דבר טוב
דבר רע
-שני

../images/Emo24.gif

היי,אם זה מנחם אותך אז אגיד לך שגם האקס שלי הגיע היום לביה"ס עם מדים וכל זה.אבל אממ אני התגברתי עליו מזמן אז לא הזיז לי במיוחד. קבלי חיבוק נוסף

The Cat Woman

New member
../images/Emo201.gifאני איתך....

גם לי לא היה קל היום משתי הבחינות- הרומנטית והקטע הזה של יום הזכרון...
אגב- רוב החיילים יוצאים בערב יום העצמאות, יש איזה חוק כזה שאומר שצריך להשאיר סד"כ (סדר כוחות) מינימלי.

בו

יום העצמאות! אחד הימים הכי כיפים בשנה!
מי מקבל זימון צה"לי ביום הזכרון לחללי צה"ל?? נכון!!! אני:\
הולכים לטחון המון בשר, ואני יוצא עוד חצי שעה ככה, אז, להת'!

The Cat Woman

New member
אמ..... ../images/Emo4.gif

יום העצמאות!!!
מדינת ישראל...
הופעה של ברי סחרוף וכנסיית השכל.
נפרדתי מאיתי. לא יכלתי כבר עם הקנאות שלו... זה הוציא אותי מדעתי!

lacrimosa girl

New member
הוההו, יש מצב שגם אני שם!!

אם את רואה קבוצה גדולה של אנשים שנראים קיבוצניקים שכאלו בכיתה י' אז לכי ותשאלי אם אני שם, אם לא- טו באד, אני רוצה לפגוש אותך

Super Alonit

New member
למה לא פתחת אתמול?../images/Emo2.gif

בכל מקרה,
יום העצמאות
ולחברה שלי היה יומולדת
- נסעתי אליה והכנתי לה פלקט מושקע עם ברכה ומתנה וממתקים והיא שמחה נורא
לא היו אוטובוסים לחזור (היא גרה ברחובות) אז תפסתי (אחרי שחיכיתי שעה!) מונית ב-30 ש"ח.
עכשיו יהיו במות ומופעים ודברים זהרים בחושך! ויותר מאוחר אני וחברים שלי נוסעים לים לעשות על האש
היום יומולדת לדוד שלי
והוא נפטר לא מזמן מסרטן... היום הזה שאמור להיות חגיגה של היומולדת שלו הפך ליום אבל.

danduuu

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo7.gifאני כ"כ מצטערת בשבילך ../images/Emo10.gif

ואני שונאת כשאין אוטובוסים, זה כ"כ דופק אותך =/

blacknwhite

New member
יש! הצלחתי לשכנע אותך../images/Emo3.gif

היה טקס יפה ומרגש בביה"ס |רע|אבל הטקס אתמול בביה"ס היסודי שלי לשעבר והיסודי של אח+אחות שלי היה פשוט זוועה... ממש בושה. הוא אפילו לא היה מספיק מעניין בשביל שהוא יהיה רע באמת. זה היה כמו שיעור היסטוריה,רק עוד יותר גרוע
הדבר עם הפינים
היה כ"כ כיף הערב! אני וחברים וחברה שלי הסתובבנו ואכלנו והשפרצנו קצף ואני שרתי בקולי קולות בשירה בציבור והאנשים שאיתי השתדלו לא להתחרש
והיה מעולה!:) יום עצמאות שמח לכולם!

danduuu

New member
הו איזה יום../images/Emo9.gif

יום העצמאותתתתתתתתתתתתת
היה כ"כ כיףףףףףףףףףףףףףף [חוץ מזה שלא ראיתי את קארין בסוף אחרי הטרטורים של להכנס לפארק ולצאת ושוב לעלות
] אפילו שהפסדתי חצי מקרן פלס כי הלכתי לחפש את קארין
, ואפילו שהיה עברי לידר איזה שעה ומשהו ורק רצינו שהוא ילך ואפילו שהיה הראל סקעת [שנתן הופעה טובה דווקא] ואפילו שהלך לי הגב בלחכות למשינה ובסוף הלכתי באמצע ההופעה חח - היה ממש ממש טוב. באתי בלי מצב רוח ובלי חשק לצאת היום וממש נהניתי.
המופעי זיקוקים היו ממש מדהימים ומרגשים, וישראל קטורזה מלך
הוא כ"כ מצחיק XD
היה יום עצוב כל היום
קשה לי לחשוב שעוד חצי שנה גם אני חיילת. זה ממש מוזר לי. ולחשוב שיהיה מצב שיהיו אנשים שאני אכיר ויהרגו [חס וחלילה] אם תהיה מלחמה שוב. מפחיד. איי לאב ישראל
באמת שאין לנו מקום אחר, כ"כ אוהבת את המדינה הזאת

מצטערת שפספסת אותה בגללי../images/Emo122.gif

לקח לי שעה למצוא את המקום הזה>< ישראל קטורזה בהחלט מלך!הוא היה ממש מצחיק! הזיקוקים בהתחלה ממש הבהילו אותי.חזרתי רגע למלחמהXD

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שלישי

נחמד שחשבו עליי והציעו לי כרטיס חינם אתמול
היה די מעפן \: והתבאסתי באמצע..

המממ

רוב ההופעות היו פשוט גרועות. שייגעצ אפילו יותר הומואים משחשבתי.
אבל ממש כיף לרדת עליהם
כל השירים של סינרגיה נשמעים בדיוק אותו דבר ואם הם בוכים אפילו חצי מהפעמים שבהם מופיעה המילה "בוכה"/"לבכות" או "דמעות" בשירים שלהם אז הם חתיכת אימואים.
אבל הם נתנו אחלה הופעה יחסית לשאר, והיה ממש כיף
עדיין לא הבנתי למה כולם מנסים לחקות את אינפקציה ולקרוא לעצמם בשמות שמזכירות/קשורים איכשהו למחלות. אם אתם שומעים על להקה שהשם שלהם נשמע כמו אימפוטנציה תברחו מהר כי הם גרועים ברמות
"הם זכו בתחרות שנערכה במרתף" "באיזה מרתף בדיוק?? במרתף של אבא שלו? כשהם הלהקה היחידה בתחרות?"
פיצות ב10 שקל אף פעם לא יהיו טובות במיוחד
לראות את שיר
וכמה אנשים מהבצפר.
יותר מידי ערסים מטומטמים
ערסים מטומטמים שמנסים לעשות פוגו לצלילי סינרגיה כאילו זה הדבר הכי קשוח בעולם.
מחמאות מאנשים זרים זה תמיד נורא אגו-פושר
לא ריססו אותי בספריי אפילו פעם אחת!!!

Itay Simons

New member
לגבי סינרגיה ../images/Emo6.gif

נכון שפשוט כל השירים שלהם הם בעצם שיר אחד ארוך?

למעלה