בוקר טוב.

easternstar

New member
בוקר טוב..../images/Emo42.gifילדים חמודים../images/Emo13.gif

צעקו:"אין, למה הדחת את עדי". כשהשלישיה הביטה המומה מתוק אחד צעק:"אתי לכי הביתה". אמרו לי שאח"כ, כשהבינו שהצנון לא קולט הילדים הוסיפו לו כמה כינויים לא מחמיאים.

easternstar

New member
יש כמה:הראשון לבן האידיוט שבחר בליהי ולא בעדי

עדי באמת רצתה באידיוט..

דידי 9

New member
בוקר טוב:) תכנסו-זה חשוב

טוב אז אוקיי.שלושת הבנות חטפו כאפה. עכשיו אתם-אני ממש מבקשת שתשימו לב, למרות שהתזה שלי מלכתחילה הייתה שונה, שקרן באמת לקחה לתשומת ליבה את מה שקרה, ומנסה לשנות ומנסה לחשוב איפה היא לא בסדר.היא לא מזלזלת בדיעות שלכם. קרן בן אדם מדהים.אל תשמחו לאיד-כי זה עושה אתכם קטנים. אם היא משתנה מבחינתכם-תנו לה צ'אנס. עובדה שהיא עם ענבר מעולה, עם איילת, היא בן אדם מקסים.והגדולה שלכם, כי לכם אולי ניתן הכח, היא להסתכל, לבחון, ולראות אם הבן אדם ממשיך בשלו-או משהו השתנה בו. האויב הכי גדול בעולם הזה הוא הקיבעון. אל תיתנו לעצמכם להתקבע. קרן, וגם ליהי בעיני,אבל בעיקר קרן-היא אדם אמיתי ומקסים.והכי חשוב-אדם טוב. תסתכלו היטב, תשקלו ואל תכנסו למעגל העדר. מה שקרה אתמול-אמור לעצור אתכם ולהגיד לעצמכם-אוקיי, נראה אם זה ממשיך. ועוד יותר חשוב-אל תעצימו את מה שקורה שם. כי אצלינו זה עוצמתי יותר כי זו תכנית TV ואנחנו מצפים לשלמות. עבורם, זו מציאות!! אז תורידו את העוצמה, ותבחנו את עצמיכם,במקומם. באופן טבעי. בבקשה-אל תתקבעו אחלה יום.

poseidon111

Active member
ולמה את חושבת שהיא בלתי נסבלת?

רק בגלל הלב שבז להתנהגותה המזלזלת והפוגענית.

למעלה