דבר טוב
דבר רע
-ראשון

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-חמישי../images/Emo41.gif

100 בבגרות בע"פ באנגלית :)
היא בולעת הזונה!!!!!!!!!!!!!!!!! (המ, המכונת שתייה בבצפר. 10 שקל
)
התפטרתי
חרא עבודה..
ענבר, אני רואה אותך היום? P:

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!! חחחח אתה דפוק ../images/Emo3.gif

ויפה על הבגרות בע"פ
אני עוד לא יודעת את הציון
אני לא מצליחה לתפוס את המורה שלי
למרות שכבר לא אכפת לי מהביצפר..מצידי להכשל בהכל כבר =/ אה ותהנו היום במוסד!!!
מקווה שתהיה לכם מוזיקה טובה היום, כשאני הייתי לא היה כזה משהו. אני גם רוצה לבוא איתכם
הכל חרא
נכשלת בפסיכולוגיה
לא תהיה לי תעודת בגרות בטח
אני אעבוד במזבלה
אני אהיה בן אדם מסריח ודוחה שלא יתקרבו אליו
אני אגמור רווקה זקנה שגרה בביוב יחד עם עכברושים
וכל זה בגלל פסיכו מזיינת בתחת. נו קארין ושני, תוכלו להגיד לי למה זה מתקשר בפסיכו?
יש לי סכימה של אירועים!!!!! ואמ נו איך קוראים לזה סעמק,נו שכחתי שיט. נו בטוח אני נכשלת

blacknwhite

New member
דנה יהיה טוב!../images/Emo24.gif

אל תתייאשי! את יכולה לעשות את זה! ומזל"ט איתי
כמה חםםםםםםם
רציתי להבריז משעתיים אחרונות- מחשבים. אז הברזתי. כבר טוב. ואז הסתבר לי שבערך 10 דקות אחרי שהלכתי הביתה המורה הודיע לכיתה שלי שהוא צרוד ואין שיעור
זה היה מאוד מאוד מצחיק לשמוע על זה
יש היום חזרה ואני שוב אפגוש את כל האנשים מההצגה!
הנורה שלי בחדר נשרפה ואין לי כוח\כישורים טכנולוגיים לעשות משהו בנידון. אז חשוך פה...

lacrimosa girl

New member
זרג.

אני שונאת, שונאת, שונאת את המזג אוויר הזה.
כבר מזמן לא היה לי כ"כ חם. בעצם זאת הפעם הראשונה שאני בחולצה קצרה מאז אוגוסט שעבר. חוץ מימים ממש בודדים. [יש לי וסת חום מפגר, כל הזמן קר לי, ועכשיו יש לי גלים מפחידים של חום. דאמיט.]
אני שונאת חולצות קצרות, אני נראית בהן כל כך שמנה. :(
כואב לי הראש והבטן.
אני מתה מעייפות. |נמאס לי מכל הגופות שהולכות כאן בפורום. אל תעלבו או משהו, אני פשוט כזאת ילדה קנאית ומעצבנת.
היה לי מבחן בלשון. למרות שנראה לי שהלך לי בסדר. אבל זה פאקינג מיני מתכונת והציון שלי בלשון עומד על 0...=/
אני כ"כ עקוצה ומדממת מהיתושים המגעילים האלו
נמאס לי כבר מכל ה
הזה! אני שונאת קיץ. אני רוצה לגור במקום שתמיד- או כמעט תמיד- חורף שם. ויש שלג וירוק. לא כמו בכמעט-מדבר המזדיין הזה. אוף. אני רוצה פינלנד.
אחרי המבחן ישבתי עם חברה בכיתה ושרנו שירים ממש מפגרים, כמו ברני ו"אם היו יורדות טיפות של קולה" או משהו כזה וכו'. והשבוע המחורפן עדין לא נגמר. אז למה אני מרגישה כ"כ חרא ובכל זאת כל הזמן צוחקת?

danduuu

New member
קודם היו אצלנו ברקים ורעמים וירד גשם../images/Emo12.gif

חשבתי יש קטיושות שובXD

גם אני שונאת את המזג אוויר הזה, בעע

וירד גשם והיה רעם ממש ממש ממש חזק שעשה לכולם התקף לב. זה היה הזוי. בכל מקרה, תרגישי טוב מותק
צרת רבים חצי נחמה?

