דבר טוב
דבר רע
-ראשון

dralan

New member
לאיזו מטרה, אם אפשר לשאול? P:

ומצטרף לשאלה של איתי...

Super Alonit

New member
לי אין... אבל אני בקרב מגע אז זה מפצה../images/Emo9.gif

(אלא אם סכין מטבח נחשב) בכל מקרה, אני דורשת לדעת מי העז להעיב על מצב רוחך!
|סכין מטבח|

LadySilkworm

New member
יאי, הסכין בשבילי?

גיליתי שיש לי *עוד* עבודה להכין לשבוע, ועבודה מעשית באומנות, ומתי אני אספיק לצלם הכל? |:::::: :'( :'( :'(

Super Alonit

New member
לי יש שתי מתכונות ובגרות שבוע הבא,

תתנחמי בזה
(מתכונות- מת' ותנ"ך, בגרות- אנגלית) איזה איכסה זה.
את מי את מתכננת לרצוח?

Super Alonit

New member
יש לך מחסור בסכיני מטבח?../images/Emo6.gif

מותק, אני מזה מקווה שתרגישי יותר טוב כבר! את וכל הפורום המיוסר הזה! ודי, תנסי להתעודד, אני בטוחה שיש לך מלא סיבות לחייך! תתרכזי בהן ותנסי לצאת מזה!

The Cat Woman

New member
אין לי סיבות לחייך

אני לא עובדת וההורים שלי מציקים לי עם זה, אף אחד לא רוצה להיות חבר שלי (
אבל גם מאוד
), אני פגועה קשות... תקופה חרא עוברת עלי. את חושבת שזה קשור לזה שקלקלתי הודעת שרשרת ולחצתי shift+delete במקום "העבר"?

Super Alonit

New member
אבל מותק, את צריכה למצוא משהו

בתוך כל זה להאחז בו כדי לצאת מהמצב הזה! זה לא יכול להמשיך ככה, תסתכלי על עצמך! את הרוסה! באמת, אני בטוחה שאם תחפשי תמצאי כל מיני דברים קטנים טובים בתוך כל האיכסה שאת שרויה בו. נסי לצאת עם חברים ולהסיח את דעתך, חבל שאת ככה.

The Cat Woman

New member
אלונה- דברי איתי מחר במסנ או משהו...

יש חדשות על מר נס-ציונה... אוף. אני כ"כ מבולבלת. כבר שעתיים אני מדברת איתו במסן...

Super Alonit

New member
אם היית עונה לי במסנ... ../images/Emo46.gif

אוף איתך, תרגישי טוב בובה
ואם את רואה שאני מחוברת תשלחי הודעה.

The Cat Woman

New member
אבל שברתי שרשרת של 400 שנה מדרום אפריקה!../images/Emo7.gif

אני אדם נורא! נורא ואיום!

lacrimosa girl

New member
._.

הלכתי עם שרית למכור מסטיקים ליזמים, אז נכנסו לחדר מורים, וישר המורה לפיזיקה צד אותי, והפעם, לא סתם! הוא לוקוח אותי לחדר שלו, הפרטי שלו [._.] וזאת חתיכת פריבילגיה ואמור לי שהוא תמיד חשב שאני התלמידה הכי טובה שלו והכי טובה במת' וכל הבולשיט ומה קורה לי בזמן האחרון ואם הכל בסדר אצלי [ואם להיות אימו, הוא הסתכל לי על הידיים כל הזמן ._.] ואם אני צריכה עזרה לפנות אליו ואסור לי בשום פנים ואופן לעזוב את המגמה [אחרי שאמרתי שחשבתי לעזוב שנה הבאה לביו'] וכו' וזה היה ממש מטריד, ואח"כ חזרתי לכיתה כדי לאתר את שרית וגיליתי 4 בנות מתלחשות "הוא לקח אותה לחדר שלו" "אולי הוא אונס אותה" וכאלו, וזה-מהזה לא נחמד לי =/

למעלה