דבר טוב
דבר רע
-ראשון

Itay Simons

New member
../images/Emo42.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-ראשון

יותר טוב...
אני עייף :X

אלאנקה

New member
../images/Emo45.gifלא|

-המורה שלי ממש אוהבת אותי!! היום, לא עשיתי את המבחן בתושב"ע, והמורה נתנה לי לעשות אותו מחר.. (כי שכחתי את הספרים אז לא יכלתי להתאמן
) ואז, שיעור אחרי המבחן היא חזרה על המבחן, ואמרה את כל התשובות הנכונות. והיא ראתה אותי! היא הסתכלה עלי, וכאילו אמרה "תרשמי, תרשמי הכל!!" אז או שהיא אוהבת אותי או שהיא לא חכמה במיוחד:]
-עיקמתי אתמול את הרגל.. פעמיים!!!
-אני יותר מדי חורשת על השיר cry for the moon אז אני מפחדת שבסוף הוא יימאס עלי

Super Alonit

New member
אל תדאגי, הוא לא../images/Emo8.gif

כיף לך עם מורה כזאת! זה שימושי.
גם לי פעם הייתה כזאת אבל נו... פעם.
ומקווה שהרגל שלך תהיה בסדר!

blacknwhite

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

היה יום קצר בביה"ס כי המורה לספרות בLA במשלחת, וזה שעתיים אחרונות... אז שחררו אותנו אחרי שעה חמישית:)
קיבלתי את העבודה בפיזיקה בחזרה- 94. בממוצע עם המבחן (103
) המצב נראה טוב
בסוף המורה למת' לא עשתה בוחן. כולם היו משוכנעים שהיא תעשה...
אמרתי לבנות מהכיתה שלי שאני עוברת שנה הבאה לפנימיה בירושלים (כן, כן...) ועד כמה שזה רע מצידי להגיד את זה- קצת שמחתי לראות שהן היו די עצובות. גם אני אוהבת אותן
כואב לי הראש. נאחס.

blacknwhite

New member
...

נסעתי הביתה באוטובוס במקרה עם המורה שלי לספרות משנה שעברה, ודיברתי איתה כל הדרך, וממש הופתעתי- היה לי ממש נחמד איתה! היא ממש נתנה לי תחושה שאני מדברת עם אישה חכמה ונחמדה והכל... איפה האישה הזאת היתה שנה שעברה כשלמדנו ספרות?

נמנמ..

:מממ אין.
:המתכונת באנגלית בע"פ התבטהל כי אסור למורים לעשות מתכונות היום,נמאס לי כבר מכל השביתות האלה.ואממ בכללי-הכל חרא!

Super Alonit

New member
גם אצלנו זה ככה../images/Emo10.gif

מבטלים מתכונות וזה... אמרו לנו שאם זה ימשיך ככה ידחו את הבגרויות של השנה לשנה הבאה! זה יהיה מטורף... כל(!) הבגרויות שנה הבאה. אני לא אעמוד בזה.

למעלה