ארררגג, גאונים. מניאקים כל הפורום הזה =/
ש ש נ י1 New member 7/5/07 #134 ואוו כל הכבוד../images/Emo2.gif 100 בפיזיקה? יש לך קשר משפחתי לאיינשטיין במקרה??
B blacknwhite New member 8/5/07 #175 כל הכבוד!!!../images/Emo2.gif../images/Emo47.gif גאון אתה ובהצלחה מחר!
S Super Alonit New member 7/5/07 #103 אני ממש, אבל ממש שמחה לשמוע את זה../images/Emo24.gif הגעתי לבי"ס וגיליתי שהתבטלו 3 שעות ראשונות. התבטלו 3 שעות ראשונות, ספרות נחשב לשעתיים חופשיות והברזתי משעה אחרונה מת' (מתוך 3) ככה שלמדתי היום כולה שעתיים מת':] נראה לי שהבשר שאכלתי בל"ג לא היה עשוי כמו שצריך, הקאתי אתמול ויש לי כאבי בטן חולניים. היה מצחיק היום
אני ממש, אבל ממש שמחה לשמוע את זה../images/Emo24.gif הגעתי לבי"ס וגיליתי שהתבטלו 3 שעות ראשונות. התבטלו 3 שעות ראשונות, ספרות נחשב לשעתיים חופשיות והברזתי משעה אחרונה מת' (מתוך 3) ככה שלמדתי היום כולה שעתיים מת':] נראה לי שהבשר שאכלתי בל"ג לא היה עשוי כמו שצריך, הקאתי אתמול ויש לי כאבי בטן חולניים. היה מצחיק היום
S Super Alonit New member 8/5/07 #193 שיט, ולא יכולת לומר לי את זה קודם?../images/Emo46.gif סתם נו, אתה לא אשם אני כבר אמצא את האשם ואטפל בו... חוצמזה שאני לא היחידה שמצאה את עצמה מתייסרת ומקיאה למחרת.
שיט, ולא יכולת לומר לי את זה קודם?../images/Emo46.gif סתם נו, אתה לא אשם אני כבר אמצא את האשם ואטפל בו... חוצמזה שאני לא היחידה שמצאה את עצמה מתייסרת ומקיאה למחרת.
T The Cat Woman New member 7/5/07 #109 ../images/Emo24.gif אני כ"כ שמחה בשבילך! איתי מרגיש ממש, אבל ממש יותר טוב כל השאר
S Super Alonit New member 7/5/07 #111 מה כל השאר מה?../images/Emo10.gif חיבוק יעזור? (שאלה רטורית) לרצוח מישהו בשנתו יעזור? (אני לא יודעת לעשות שומדבר אחר...)
מה כל השאר מה?../images/Emo10.gif חיבוק יעזור? (שאלה רטורית) לרצוח מישהו בשנתו יעזור? (אני לא יודעת לעשות שומדבר אחר...)