boie

New member
בוקר נורא

בוקר שמאלץ אותנו להמשיך ולראות את ציר הרשע בראשות אתי. פשוט לא להאמין שחבורת בנים עם "בלודוס" כל כך קטנים,מסתכלים על הצל שלהם,וקופצים הצידה בבהלה. אני כל כך מאוכזב,שפשוט לא יכולתי להמשיך לראות את התכנית לאחר סיומה. פשוט פרשתי. ברור לי שעד שלא תצא אחת מנציגות הרשע מהבית,וימשיכו להתמעט הבנות שמייצגות את הערכים שלפיהם אני חי את חיי,יהיה לי מאד קשה להמשיך ולהתחבר לוילה. מצטער,אין אחד ביד ואחד בפה. בטוח שאני נשאר בפורום המקסים הזה,בו יש טונה של איכויות.

boie

New member
אומר איתן לבנים

שאתי וקרן נשארות,כי אתי חשובה לבית. הבן אדם חי בסרט,הזוי לחלוטין. אבל האמת היא שבסיר הלחץ שם ,קשה לראות את השמש האמיתית. וואלה אני כל כך עצבני הבוקר.

לא רק צנון

גם דפוק. ולי עוד הייתה תקווה, כמו שאמר יפרק את חבורת הרשע..

נעמה196

New member
אתמול בלילה בן סיפר לליהי איך נעשתה הבחירה

איתן החליט להשאיר את: קרן - כי היא אחת מבחירותיו לאינטימיות...... אתי - כי היא טובה ותורמת לבית. פנה לבן ואמר לו שהבחירה בידו והוא מגלגל אליו את הכדור,שיבחר ליהי או עדי,יוני ואורן העדיפו את ליהי והוא בחר בה. איתן הטיפש לא חשב בכלל להדיח את אתי,הבן אדם לא מבין שהקהל לא רוצה את אתי ,היא מורידה את הרמה של התוכנית ובלתי נסבלת בעליל. תגידו,זה אמיתי????????????????

שריוקי

New member
שכחתם גם לקים....מאוד חיוני שתהייה מורחת

לקים בגנון...אחרת איך תראנה הידיים כשאוכלים עם אצבעות שלא משוכות בלק....לא יפה לאכול ללא לק....

דידי 9

New member
היא קיבלה כאפה אתמול. שתרגיע אותה לדעתי, ואול

ואולי תעזור לה להבין דברים על עצמה. באתי זיהיתי רוע גם-וזו נקודת מפנה מבחינתי. שיהיה לה בהצלחה

poseidon111

Active member
מה שצריך להבין לדעתי

הוא שאין ממש הבדל בגישה בין אתי לקרן.יש הבדל בכמות התאים במוח אך אין הבדל בגישה הבסיסית לזולת.שתיהן זיהו יריבה פוטנציאלית, אז קדימה למלחמה.אצל אתי זה אופי,אצל קרן זו טקטיקה,מה שהופך אותה להרבה יותר גרועה.השאלה שאני שואל את עצמי היא כמה הזדמנויות נוספות עוד תתני לה ומדוע אינך כל כך רחומה וחנונה כלפי ליהי למשל, שכל חטאה בנושא ליז הוא שהיא נגררת בכדי להוכיח את נאמנותה לשתיים האחרות.צדקה רינתי באומרה שמי שמתקבע פה בנוסף אלינו זו את.קרן לא נתנה שום סיבה לחשוב עליה דברים חיוביים,בטח לא בהתנהלותה עד כה.מעניין מה גורם לך לראות בה דברים שאף אחד מאיתנו לא רואה.האם טחו עינינו?

למעלה