דבר טוב
דבר רע
-שני

אתה לא יודע מה עשינו, זה מטורף.

אני והמוזיקאים (אנשים ממגמת מוזיקה, כפי שאתה יודע אני לא) ישבנו ושמענו את הדיסק החדש שלהם. אז לא רק שכל השירים שם סביב אותו נושא, הם גם באותם אקורדים, ואם אתה עושה מעברים הרמונים וחיבורים בין השירים זה נשמע באמת כמו שיר פרוגרסיב אחד ארוך:| גועל נפש של להקה.

הדיסק החדש שלהם גרוע:|

הספיק לי לשמוע חלק ממנו כדי להגעל ולמחוק אותו.

danduuu

New member
כן הם באמת חרא להקה.

הייתי שומעת אותם עד לא מזמן, וגיליתי שכל השירים שלהם מועתקים מלהקות אמריקאיות אחרות. תקשיבו לשיר "ממשיכים לרוץ" שלהם, ולשיר The Middle של ג'ימי איט וורלד, ואתם לא תאמינו.זה בדיוק אותו הלחן ואותה השירה חוץ מהליריקה. זה פשוט מפחיד. כדאי לכם לבדוק את זה. והם העתיקו כמה אקורדים מדרים ת'יאטר וממרילין מנסון וכדומה.אז הם סתם שווים לתחת.

A Hilit

New member
ואעע אני חייבת להגיב

במקרה אני מקרה את השיר של ג'ימי איט וורלד וזה שיר מהמם
חח אני אוריד את ממשיכים לרוץ רק כדי להשוות ואני חייבת לציין עוד משהו חשוב: השיר "אשם" שלהם, מכירים? לא? יופי
עכשיו תורידו אותו ואת השיר Predictable של Good Charlotte ותבינו על מה אני מדברת. זה פשוט- אותו דבר! צריך לתבוע אותם על גניבת זכויות יוצרים.. אני מאוד מקווה שמישהו מהלהקות הנ"ל יישמע את השירים שלהם

Amir Noy

New member
כ"כ צודקת!!!

גם אני שמתי לב לזה בפעם הראשונה ששמתי... חוץ משינויים קלים בהמלך השיר.. זה אותו דבר...~זונות~ Good Charlotte

Amir Noy

New member
><" מישהו ביקש

שתביעי את דעתך? לא,אז לא מעניין מה את חושבת עליהם. ><"

אוי נמאס לי מהריסוסי ספריי כבר בכיתה ח'

וואי, שייגעצ וסינרגיה ביום אחד?? זוועות:O ערסים זה אכן לא כיף, אבל אצלנו לא ממש נתקלנו בהם יותר מדי. נשמע שנהנית:)

חחחחח כן,

לא מוזיקה איכותית, אבל הופעה חינם אז למי אכפת
והיה כיף ^^ (היה איזה שלב שבו חיכינו להופעה ונזכרתי באפיקה ותהיתי אם אני אצעק הרבה "אפיקה! אפיקה!" אולי הם יבואו ויצילו אותנו
)

dralan

New member
שמח שנהנית

אני מתחיל לחשוב שמזל שלא נסעתי בסוף לרעננה XD

The Cat Woman

New member
../images/Emo7.gif

ההופעות היו על הפנים- לברי סחרוף לא טרחתי להישאר וכנסיית השכל עשו טובה שנתנו הופעה.
הכל התפוצץ לי אתמול מבפנים אחרי שכל היום הייתי אדישה- כאילו פתאום קלטתי... והתחלתי לבכות.
בגלל שהיה מעפן- נסענו לידיד שלי ושתינו, קניתי לו ליומולדת X/0 שמשחקים עם כוסות שוטים- אז היה נורא מצחיק לשחק משחק מטומטם כמו X/0 כשאתה שיכור...
הצלחתי להגיע הביתה אחרי זה... אמנם בזיגזגים, אבל הגעתי!
איתי (האקס) שלח לי הודעה לפני שעה ומשהו "אני צריך לחשוב קצת..." מה?! על מה יש לו לחשוב?! חוצפן! נפרדתי ממנו, מה נראה לו?! פאק... עניתי לו שאין לו על מה לחשוב ושאין לנו מה לעשות ביחד. משהו כזה...
בסה"כ-
לא כיף לי.

למעלה