דבר טוב
דבר רע
-ראשון

אלאנקה

New member
../images/Emo10.gif

אני כן שמתי לב...כולם שמו לב
!!(אני גם זוכרת מישו שאמר "איפה אלונה? ריק כאן בלעדיה") אבל אמרת באיזה הודעה אחת שאת עסוקה בלימודים וכד'.. אל תעשי ברוגז
וואו, 93 במתמטיקה
ו.. מה יש לך?
4 יחידות במת' זה מעולה. ואז מה אם השאלון היה רק 03? (שאין לי בכלל מושג מה זה אומר
) העיקר שקיבלת ציון טוב!! ו4 יחידות זאת אחלה יחידה!! אז שקט
. ו.. אני דווקא כן בטוחה שהמספר איקיו שלך הוא תלת סיפרתי
.

כל הכבוד../images/Emo24.gif

93 בשאלון 003 זה יותר ממה שאני או איתי נקבל במתכונת... ואם תחפשי תראי שאנשים כן תהו איפה את.....

Super Alonit

New member
תאמיני לי שתקבלו מעל 90../images/Emo9.gif

כולם בפורום הזה גאונים, אתם פשוט בכיינים נורא:) ותודה!

אני שמתי ../images/Emo23.gif

וכל הכבוד, גם אני רוצה
אני עושה השנה את 002 וזה מגעיל ואני חייבת להוציא 100, אם יהיה לי 90+ ב003 זה יהיה מצויין לגמרי

The Cat Woman

New member
בטח שהוטרדנו! למה נראה לך שאני עייפה?

זה רק בגלל שחסרונך הדיר שינה מעיני
והאייקיו שלך בסדר גמור, אפשר להתאבד ממנו מרוב שהוא גבוה (אההה ,הצלחתי לקשר לפורום
) כל הכבוד על ה93 במתמטיקה !!! מי גאון של אמא??? רואים שגדלת בפורום נייטוויש...

נמ

|טוב|היה מבחן במדעים שלא היה קשה מדי, זכרתי טוב את כל החומר למרות שאת רובו למדנו לפני איזה שלושה חודשים, ואת הבסיס שלו למדתי בקבוצה אחרת בצורה פחות מעמיקה ולכן החיבור היה לי קצת מוזר. רק דאמט, מה זה הניסוחים של השאלות האלו? X_X |טוב|מחר שביתה!!! D::::: |טוב|לא היה היום ספורט ^^
לא הייתי כבר כמה ימים טובים בפורום חוץ מקריאת הודעות אחדות פה ושם ויש לי המון להשלים :X אתם מציפנים :X
לא זכיתי באינטר באפריל ;;;;;;; אנשים לא מצביעים לי ;;;;;;;;; תצביעו לי, אני מסכנה!
http://www.inter8ing.net/vote.php?b=4483&site_id=36 ~תגובה מהירה אז אין קישור נורמלי~

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-רביעי../images/Emo41.gif

כנראה שאני אמור לקבל עוד מתנת יומולדת בקרוב
העבודה החדשה שלי נוראית, והיום אני כנראה עוזב...

הי, זה מוזר

אני אמור לקבל היום שיחה מהמודיעין בקשר לפנייה ישנה יותר
מחר מתכונת בתנ"ך, אייייייכס

למעלה