דבר טוב
דבר רע
-ראשון

lacrimosa girl

New member
../images/Emo6.gif

כדי למצוא אנשים מאושרים נו מה
[וגם כי אני הולכת ומתקפצת
]

../images/Emo6.gif

כשאני חושבת על זה-לפעמים כיף להיות טיפש ומאושר מאשר חכם ומיוסר. לפעמים עדיף להיות פקצה ורודה ושמחה מאשר איזה מטאליסט קשוח ומיוסר

Super Alonit

New member
בואנה אל תזלזלו... גם להן יש את הצרות שלהן

(ציפורן שבורה למשל, או יום שיער רע) בקיצור, עדיף להיות חכמים.

היי!אלו גם הצרות שלי!

חחח סתם. לא תמיד עדיף להיות חכמים.ראי ספר קהלת
.אחד הספרים הכי אהובים עליי בתנ"ך.קהלת פשוט מלך!(תרתי משמע.הרי קהלת הוא לא אחר משלמה המלך).כל מה שכתוב בספר הזה נכון. בין הדברים שקהלת מדבר עליהם הוא שההבדלים בין הכסיל לחכם מטשטשים עם המוות,ושלפעמים עדיף להיות טיפש ומאושר.כי "יוסיף דעת יוסיף מכאוב."..אני גם חושבת ככה-לפעמים עדיף להיות טיפש ומאושר מאשר חכם ומיוסר(אבל רק לפעמים
).

lacrimosa girl

New member
מעדיפה להיות טיפשה ומיוסרת

רק כדי להכיר את האנשים הנפלאים בפורום הזה :)

The Cat Woman

New member
../images/Emo31.gifדי נמאס לי...

אני מרגישה שחלה בי רגרסיה לגיל 16 ואני הולכת לקפוץ מאיזה גג או לחתוך ורידים או משהו...
כמה שנמאס לי מהכל. איכס.

blacknwhite

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מתוקה יהיה בסדר! אני יודעת שיש תקופות רעות... אבל זה עובר. הכל עובר בסוף. תרגישי טוב

../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

לא חשוב מה זה שמפריע לך, זה יעבור בסופו של דבר, שום דבר לא שווה להרוס את החיים בשבילו. אם את רוצה לדבר איתי אני פה

The Cat Woman

New member
זו אמא שלי... זה לא עבר לה כבר 20 שנה../images/Emo11.gif

מה הסיכוי שעכשיו כן?

The Cat Woman

New member
עזבי... חבל על המאמצים שלך

תראי כשתגיעי לגיל 18 ואז לגיל 19 ואז לגיל 20... שהיחס שלהם פשוט לא משתנה והם ממשיכים להתייחס אליך כמו לילדה קטנה, וזה לא נורא... מה שנורא זה ההתערבות הזו בחיים שלי- שבא לי למות מזה! גאד... אני לא עובדת עכשיו כי אני רוצה את הדמי אבטלה ואני לא יכולה לעבוד עם תלוש משכורת מן הסתם, אז אני מחכה לגיוס עובדים באיזה פאב אצלנו, ומשום מה קשה להורים שלי לקלוט את זה. והמצב רוח שלי חרא אז גם אין לי כוח להסביר להם ואני מסתפקת ב"תסמכו עלי ותעזבו אותי בשקט, יהיה בסדר" אבל משום מה הם מתעקשים לחפור לי בורידים... עכשיו עלתה לי אסוציאציה שאת הולכת לבדיקת דם ולא מוצאים לך וריד אז יש תמיד את החובש העקשן שיחפור ויעשה לך סגול ויסחוט לך את הורידים גם, עד שיצא משם משהו... בע.

../images/Emo24.gif

הם רק רוצים בטובתך, תתעלמי עד כמה שאת יכולה ותתייחסי לזה באהבה, לפחות אכפת להם ממך :] וכן אני יודעת שזה קשה, ההורים שלי דיי בסדר אבל יצא לי להתקל בהורים של חברות שלי שנוראיים פשוט, כאילו הורים שלא מרשים למישהי בת 17 לסוע לבד באוטובוס/רכבת. תמיד המצב יכול להיות גרוע יותר, צריך ללמוד להסתכל על הצד החיובי של הדברים.

The Cat Woman

New member
אני לא נוהגת להתנחם בצרות של אחרים

כי תמיד יש יותר גרוע, אבל תודה בכל מקרה... ההורים שלי יכולים להיות ממש אחל'ה, אבל כשרע לי- הם האחרונים שאני רוצה לידי. אם אני על סף התמוטטות עצבים- הם מה שיגרום לי לעבור את הסף. וזה מה שקרה היום, פשוט נרביס ברייקדאון.

למעלה