דבר טוב
דבר רע
-ראשון

נמנמנמ

עדיין חופש.. וגם מהערב אפשר לחזור לאכול חמץ
צריך ללמוד למתכונת בתקשורת
בכל מקרה כולם להחזיק היום אצבעות לבני יהודה! למרות שזה פורום של בחורות שבטח לא מתעניינות בכדורגל

אני מתעניינת בכדורגל:)

ואני מחזיקה אצבעות לבני יהודה,כי אני שונאת את בית"ר!!!אין דבר יותר גרוע בכדורגל מבית"ר ירושלים אלופה

אני גם מתעניינת בכדורגל

אבל אני לא אוהבת אף אחת מהקבוצות האלה... אז אני אחזיק אצבעות לבני יהודה

זה היאבקות!היאבקות!

למען השם,יש הבדל בין איגרוף להיאבקות!מתי אנשים יבינו את זה?
וכן,אני מוזרה.אני יודעת

אממ...

שבאיגרוף משתמשים באגרופים ובהיאבקות משתמשים בכל הגוף?
סתם.אני לא רוצה להתחיל לחפור עכשיו על ההבדלים

היאבקות זה כמו בתיכונים בסרטים?XD

ששני גברים מיוזעים מתחבקים במשך כמה זמן והולכים מכות תוך כדי? P:

מכבי ת"א אימפריה! חייבים שבית"ר

יאבדו נקודות כדי לשמור על סיכויים טובים! אני שונא את בית"ר כ"כ>< זה זוועה לחשוב עליהם אלופים.. בני יהודה גם לא משהו, אבל משחק אחד אפשר להיות בעדם:) ותכלס, אני בחיים לא פגשתי מישהו שהצהיר שהוא אוהד בני יהודה..

אוהדי בני יהודה הם זן נדיר../images/Emo3.gif

האמת-גם ככה מכבי חיפה לא תהיה אלופה השנה,אז לא אכפת לי איזו קבוצה תיקח כל עוד זו לא תהיה בית"ר. כן,אפילו שמכבי ת"א תיקח,העיקר לא בית"ר.לא סובלת ת'קבוצה הזו ולא ת'אוהדים שלה.גועל נפש.

../images/Emo11.gif

מכבי חיפה לא חרא של קבוצה.הם היו חרא של קבוצה רק העונה הזו(ורק בליגה הישראלית.אתה חייב להודות שבאירופה הם הצליחו). בעניין הפועל חיפה...כדאי שאני לא אביע את דעתי על הקבוצה הענייה הזו,שאפילו לא נותנת לקבוצת הנערים להתקלח באיצטדיון כדי לחסוך בתשלומים על מים

הם חרא של קבוצה.

באירופה הם לא עשו כלום, מילא אם הם לא היו משחקים כמו זונות בספרד ועפים אחרי 4-0 הם היו עושים משהו.. אבל להגיע עד לשם כדי לעוף ככה.. בזיון, חרא של קבוצה!!!! סבבה:)

לא עשו כלום?!../images/Emo3.gif

הם עשו יותר מכל קבוצה ישראלית אחרת. ולהגיע עד לשם זה גם כבוד.ההפסד אכן היה בזיון כי הם באמת שחקו חרא והתפרקו אחרי הגול הראשון,אבל לפחות הם הגיעו לשם!

זה לא כבוד אם לא עושים שם כלום.

אני מצטער, אבל להגיע יותר רחוק מכל קבוצה אחרת ואז לשחק כמו חרא זה לא חוכמה בכלל. זה כמו שנגיע למונדיאל ואז נפסיד בכל משחק 7-0, אין בזה טיפת כבוד.

אני לא אתווכח איתך.

זו דעתך וזו דעתי. לדעתי זה כן כבוד.זה הישג בפני עצמו.זכותך לחשוב אחרת.אני מקבלת את דעתך,למרות שלא מסכימה איתה.

למעלה