בוקר טוב.

תראי

אני מאמינה שבתוככם, יש להם לב טוב.. פשוט איתן לתך מעפן.. כמו השאר. השיר הזה אולי לא תקף למר בונגילה.

לונדרון

New member
אולי אני נאיבית

אני נוטה להאמין בטוב שבאדם (באשר הוא), אבל הבעיה היא שבין "טוב" מוחלט ל-"רע" מוחלט יש הרבה שטח אפור

בני אדם לא נולדים רעים

אבל מה שקורה מהרגע שהם נולדו, מעצב להם את כל האישיות. כשנטיתי להאמין בטוב של האדם, והנחתי מראש שהוא טוב, נכוויתי. היום אני מאמינה אבל פחות, יותר נזהרת.

לונדרון

New member
מסכימה איתך לחלוטין, אני עושה את זה הרבה

לאחרונה..מסכימה איתך, ובאמת כל הכבוד על הסבלנות שלך.

תודה

יש לי פתיל קצר ועצבים רופפים. תתפסי אותי ביום לא טוב, ותעשי גם משהו שיעצבן אותי.. אני לא אהיה סבלנית
אבל אני משתדלת לרוב. לא רוצה להיות בהמה.

דידי 9

New member
אני לעולם לא אתעייף,מלהוציא את הטוב:)

אבל יש לי מנגנונים של הרתעה מפני רוע, ולכל אדם יש סיבות לרוע שלו כפי שאמרת-אדם לא נולד רע. אני חושבת שמתפקידינו כבני אדם, שרוצים חברה טובה יותר- הוא לסלוח כמה שיותר, לתת צ'אנסים,ולנסות לשנות! לא להתעייף מזה לעולם. וזו לא תמימות! זה תקווה לטוב יותר. ההבדל עצום. כמובן שיש אנשים שאתה יודע שזהו, זה הם.אבל אני לא חושבת שפה מדובר בזה

דידי 9

New member
אין רע מוחלט, ואין טוב מוחלט.גם אין אפור. יש

בני אדם, ואנחנו כחברה חייבים לשנות לטוב כמה שנוכל! ולשאוף לטוב.את לא נאיבית, את חיה בחוסר פחד ובלי פראנויות, ואני בטוחה לונדרון, שפיתחת מנגנוני זיהוי והתגוננות מפני רוע ששולט באדם מסוים.

easternstar

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני חושב לעשות הפסקה קלה מהצפיה בחבורה.. אתמול "הטובות" קצת איכזבו אותי כשענבר רצה ל"מקובלות" והתחילה לנחם אותן בסגנון:"אחותי, זו לא את, זו היא(ליז)" ו "אחותי, לא חשוב מה הקהל בבית חושב. יש לך אותנו בבית ואנחנו אוהבות אותך ויודעות מי אתן.." וואלה? היא לא שומעת את הצעקות של אתי על בסיס יומי כל פעם על מישהי אחרת?
ואני עוד סימסתי קצת כדי להעיף את השלישיה..החלטתי לא לסמס יותר..

למעלה