יאפ
פ פונצית גירל האמיתית New member 9/4/07 #47 המממ עוד מעט נגמר החופש ויש מיליון שיעורים שלא נגעתי בהם אני לא מוצאת את מחברת מת' ובתוכה יש את העבודה לחופש. 0.0 לא רוצה שהחופש יגמררררר מחר נפגשת עם המיכליות שלי בשביל העבודה לאנגלית
המממ עוד מעט נגמר החופש ויש מיליון שיעורים שלא נגעתי בהם אני לא מוצאת את מחברת מת' ובתוכה יש את העבודה לחופש. 0.0 לא רוצה שהחופש יגמררררר מחר נפגשת עם המיכליות שלי בשביל העבודה לאנגלית
M mary06 New member 9/4/07 #48 9.04.07 קמתי ב12 בערך ולא עשיתי הרבה מאז..צחקתי על תמונות ישנות של אחותי ובעלה, והבנתי שעוד כמה שנים גם אני אצחק על תמונות של עצמי היום אוח אני טיפשה..בכלל לא קלטתי שה5 לפאריל עבר..יום השנה למותו של ליין סטיילי.. אין כוח ללמוד..או לעשות משהו מעבר לבהייה במסך מחשב/טלוויזיה..וזה למרות שישנתי כל היום..זה יותר כמו אין לי חשק..שיהיה גם ככה עוד מעט חוזרים לשגרה.. כאבי בנות..למה אין סמיילי שיורה לעצמו בראש.. יום נעים לכם
9.04.07 קמתי ב12 בערך ולא עשיתי הרבה מאז..צחקתי על תמונות ישנות של אחותי ובעלה, והבנתי שעוד כמה שנים גם אני אצחק על תמונות של עצמי היום אוח אני טיפשה..בכלל לא קלטתי שה5 לפאריל עבר..יום השנה למותו של ליין סטיילי.. אין כוח ללמוד..או לעשות משהו מעבר לבהייה במסך מחשב/טלוויזיה..וזה למרות שישנתי כל היום..זה יותר כמו אין לי חשק..שיהיה גם ככה עוד מעט חוזרים לשגרה.. כאבי בנות..למה אין סמיילי שיורה לעצמו בראש.. יום נעים לכם
D danduuu New member 9/4/07 #51 זה היה יום חמישי../images/Emo7.gif5 שנים למותו כבר באמת צריכים להמציא סמיילי כזה=/ ואחד חותך ורידים XD
זה היה יום חמישי../images/Emo7.gif5 שנים למותו כבר באמת צריכים להמציא סמיילי כזה=/ ואחד חותך ורידים XD
T The legendary DuDe New member 9/4/07 #73 אבל קורט קוביין מ-א-ע-פ-ן חחח קראתי לפני כמה ימים בפורום כלשהו, נראה לי מגאדת', לא זוכר איפה, שמישהו אמר שהוא מעריך את קורט קוביין על זה שהוא הצליח להוציא מאיבנז ומסטראט סאונד כ"כ מסריח.. אני אומר - ררררראסמי.
אבל קורט קוביין מ-א-ע-פ-ן חחח קראתי לפני כמה ימים בפורום כלשהו, נראה לי מגאדת', לא זוכר איפה, שמישהו אמר שהוא מעריך את קורט קוביין על זה שהוא הצליח להוציא מאיבנז ומסטראט סאונד כ"כ מסריח.. אני אומר - ררררראסמי.
S Super Alonit New member 9/4/07 #97 לצערי אני מסכימה איתך, אף פעם לא התלהבתי במיוחד מקורט קוביין (חוץ מאיך שהוא נראה ). אבל אתה רק קוטל כל הזמן! מה עם ביקורת חיובית על... משהו?!
לצערי אני מסכימה איתך, אף פעם לא התלהבתי במיוחד מקורט קוביין (חוץ מאיך שהוא נראה ). אבל אתה רק קוטל כל הזמן! מה עם ביקורת חיובית על... משהו?!
