דבר טוב
דבר רע
-ראשון

תודה לכן../images/Emo25.gif

ואל תדאגי,יהיה בסדר.ספק אם הם יעבירו את הבגרויות לשנה הבאה.לפי מה שהבנתי יש 3 אפשרויות שהן:1-עושים בגרויות בלי ציוני מגן.2-דוחים לנו את הבגרויות לחופש הגדול.3-הבגרויות יתבטלו והציונים בתעודה יהיו הציונים בתעודת הבגרות. אף אחת מהאפשרויות לא כ"כ טובה לדעתי.עדיף שהשביתה תיפסק והכל יהיה כרגיל.

האפשרות השלישית נשמע מצויינת. 0.0

רק לא האפשרות הראשונה פליז. :X כמעט תמיד הולך לי פחות טוב בבגרות מבמגן בגלל שהבוחנים מרושעים
ותרגישי טוב מותק

Super Alonit

New member
כנ"ל.

בכל מקצוע שהיה לי עד עכשיו (כולה שניים אבל נו...) הגישו אותי על 90 ו.. ובבגרות מרוב שהייתי לחוצה והיו בוחנים פרפקציוניסטים, קיבלתי בסביבות ה-70. יש לי גם בהיסטורי וגם בלשון ממוצעים של 85 ו-88, וזה לא כיף.
(מגיע לי יותר!
)

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מבינה אותך
בהיסטוריה לא הייתה לי אפילו טעות אחת והבוחנים המניאקים נתנו לי 84
(87 סופי בגלל המגן 90) וגם בלשון אני חושבת שהורידו לי מלא סתם. (89 בבגרות מגן 95) אני פוחדת לחשוב מה יקרה שנה הבאה.

Super Alonit

New member
רגע, את בי"א?

הייתי בטוחה שאת י"בניקית.
(נו, אני רגילה שכולם יותר גדולים ממני:X)

Super Alonit

New member
ידעתי! את ממש קוקית../images/Emo23.gif

לא כמו איתי שמתלהב מעצמו כי הוא גדול יותר ומנהל ומסוגל לחסום את מי שבא לו

היא דווקא לא מצויינת><

מהסיבה הפשוטה שנאמר לנו שבמידה ולא יתקיימו בגרויות והציונים בתעודת הבגרות יהיו הציונים של התעודה הרגילה,כל התלמידים של השנה הזו "יסומנו",וכשירצו להתקבל למוסדות אקדמאים הם יצטרכו לעבור מבחני כניסה קשים במיוחד.אז..האפשרות הזו לא קוסמת לי במיוחד
אצלי זה דווקא הפוך.למרות שהמגנים שלי עד עכשיו היו די גבוהים,כמעט בכל הבגרויות שעשיתי קבלתי יותר. ותודה

האמת שגם אני לא../images/Emo6.gif

המורה שלי לתנ"ך אמרה לי את זה. אם היא אומרת...מי אני שאתווכח.היא מכירה את התחום יותר טוב ממני.

LadySilkworm

New member
יהיה בסדר ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני עדיין מצטערת שלא חזרתי אתמול.. בכל מקרה, אני ממש מחכה לדבר איתך ולעודד אותך P:
המון

lacrimosa girl

New member
בלהבלה

לא למדתי היום בכלל כי עבדנו על טקס יום השואה ^^
עוד לא אכלתי היום ^^
עשו לי בדיקות דם. 8 מבחנות. די כבר ><

Super Alonit

New member
אאוצ'. ../images/Emo10.gif

לא זכור לי שאי פעם עשו לי בדיקת דם...
ותאכלי יא מטורפת אחת! איך את מחזיקה את עצמך?!~

אני

ביטלו את המתכונת באנגלית אתמול באמצע הלילה וכבר רציתי לסיים עם זה..
אומרים שאולי מבטלים את כל המתכונות ולא יגישו ציוני מגן שזה טוב רק במת'

נממ

החלק שלי במצגת של הפרוייקט יצא ממש חמוד ומשעשע, אני מרוצה. (מקווה שגם שאר הבנות יזיזו את עצמן
). אנחנו עושות מין רצועות של קומיקס בתור מצגת ^^
קיבלתי 38 מתוך 40 בקטע כתיבה של המבחן באנגלית.
אבל 89 בסה"כ :/ לא יכלה לתת לי עוד נקודה בשביל ה90?
היצורה שקיטרתי לחלקכם עליה פשוט חיה בעולם מקביל וזה מעיק. אם כי קצת משעשע אם חושבים על זה.
יום מבוזבז ברמות, שעתיים חופשיות בקולנוע, במת' למדנו בדיוק את מה שלמדנו ביום המרוכז בגלל שמלא אנשים הבריזו/פשוט טיפשים>< מישהי אשכרה לא הבינה את השאלה הנ"ל: "החומר יורד בחמישית כל שנה, כמה נשאר מהחומר לאחר שעוברת שנה?", בשעה השנייה פשוט הברזתי וישבתי עם חברות על הדשא
באנגלית רק עברנו על המבחן ושום דבר לא חידש לי במיוחד, מה שמשאיר רק את ספורט כשיעור של ממש. יאי.

למעלה