בוקר לציפורים הנוחרות -שרשור בוקר

דעתי,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

קרן התעלקה על גב מהרגע שנכנס והבינה שלא יהיה בינה לבין איתן כלום. קרן ממש באגרסיביות התישבה לגב על הורידים, לא הניחה לו להיות לבד, לא הניחה לו לשוחח עם אחרות, נכנסה לחדר שלו נשכבה על המיטה, היתה ממתינה לו בלילות לאחר שכולן הלכו לישון,, התנהגות שאני לא מסוגלת להבין, איך בחורה שחושבת שהיא סטייל יותר מאחרות מבזה את עצמה ומגיע לדרגת אפס. איך בחורה שבעבור כסף וכולה 350 אלף שקלים מוכנה לעשות הכל אבל הכל גם אם היא פוגעת בעצמה תדמיתית. כל הדיירים כולל ליהי חברתה הקרובה בוילה יודעים שקרן לא אמיתית, הכל משחק, היא לא באה לחפש אהבה אלא רק פרסום ולא מעבר. מלכות יופי שמיוחד כאלה שמגיעות לאיזה תואר נחטפות לעבוד אצל כל מעצבי על בארץ מתפרנסות מצוין, מצולמות בכל אתר מגזין וקרן?כלום ! קרן נואשת היא מבינה שמשהו דפוק אצלה שמשהו לא זז אצלה והיא תצטרך לעבוד כמו רובם ולהתפרנס אז אם אפשר לנסות לתת מכה של כסף ולהתבזות למה לא???? לדעתי אולי דניאל ואיתן יהיו זוג במציאות,, יתר הזוגות לא ימשיכו את הקשר.

הוא עייף מרוב התנשאות../images/Emo6.gif. יאללה תנוחי כבר,

תשתי משהו, לכי לספא, תעשי מסאז' מפנק. רק תרגעי.

דידי 9

New member
פולה אנחנו מעדיפים עולם נקי מרוע וצביעות!אתי

הביתה!! היום!

מילא לשמור על כבודה, מה עם הכבוד שלנו

כצופים? למה אנחנו צריכים לסבול מהפה המלוכלך שלה? התכנית היתה יכולה להתנהל יפה מאד גם בלעדיה.

SHELGIA21

New member
מנסים לרמוז לנו משהו רע על אורטל?

כי כבר כמה ימים בקושי רואים אותה הכי הרבה כמובן כרגע רואים את הפייבוריטים של ההפקה שעות מראים אותם את יוני מראים המון כי הוא ממש יפה ומעניין
גם דניאל אתי וחן קיבלו הרבה זמן לריכולים אתי מלקקת לכולם במיוחד לאיתן דרך טיפולים קוסמטיים על דניאל דניאל כרגיל מדברת על הנושא האהוב עליה בעולם - דניאל וסיבלה בווילה דניאל ועבודתה באו"ם ותרומה לאנושות
הבנים משחקים בטלפון הבנים מתעמלים....... וככה משעממים ומבאסים לנו את הישבנון.... אז מה הם כבר החליטו להוציא את אורטל אז לא מראים אותה כמעט

דיי3

New member
חס וחלילה שלגיה:) היום אורטל לא מועמדת.

היום המועמדות כנראה מקבלות במה.

SHELGIA21

New member
דיי3 אני יודעת לגבי היום הדאגה שלי לגבי

בגמר, כי לפי הדיבורים של איתן אז כנראה שתהיה עוד הדחה לפני הגמר אז אולי הם מתכננים להוציא את אורטל שלא תסכן את הפייבוריטים שלהם לכי תדעי כזו הפקה דפוקה ולא ישרה אז אפשר לצפות להכל.

pola 123

New member
למה קרן לא מנבלת את הפה

כל הזמן אומרת לגב מנייאק וכוס אמק

למעלה