T The Cat Woman New member 9/4/07 #99 לצערי אני לא מסכימה עם שניכם... לא איכפת לי איך הוא ניגן על האיבנז (איך אפשר באמת להוציא סאונד מסריח מאיבנז?! גאד דאמט! @!#$^%#^), נירוונה הייתה אחל'ה להקת גראנג' וקורט קוביין שר ממש טוב!
לצערי אני לא מסכימה עם שניכם... לא איכפת לי איך הוא ניגן על האיבנז (איך אפשר באמת להוציא סאונד מסריח מאיבנז?! גאד דאמט! @!#$^%#^), נירוונה הייתה אחל'ה להקת גראנג' וקורט קוביין שר ממש טוב!
T The legendary DuDe New member 10/4/07 #105 את רוצה גראנג' תשמעי את הלהקות שהתחילו אותו, לא רצחו אותו שונא את נירוונה, אבל גראנג' אחלה סגנון לקורט יש קול טוב, אבל בלייב הוא פשוט זייפן!
את רוצה גראנג' תשמעי את הלהקות שהתחילו אותו, לא רצחו אותו שונא את נירוונה, אבל גראנג' אחלה סגנון לקורט יש קול טוב, אבל בלייב הוא פשוט זייפן!
T The Cat Woman New member 9/4/07 #100 ובקשר לDUDE האגדי... ג'ים הוא כמו שילוב של בר-מוח והדרדס העצבני ההוא... רגזני קראו לו? הוא פשוט בעל ידע רב בתחום, מתעצבן על הרבה דברים וחש צורך לשתף אותנו בתסכוליו...
ובקשר לDUDE האגדי... ג'ים הוא כמו שילוב של בר-מוח והדרדס העצבני ההוא... רגזני קראו לו? הוא פשוט בעל ידע רב בתחום, מתעצבן על הרבה דברים וחש צורך לשתף אותנו בתסכוליו...
T The legendary DuDe New member 9/4/07 #104 ../images/Emo25.gif זה לא אשמתי שאתן מתלהבות מאמנים גרועים.. דברי על להקות טובות ואני ארבה בשבחים
T The Cat Woman New member 10/4/07 #125 היייי!!! אני לא מתלהבת מאמנים SUCK! גאנס & רוזס ואקסל רוז בפרט- הם מאוד טובים! כנ"ל לגבי arwen, tarot, epica ועוד מליון להקות שאני שומעת גם בסגנונות אחרים... (קווין, שיינדאון וכו')
היייי!!! אני לא מתלהבת מאמנים SUCK! גאנס & רוזס ואקסל רוז בפרט- הם מאוד טובים! כנ"ל לגבי arwen, tarot, epica ועוד מליון להקות שאני שומעת גם בסגנונות אחרים... (קווין, שיינדאון וכו')
T The legendary DuDe New member 10/4/07 #141 אז תכתבי פה על קווין וגאנז../images/Emo13.gif קווין הלהקה הכי טובה שהייתה קיימת אי פעםD: אפיקה הכי טובים מהשאר שרשמת, ארוון הם סבבה, לא יותר, הם נמאסים..
אז תכתבי פה על קווין וגאנז../images/Emo13.gif קווין הלהקה הכי טובה שהייתה קיימת אי פעםD: אפיקה הכי טובים מהשאר שרשמת, ארוון הם סבבה, לא יותר, הם נמאסים..
T The legendary DuDe New member 10/4/07 #148 הם דווקא בסדר.. אבל אני לא מאלו שאוהבים אותם יש להם דיסק חדש בדרך..
T The legendary DuDe New member 10/4/07 #155 הו, גם אני אוהב את בלאק האלו when the lights are down קראת את המילים של זה פעם?*מזיל דמעה*
B BrowN EyeD GirL1 New member 10/4/07 #159 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif