עוד פעם הזוג ההזוי התחיל בפסטיבל השירים וההצגות למצלמות. בעעעעעעע
ר רותם 1121 New member 18/9/11 #116 עוד פעם הזוג ההזוי התחיל בפסטיבל השירים וההצגות למצלמות. בעעעעעעע
T talibatata New member 18/9/11 #113 בוקר טוב לכולם. שוב פעם הזוג ההזוי, נמאס כבר רק לראות אותם מביך, אם הייתי אמא של קרן הייתי מרביצה לעצמי, מרוב בושה.
בוקר טוב לכולם. שוב פעם הזוג ההזוי, נמאס כבר רק לראות אותם מביך, אם הייתי אמא של קרן הייתי מרביצה לעצמי, מרוב בושה.
ד דידי 9 New member 18/9/11 #129 קרן וגב טבעיים, מצחיקים,נעימים!אורבך ה הישנוני והמתנשא, והמהמרת שלו טרקאיכססססססססססס הקנאית רכלנית והרעה-הרבה הרבה הרבה פחות מעניינים-אם בכלל
קרן וגב טבעיים, מצחיקים,נעימים!אורבך ה הישנוני והמתנשא, והמהמרת שלו טרקאיכססססססססססס הקנאית רכלנית והרעה-הרבה הרבה הרבה פחות מעניינים-אם בכלל
ר רגע רק רגע Active member 18/9/11 #122 מגיע לגב ../images/Emo106.gif הוא מצליח, בכשרון רב, לזייף כל צליל ותו בשירים אותם הוא שר. אם הבחור היה ציפור שיר... העצים תמיד היו במצב שלכת
מגיע לגב ../images/Emo106.gif הוא מצליח, בכשרון רב, לזייף כל צליל ותו בשירים אותם הוא שר. אם הבחור היה ציפור שיר... העצים תמיד היו במצב שלכת
P poseidon111 Active member 18/9/11 #132 אתם תראו שעוד מעט הוא יקבל מסר מההפקה שהוא צריך להוריד מהמינון של הצגות החיבה.גם בעיניהם זה נראה מוגזם ולא אמין.הוא יפעל בהתאם.
אתם תראו שעוד מעט הוא יקבל מסר מההפקה שהוא צריך להוריד מהמינון של הצגות החיבה.גם בעיניהם זה נראה מוגזם ולא אמין.הוא יפעל בהתאם.
ה האחות הגדולה123 New member 18/9/11 #135 לדעתי ,ההפקה אמרה לו להסיר את המישקפיים ואז כניראה העדיף לצאת לחצר.
ש שריוקי New member 18/9/11 #133 לרגע חשבתי שסוף סוף התוכנית נגמרה ורק אותם שכחו בבית.....אפשר להמליץ להעברה לערוץ 24??נראה לי שישתלבו שם מצויין יחד עם אבי ביטר ושיריו....סיוט.
לרגע חשבתי שסוף סוף התוכנית נגמרה ורק אותם שכחו בבית.....אפשר להמליץ להעברה לערוץ 24??נראה לי שישתלבו שם מצויין יחד עם אבי ביטר ושיריו....סיוט.
P poseidon111 Active member 18/9/11 #143 שולחן הסנוקר קיבל פינוק ואהבה אמיתית ממנו. קרן מקבלת משחק.אבל מה,מגיע לה.
ר רינתי77 Active member 18/9/11 #144 טוב..זה עדיף מאשר לצאת בידיים ריקות... חוץ מזה, כמו שכתבת, בשביל כל כך הרבה כסף, אז סובליפ קצת, אז מה..? תמיד אפשר לעצום עיניים ולחשוב על המולדת...
טוב..זה עדיף מאשר לצאת בידיים ריקות... חוץ מזה, כמו שכתבת, בשביל כל כך הרבה כסף, אז סובליפ קצת, אז מה..? תמיד אפשר לעצום עיניים ולחשוב על המולדת...
ד דידי 9 New member 18/9/11 #145 אתי וחן-איתן סיגנון!איזה?שוכב עם אחת-כשזו שהוא אמור ל"אהוב",דניאל-שבורה כולה בחוץ! תגידו אתן רציניות?! זה הגבר שהייתן יכולות להיות איתו? גבר שהולך לישון ב11 אחרי שהתנהג בהתנשאות כל היום, וחשב שמגיע לו העולם??? חחחחחחח לא יודעת אם זה מצחיק או עצוב יותר!
אתי וחן-איתן סיגנון!איזה?שוכב עם אחת-כשזו שהוא אמור ל"אהוב",דניאל-שבורה כולה בחוץ! תגידו אתן רציניות?! זה הגבר שהייתן יכולות להיות איתו? גבר שהולך לישון ב11 אחרי שהתנהג בהתנשאות כל היום, וחשב שמגיע לו העולם??? חחחחחחח לא יודעת אם זה מצחיק או עצוב יותר!