דבר טוב
דבר רע
-ראשון

The Cat Woman

New member
../images/Emo24.gifיהיה בסדר!

עברתי דברים יותר גרועים, באמת... ואני חיה... ולא רע עלי לציין! התגברתי על דברים יותר גרועים מסתם יום חרא. בקשר למיני-ריב... גם דברים כאלה היו לי בשפע ותמיד זה שיפר את היחסים איכשהו. עדיף לריב על דברים מאשר לסתום את הפה ושאח"כ הכל יתפוצץ ויביא סוף להכל... מה שלא יהיה, הכי חשוב- לדעת להתנצל ולהכיר בטעות. תמיד צד אחד חייב לעשות את זה למען מערכת היחסים.
גדול ממני ו
וכמובן הבטחה שיהיה ב-ס-ד-ר! אפילו מצוין!

Super Alonit

New member
אוי קוקי, זה ישתפר בקרוב, מבטיחה לך../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

אם את רוצה לדבר עם מישהו... אני פה.

blacknwhite

New member
וואו, תודה כולכם../images/Emo23.gif

כבר קצת יותר טוב (נייטוויש... קמלוט... אה, ודבורה
) סתם... לא קרה שום דבר חשוב.. פשוט התעצבנתי נורא והיה לי ממש קשה וזה מסתכל.
וזהו. אבל עכשיו יותר טוב, אבל אין מצב שאני נוגעת בחוברת ביולוגיה שלי- אני עוד אקרע אותה, וחבל. ג'ים- תרגיש טוב גם אתה!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תרגישי טוב בובה, ותעשי הפסקה קצת מביו בשביל להתרענן ותחזרי לזה יותר מאוחר. תאכלי איזה שוקולד או משהו שיעודד אותך

danduuu

New member
../images/Emo45.gifנועה צודקת..אל תתעצבני מביולוגיה או מה

שזה לא יהיה..לימודים זה הדבר האחרון שאמור לעצבן אותך..אני מבינה אותך לחלוטין. גם לי יש רגעים שאני זורקת בעצבים את הספרים ואומרת לעצמי "יאללה סעמק לא רוצה ללמוד יותר מצידי להכשל כבר" אבל אז אני באמת אוכלת שוקולד
, ונרגעת קצת ולומדת בקצב שלי ואומרת מה שאני אספיק אני אספיק בלי לחץ כי זה לא יעזור לי בכלום. פשוט תקראי את החומר כמה שאת יכולה..ותאמיני לי שזה יעזור. לפחות לא תהיי לחוצה [לחץ לא משפיע עלייך טוב, למדתי את זה בפסיכו
את לא רוצה להגיע למצב שתמותי מלחץ נכון?
] יהיה טוב בובה
חפרתי חחח

אולי נהפוך את השרשור לרק דבר טוב?

די נו כולם פה כ"כ מיוסרים
צריך לעשות בפורום מבצע עידוד רציני!

Itay Simons

New member
זה לא עובד.

המיוסרים ירשמו גם את הרע. בפורום מנהלים יש פינה בשם "הדבר הטוב של היום" ורוב מה שאנשים רושמים זה את הצרות שלהם

dralan

New member
חח

בכל מקרה אני חושב שלברוח מהדברים הרעים לא יפתור אותם - וככה גם אפשר לנחם אחד את השני :p

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-רביעי

היה לילה נוראי, הרגל שלי כואבת ומתמיד...ובלע.
לפחות לא היה בצפר :X

Super Alonit

New member
גשםגשםגשםגשם!!!!!!1../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

יום קצר. חזרתי מבי"ס ושמעתי לי מוזיקה ומתי שהיה "...Forever falling tears" אז התחיל לרדת גשם!
זה היה כ"כ קסום:] הייתי יכולה להמשיך ללכת לי ברגל לנצח ולשמוע אוורגריי אבל אז הגעתי הביתה ונאלצתי ללמוד מתמטיקה
מת', אני מניחה שאין צורך לפרט
מחר שביתה
זמן ללמוד למת' אבל אני מקווה שזה לא ידפוק לי את המתכונת של יום ראשון...

למעלה