The Cat Woman

New member
נמנמ....

מוסד היום
אני מקווה שתהיה באמת מוזיקה טובה ולא יגזימו עם הדת' והבלאק והדום... וכשאני אבקש לשים נייטוויש אז שיהיה להם!
חם אימים ואני הולכת לשופינג עם אחי המסטול הזה... ששום דבר לא מוצא חן בעיניו
איתי מקבל היום מתנת יומולדת

אין יותר פסיכו!!!^^

:זהו!נגמר הסיוט של פסיכו'!שלום ולא להתראות!
:חרא של מזג אוויר!!!בגלל מזג האוויר המעצבן יצא לי הרפס וזה כ"כ כואב

המ

ימי חמישי זה קקה. איזה יום נאחס. >.>
למה חם?
(טוב שלפחות בתוך הבית שלי נעים)
יש לי בזמן הקרוב איזה 4-5 מבחנים ללמוד אליהם ואני שונאת ללמוד למבחנים! אני לא רוצה, לא יודעת ולא אוהבת ללמוד למבחנים. עד כיתה ז' בערך לא למדתי רגע למבחנים, אבל עכשיו הזכרון שלי הרבה יותר חרא והרמה בכל זאת גבוהה יותר. יווווווו מה תקעו לנו את המפמ"רים המפגרים האלו?!#$% מה אני צריכה להיבחן עכשיו על טונה חומר במתמטיקה ואזרחות מלפני מליון שנה?! ולמי יש כוח עכשיו לשלושה מבחנים במתמטיקה בתוך פחות משבועיים? X____X
יש סיכוי טוב שיבטלו לנו את הגיחה ויחליפו את זה בסתם ימי שדה ><
מסתבר שאין לנו כמעט קרשים לל"ג בעומר, כשעד אתמול זו הייתה הבעיה הכי קטנה שלנו כי חשבנו שיהיו לנו מלא. יאי.
היה לי חרא של לילה. הלכתי לישון מאוחר, לא נרדמתי, אח"כ יתוש זימזם לי באוזן אז מרחתי על עצמי, על השידה ליד המיטה ועל אדן החלון חומר מסריח שאמור לדחות יתושים אבל רק דחה אותי מעצמי ולא השפיע על היתוש. בפעם השניה ששמעתי את היתוש שמעתי מוזיקה בMP4 במשך די הרבה זמן אבל לא נרדמתי אז ניסיתי לישון בלי המוזיקה ובסופו של דבר נרדמתי רק אחרי 4
(אני לא באמת כזו מיוסרת (חה), אני סתם קוטרית בצורה נוראית. [וגם עושה את זה עם המון מילים. דאמט אני ברברנית. X_X])

danduuu

New member
../images/Emo201.gif יהיה טוב..מקווה.

וגם אני שונאת ללמוד למבחנים!!! כ"כ!!!! בגלל זה בקושי למדתי לבגרות שהייתה לי היום ואני נכשלת בגלל זה..אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שייגמר כבר הביצפר המסריח הזה נמאס!

יהיה מעולה, כמו שאמרתי אני סתם

קוטרית :) אל תתבאסי כ"כ, זו רק בגרות אחת. ובכל זאת ידעת חלק מהחומר אז אולי כן תעברי.

dralan

New member
יום מעצבן ><

/tapuzforum/images/emo31.gif מזג אויר משתגע. חום לחות ואובך ארורים. אני מצונן. ועצבני. ומשועמם כי כל דבר טכנולוגי עובד נגדי היום /tapuzforum/images/emo45.gif קראתי היום המון מ``דברים שצריך`` והצלחנו לארגן משו נורמלי ללג בעומר

../images/Emo201.gif

איתי איך אתה יודע את הציונים בבגרות בע"פ? ותלך למכונה של החמשושים... יש שם גם מכונה משנות ה70 שמוציאה מיצים עם קרח ב2.5 שקל!!

למעלה