דבר טוב
דבר רע
-ראשון

lacrimosa girl

New member
אוף :(

בקושי הספקתי לצחוק עליך כי המחשב שבת והן גם לקחו לי את כל ה"הברקות"
וענבר, הוא לא מצפה למשלוח מיוחד...הוא בטח יסע לו לקרית מלאכי ככה לIn-out

lacrimosa girl

New member
XDDDD

יא, את גרה רבע שעה נסיעה ממני! אנחנו חייבות להיפגש מתישהו ^__^ מתי את בסילבר? ^^

נממ

העבודה.
המזדיינת.
הזאת. חברה אחת על התמוטטות עצבים, השנייה על סף בכי ועל סף ביצוע רצח, המשוגעת השלישית שבגללה רוב הבעיות על סף התאבדות. מצב מקסים פשוט....

אני מקווה :/

הצלחנו איכשהו להסתדר, אבל חסר לנו את הפרק של המשוגעת. :X נתבכיין הרבה למורה, היא כלבה ומרושעת ותמיד יש לנו בעיות משום מה בעבודות איתה, אבל נקווה שתהיה רחמנית :/

Super Alonit

New member
קוקי הכל יהיה בסדר!../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

אני מבטיחה לך שהכל ישתפר בקרוב

dralan

New member
אני

טוב - חמץ חמץ חמץ רע - מבחן בפיזיקה ברביעי ולא התחלתי ללמוד

blacknwhite

New member
אז מה אם יום שלישי! תתגברו../images/Emo11.gif

ח-ז-ר-ו-ת!!!! יוווו... מחר כבר יש מופע בערב, ואני כ"כ מתרגשת, והולך לצאת לנו כזה מופע טוב, והולך להיות ענק, ו.... ו.... יווו!!! ~התלהבות~
חזרות... כואב לי הראש עכשיו... כמעט 12 שעות חזרות, סעמק! אה, ומתברר שהדיקציה שלי פשוט חרא, אבל ממש חרא, ואני חייבת לעבוד על זה ומ-ה-ר כי מחר כבר יש מופע! בהצלחה לי
~רועדת~

Itay Simons

New member
../images/Emo42.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-שלישי

אז התשובה לגבי הציפייה מאתמול היא לא \:
אבל לא נורא

blacknwhite

New member
מוקדם עכשיו../images/Emo12.gif

ובכל זאת...
- הצגה למשפחה+חברים היום בערב!!!
זה השלב שאני כבר ממש היסטרית
יהיה מדהים!
אני ממש חייבת לעבוד על הדיקציה...
- אמורה להיות מחר שביתה והיינו אמורים להציג לבצפר, ואין לי מושג מה יהיה

blacknwhite

New member
אעאעאעאע!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

היה את המופע היום!!! והיה כל כך טוב, וכל כך כיף, ומעולה, ומדהים, והיה פשוט ענק!!!! בחיים לא נהניתי כל כך
אני פשוט מאושרת ברמות מטורפות. אני גם על הבוסט של האדרנלין מהבמה עדיין... היה מדהים! כזה יום טוב... רק דבר אחד ממש כשחזרתי הביתה (סופסוף
מ3 אני בחזרות!) שהוא לא ממש רע, אבל הכניס אותי קצת לשוק. אבל... שומדבר לא יוריד אותי מה-היי שלי עכשיו!!!!! ~נרגעת~ (רק קצת) זהו... סליחה על ההיסטריה... אבל יש לכם מושג כמה הייתי לחוצה?

למעלה